Michal napsal:
Tady promluva nepomaha,bud te zacnou brat tak,ze proste mas takovej humor,nebo te tak brat nebudou a budete po sobe porad strilet.No a jelikoz ty jses na to strileni celkem dost zviklej tak vetsinou vitezis Nutno podotknout,ze ciste bez vulgarit. Teda vetsinou,parkrat ti to taky ulitlo
no ja jsem rad, ze to alespon NEKDO chape a bere s rezervou...
Hicksi, vždyť víš, že třeba konkrétně já Tě prostě zbožňuju!
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Michal napsal:
Tady promluva nepomaha,bud te zacnou brat tak,ze proste mas takovej humor,nebo te tak brat nebudou a budete po sobe porad strilet.No a jelikoz ty jses na to strileni celkem dost zviklej tak vetsinou vitezis Nutno podotknout,ze ciste bez vulgarit. Teda vetsinou,parkrat ti to taky ulitlo
no ja jsem rad, ze to alespon NEKDO chape a bere s rezervou...
Hicksi, vždyť víš, že třeba konkrétně já Tě prostě zbožňuju!
tva laska je bohuzel docasna, neb nucene hubnu a me mimoradne vnady uz brzo nebudou co byvaly
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no vida, treba se tu uchyti i jine civilizovane postupy bezne na ostatnich forech... dalsi dobry zvyk je nemit obsesivni potrebu procitat VSECHNA vlakna a pak z toho silet...
Tak ted jsi me rozesmal.... je tady 24 příspěvků a 8 z nich je tvejch. Takže mám pocit, že nejen, že tu potřebu máš, k tomu se ti přidává nutkavá potřeba reagovat v podstatě na cokoliv.
paci sa mi na milosovi ze ostava nad vecou a je proti cenzure ale urcite by mal zobrat do uvahy ohlasy a nazory vsetkych ludi (t.j. oboch stran) dat si to nejako do pomeru a urobit zaver
Já se divím Waltrovi že se s někým zasírá,já jsem taky na některé reagoval,ale já se tím dotyčným trumpetou bavím.(záměrně nejmenuji) ale jinak ten člověk za nic nestojí,možná pár přes držku..a to i jednou dřív nebo později dojde.Ale jinak je to jen samolibý sebestřední trouba. A to Walte znám,ten člověk mu jak inteligencí ani skušenostma nesahá ani po kotníky..tak ho i docela chápu že ho trouba sere
Upravil czunik dne 01.03.2011 12:46
http://czunici.ra...
Jen bych rád přidal drobný postřeh a to ten, že největší problém v podobných sporech a diskusích je to, že se dotyční osobně neznají a ještě to berou přes všechny veřejné proklamace moc vážně.
Což spolu konec konců souvisí, protože teprve na živo se dá pochopit, jakej má kdo skutečně humor a co prožívá a co nikoli.
Takže když se pak v podobných "anonymních" debatách ještě rozjede spirála osobních útoků a vyhrožování, tak se hledá cesta ven těžko. Pozor, teď neříkám, čí je to vina! A přitom by skutečně stačilo jen se zasmát, mávnout rukou, nebo třeba obrátit oči v sloup. Prostě vyrobit si to ignor tlačítko sám v hlavě. Mně na řadu lidí tady funguje docela dobře a to jsem v reálu mega nervák.... Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Jen bych rád přidal drobný postřeh a to ten, že největší problém v podobných sporech a diskusích je to, že se dotyční osobně neznají a ještě to berou přes všechny veřejné proklamace moc vážně.
Což spolu konec konců souvisí, protože teprve na živo se dá pochopit, jakej má kdo skutečně humor a co prožívá a co nikoli.
Takže když se pak v podobných "anonymních" debatách ještě rozjede spirála osobních útoků a vyhrožování, tak se hledá cesta ven těžko. Pozor, teď neříkám, čí je to vina! A přitom by skutečně stačilo jen se zasmát, mávnout rukou, nebo třeba obrátit oči v sloup. Prostě vyrobit si to ignor tlačítko sám v hlavě. Mně na řadu lidí tady funguje docela dobře a to jsem v reálu mega nervák....
