Tak se tedy ptam mistnich odborniku je telelever opravdu stejny? hledal jsem, ale nenasel. A jetse k tomu ebay kolik si uctuji za prevod penez z nasi banky? Diky
Tak jsem dneska pozjistil vse o kupovani pres ebay a overeni paypal trva tri dny A drazba telelevru konci za dva. A navic bych to mel na ucet u nas a i adresa by byla k nam. Takze by byl velky problem s dodanim. Je tu nekdo kdo by mi pomohl tenhle telelever vydrazit?http://cgi.ebay.d...dZViewItem
Záleží zda máš registraci k nakupování přes Ebay, v případě, že ano můžeš dražit. Lze platit na poště složenkou přímo na německou adresu, platí se v kč a dle aktuálního kurzu převedou na EUR.Poplatek je cca. 200,-kč dle výše zasílané sumy.
Mám stím dobrou zkušenost platba šla cca.2dny a za další 3dny jsem měl doma zboží.
Při platbě z devizového účtu záleželo zda příslušná banka má smlouvu s německou a od toho se odvíjel popl., taky se stalo, že germánovi strhli za příchozí platbu ze zahraničí popl. a on chtěl doplatit 10 EUR což na poplatcích spojených s převodem jsem zaplatil víc než byla zasílaná částka 10 EUR.
Tohle vsechno mam tak nejak zjisteno, jen jde o to ze pan german to nehodla posilat jinam nez (Nemecko, Rakousko,svycarsko) a ja nemecky umim akorat Hände hoch! tak nevim jak to s nim dohodnout.
Bohuzel tuhle informaci vim taky, ale ja jsem to nebyl cena mi prisla hodne slusna, kdyz sem se ptal v Brne v renocaru tak mi rekli 16 tis. Snad budou dalsi v drazbe.
Alf napsal:
Bohuzel tuhle informaci vim taky, ale ja jsem to nebyl cena mi prisla hodne slusna, kdyz sem se ptal v Brne v renocaru tak mi rekli 16 tis. Snad budou dalsi v drazbe.
V autecu za něj chtěj 9000. Mohl bych vyzkoušet ještě Mýto, tam vycházeli některý věci ještě levnějc jak v Práglu. Je zajímavý jak v origo BMW mají rozdílný ceny.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
To bude. Ted nemam moc času, tak mrkni sen a přesvědčíš se. http://www.maxbmw.../fiche.aspBMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak Vam vsem moc diky, telelever mam a motorka jezdi a rovne Jen mi jeste chybi svetlo nejake blbosti. Kdyz jste mi tak dobre poradili tak se zeptam nema nekdo poneti kde sehnat potkavaci svetlo na GS? popr jde vymwenit jen sklo? V Brne v renocaru se ptat nebudu (velmi spatna zkusenost) radeji se zeptam zde.
tak sem si furt myslel že ten autec je nejhorší a on ho ještě renokar dokázal trhnout to je děs,na o si ty naše zastoupení hrajou,fakt by mě zajímala cena třeba v rajchu,to bysme možná koukali
No ja mam bohuzel zkusenosti stejne i se suzuki (driv byl bandit). Pokud tam prijdu a nehodlam tam nic koupit za 500tis takl se semnou pomalu ani nebavi. Proto ani nemam odvahu se jit zeptat kolik by chteli za to svetlo nebo jestli jde vymenit jen sklo. Kdz jsem tam byl naposled tak jsem potreboval manzetu na kloub u telelevru, no a bylo mi receno bud celej kloub nebo nic (velmi drsne). Tak jsem sehnal nejakou manzetku na traktor jen lehce ji seriznul a plni stejn ou funkci a nestala 2500 ale 30 korun.