Žlutá ,,vodní" vazelina vysychá na luftu ,vyčisti to dokonale -já na to používám molyku -nenabírá do sebe vlhkost a když něco za delší dobu vyschne grafit maže dál -gufera jsou nevydřená.ta molyka je vláčnější než klasická grafitka G3
kim napsal:
Žlutá ,,vodní" vazelina vysychá na luftu ,vyčisti to dokonale -já na to používám molyku -nenabírá do sebe vlhkost a když něco za delší dobu vyschne grafit maže dál -gufera jsou nevydřená.ta molyka je vláčnější než klasická grafitka G3
Molyka .. hmm to by mě nenapadlo, to by mohlo být ona.
A včera jsem se svezl na F800GS co měla vepředu gumu 110-90/21" a v podstatě na šířku přidává cca 1,5 cm oproti 90-90/21"musim říct.. že na rovině žádný rozdíl. Ale v náklonu pocitově o hodně jistější. Nemá to sjeté až do kraje jako já. A klidně by to ještě sneslo, kdybych se nebál o cizí moto. Majitel tvrdí, že tento rozměr v TP má zapsaný. (snad dovoz z F a zapsali mu to tak) Já ho tam nemám. Máte ho někdo? Navíc má snížené sedlo a to se mi zdá pohodlnější než obyč. Je širší a lip se mi na něm sedělo.. ale spíš mi jde o ten rozměr pneu..
Zdravím. Mám dotaz. Chceme přes zimu na 700GS 2013 namontovat přídavná LED světla. Je tam z výroby nějaká příprava? Pokud ne, kam doporučujete připojit?
Další dotaz. Vnučka po zimě namontovala baterku. Moto startuje, svítí, bliká, jezdí. Zdá se vše v pořádku ale bliká červený trojúhelník. Můžete poradit co to může po zimní odstávce být?
Dík
co mě nezabije , to mě posílí
Malo brzdovy kapaliny? Spatna zarovka? (ikdyz svitej, muze byt vadna). Nizkej tlak v pneu?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
task napsal:
Potřebuji poradit s napojením přívodu pro navigaci.
Kam a kde připojit aby to šlo přes klíček .
Díky
U baterky je konektor nacvaklý na plastu co ji drží koupíš protikus a napojíš na to napájení navigace.Potom vše frčí po zapnutí klíčku a vypne se asi minutu po vypnutí klíče.
task napsal:
Potřebuji poradit s napojením přívodu pro navigaci.
Kam a kde připojit aby to šlo přes klíček .
Díky
U baterky je konektor nacvaklý na plastu co ji drží koupíš protikus a napojíš na to napájení navigace.Potom vše frčí po zapnutí klíčku a vypne se asi minutu po vypnutí klíče.
Nevíš o nějakém zdroji kde ty štekry(protikusy) prodávají?
Tam jsou ale 3 kabely .
1-hnědá
2-zelená
3-červená
Ale kabel na připojeni GPS k baterii má dva vývody .
Červený a černý.
Upravil task dne 25.05.2020 17:48