Děkuji radě za rady. Jistě jste si všimli, že vámi doporučených rad se držím už jaksi odpočátku. A k té vážnosti, píši že se to dá přežít, neměl jsem s tím člověkem žádný spor, teda o žádném nevím. Jen mě obtěžuje prokousávání se zbytečnými bláboly. Nepotřebuji se Hickse zbavit, ani netoužím mu nějak ublížit- je mi fuk. Obtěžuje mě prostor kerý zabírá.
A tohle prostě nejde zapnout ,,ignorem v hlavě" jak jistě uznáte?
Je to prostě o nechti pouštět se do čtení takto postižených vláken (většina ) a tak třeba pár věcí prošvihnu.
Co už. Nechme to už tak.
czunici napsal:
Já se divím Waltrovi že se s někým zasírá,já jsem taky na některé reagoval,ale já se tím dotyčným trumpetou bavím.(záměrně nejmenuji) ale jinak ten člověk za nic nestojí,možná pár přes držku..a to i jednou dřív nebo později dojde.Ale jinak je to jen samolibý sebestřední trouba. A to Walte znám,ten člověk mu jak inteligencí ani skušenostma nesahá ani po kotníky..tak ho i docela chápu že ho trouba sere
Hele czunici jestli Waltra znas tak si z nej vem priklad jak jde slusne napsat nesouhlas (s necim).Pises,ze Waltr je inteligentni clovek (osobne ho neznam ) souhlasim s tebou. Pises,ze Hiks je samoliby sebestredni trouba (osobne ho neznam) nesouhlasim.Osobne si myslim,ze bude celkem chytrej,nebo sectelej nebo ma celkem prehled vyber si co chces
Taky ma ale tu vlastnost,ze rad diskutuje a prudi a jestli jsi se nevsim tak cim vic das najevo nelibost na jeho prispevky tim vic do toho slape
Jenze priteli ty ses rudej vzteky a pan HIKS se cim dal vic bavi!!! Navic malo kdy se necha strhnout k tomu aby zacal bejt sprostej.Bohuzel to jeho "obdivovatele" casto neunesou a zacnou s tim oni (ty ses jeden z nich).Nic proti tobe osobne nemam ale zaroven nemam nic ani proti Hiksovi.Mam taky pocit,ze tyhle stranky( jak tady vsichni pisem mame tak radi )pomahal zrovna ON Milosovi zlepsovat nebo neco takovyho (jsem linej to vlakno hledat)Pokud se nepletu moc lidi mu tady nedekovalo s vyjimkou Milose kterej to mam dojem napsal a podekoval.
Takze nakonec: nemam nic proti Hiksovi ani proti tobe berte HO proste jako rypacka von se tim bavi nemyslim si ze to bude zlej kluk
PS:Ja ho nebranim to zvladne v poho sam
Upravil Michal dne 02.03.2011 01:51
Michal napsal:
tak cim vic das najevo nelibost na jeho prispevky tim vic do toho slape
...to jo .. a vubec nejlepsi je mit dustojneho protihrace
tedy toho, ktery kdyz prestane zvladat returny tak nezacne s vylozenejma vulgaritama ci podobnym ujetym vyhrozovanim, jako nekteri panove zde.
Zatim vsude kam sem chodil se tohle chapalo jako jednoznacna PROHRA v diskuzi... no to ale tobe vysvetlovat nemusim, ze
---
jinak bmwgs.cz bezi na nasich serverech, neni to moc znama vec -- obcas Milosovi pomuzu s prave tim prostredim, kde to bezi.. jinak ale cely web -- tedy OBSAH -- si ridi/upravuje/managuje sam.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
czunici napsal:
Ty neumíš ani gramatiku pro 6. třídu ZŠ, Ty nepoznáš inteligenci, nemůžeš!
Možná takovou, jaká Ti je blízká.
Pan Waltr založil krásné populistické vlákno, hodné zhruba tak zastupiteli ČSSD v komunální politice... Odstup a soudnost Vám zcela chybí, co se třeba zapřemýšlet na tím, proč má tyto příspěvky? Co? Že by na Vás reagoval? Pane Czunici? 10, slovy deset lidí reguje na jednoho, on na všechny...čí příspěvky jsou nejvíce vidět? Odpovědět to není jednoduchá, ale to by jste Vy, mozci se zkušenostmi mohli zvládnout.
Proč třeba pan Waltr nenapsal PM na administrátora? Že by bramborová polévka v hlavě? Urazil jsem Tě, no to Vy to tady děláte často, viďte pan Czuniku.
Populistický blábol...
To Czunikovo "záměrně nejmenuji" mě docela baví, jako slovní vyjadřování citu a inteligence v reakci na celé dění na webu je známkou poměru věku mentálního a věku skutečného někde na spodní příčce grafu IQ.
Ale nezoufej, pane Czuniku, IQ nehovoří nic o charakteru, i méně inteligentní člověk může být velmi charakterní. Což u Tebe, dle mého mínění zatím není pravdou. Ale co není bůže být. Třeba to zvrátíš... Přeji mnoho úspěchů.
Pokud by jsi mi také chtěl dát "pár přes držku", za výše zmíňené, tak nedoporučuji. Amaterský box na střední, od mého otce, mistra republiky v judo jsem se také něco přiučil a jelikož jsem poměrně kořala, tak po hospodách jsem přece jen něco okoukal a přes to, že jsem poměrně mlád, i něco zažil.
Přeji příjemný den všem. Opravdu všem.
Upravil Tomas1200GSA dne 02.03.2011 10:05
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
to Tomas1200GS: chlape ten tvuj prispevek ale zapada do kategorie tech, ktere sam napadas. V prvnich vetach urazky(a abys to opepřil, tak do toho zatahneš politiku) , poznamka "populisticky blabol" je nicnerikajici vykrik do tmy a nakonec malicko vyhrozovani, malicko chlubeni..... a na konci alibisticke popřání pěkného dne všem.
czunici napsal:
Ty neumíš ani gramatiku pro 6. třídu ZŠ, Ty nepoznáš inteligenci, nemůžeš!
Možná takovou, jaká Ti je blízká.
Pan Waltr založil krásné populistické vlákno, hodné zhruba tak zastupiteli ČSSD v komunální politice... Odstup a soudnost Vám zcela chybí, co se třeba zapřemýšlet na tím, proč má tyto příspěvky? Co? Že by na Vás reagoval? Pane Czunici? 10, slovy deset lidí reguje na jednoho, on na všechny...čí příspěvky jsou nejvíce vidět? Odpovědět to není jednoduchá, ale to by jste Vy, mozci se zkušenostmi mohli zvládnout.
Proč třeba pan Waltr nenapsal PM na administrátora? Že by bramborová polévka v hlavě? Urazil jsem Tě, no to Vy to tady děláte často, viďte pan Czuniku.
Populistický blábol...
To Czunikovo "záměrně nejmenuji" mě docela baví, jako slovní vyjadřování citu a inteligence v reakci na celé dění na webu je známkou poměru věku mentálního a věku skutečného někde na spodní příčce grafu IQ.
Ale nezoufej, pane Czuniku, IQ nehovoří nic o charakteru, i méně inteligentní člověk může být velmi charakterní. Což u Tebe, dle mého mínění zatím není pravdou. Ale co není bůže být. Třeba to zvrátíš... Přeji mnoho úspěchů.
Pokud by jsi mi také chtěl dát "pár přes držku", za výše zmíňené, tak nedoporučuji. Amaterský box na střední, od mého otce, mistra republiky v judo jsem se také něco přiučil a jelikož jsem poměrně kořala, tak po hospodách jsem přece jen něco okoukal a přes to, že jsem poměrně mlád, i něco zažil.
Přeji příjemný den všem. Opravdu všem.
Tak tohle je fakt síla! To se mi snad zdá. Zloděj křičí, chyťte zloděje.
Urážek spousta. Slušně napsaná urážka neznamená, že ji píše inteligent a že je slušná! To se taky neslučuje.
Doufám, že jsem tam nenadělal moc pravopisných chyb. Páč pak jsem **** a mé IQ je úplně na nule.