Mimochodem Hicksi, hada v nádrži už jsem taky absolvoval, ale naštěstí v A a byla to ucpaná hadička, která ten vzduch přisává....
Každopádně tohle bych řešil určitě, pokud nádrž při otevření syčí.
Dojezd: Já vyměknul, když jsem na PC měl 12km dojezd To myslím na přesnost bohatě stačí.
Seznamování je nejlepší v bahně šéfe, to tě skamarádí i s netušenýma svalovýma partiema
Upravil jacob dne 01.04.2010 22:13
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Mireczek napsal(a):
Zdravím všechny příznivce značky BMW.
Splnil jsem si svuj sen a minulý týden si koupil mírně jetou F 650 GS r.v.2008. ( 6700 km ) Motorka už má po záruce a nevím zda byl u ní řešen problém s hadicí chlazení a palivoměrem. Chtěl bych se Vás jako dlouhodobých uživatelů a odborníků na tento motocykl zeptat, zda svolávací akce na tyto problémy platí i na motokry po záruce a kde na severní moravě je možno tuto výměnu špatných dílů řešit.
Díky za rady
Ak ešte nemáš šrobovacie hadicové spony tak si ich vymeň. Pritom podvleč tenký drôt popod tú sponu čo je na vodnej pumpe a priviaž ho o malý nátrubok ktorým ide smerom dole - do výmeníka oleja. Toto je poistka, ktorá nedovolí hadici a spone posúvať sa.
Tak ako už ktosi písal v nádrži nesmie byť podtlak ovlyvňuje to meranie a preťažuje dopravné čerpadlo. Inak hodnota dojazdu by sa asi mala dať upraviť aj klasicky prihnuťím ramena plaváku. Niekotré plaváky však ukazovali nezmysel kvôli tomu, že nepadli úplne dolu lebo ostali visieť na nevhodne pricínovanom a vedenom dróte od odporu palivomera
jacob napsal(a):
Mimochodem Hicksi, hada v nádrži už jsem taky absolvoval, ale naštěstí v A a byla to ucpaná hadička, která ten vzduch přisává....
Každopádně tohle bych řešil určitě, pokud nádrž při otevření syčí.
Dojezd: Já vyměknul, když jsem na PC měl 12km dojezd To myslím na přesnost bohatě stačí.
Seznamování je nejlepší v bahně šéfe, to tě skamarádí i s netušenýma svalovýma partiema
hadicka ucpana nejakym bahnem?
---
ad. dojezdy -- no NERIKEJ, ze jsi jeste nikdy NETLACIL?!!
ad. bahno -- no to jsme vsichni radi, jaky univerzalni stroj mame, ze...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Čéče, netlačil, vždycky jsem se toho bál a jak mi poč ukázal okolo 80km dojezd, začal jsem s panikou hledat pumpu. Až po svolávačce (málem sem sednul na zadek, když mi klucí rakouský s úsměvem oznámili, že prokontrolovali tehdy všech 7 svolávaček)jsem se odvážil testnout s trochou benzinu na zádech.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Ja mam moto bez "kompu", ukazuje mi len čas, trip 1a2 a celkové km moto. Pri rozsvietení rezervy mam bezpečný dojazb 50km (prešiel som už aj 75km ). Ale viem že tých 50km za bežnej prevádzky prejdem. Čo sa týka podtlaku v nádrži ten niekedy mám a niekedy nie, takže to zatiaľ neriešim. S tou hadicou som to poriešil ako "borčekovia" z TT keď boli jazdiť v Afrike. Mam org. hadicu z výroby 03 2008 a je to bez problémov. Novú hadicu ktorú mi chceli namontovať v servise mám doma, keď že som už vedel že to nepomáha.
S tím drátem je to super řešení. Palivoměr zatím ukazuje dobře. Hadice mi po ujetí 200 km trochu sjela, budu to muset vyřešit drátem. Díky všem za rady
Já to navíc na tom hliníkovém hrdle vybrousil dokola drážku, mazl tmelam a dal nerez stahovací sponku- tu jsem než vyměnili hadici za delší taky stáhl drátem. Ta jejich spona je na pr..., taky tam v servise nechali tu mou že je lepší.
Mireczek napsal(a):
Zdravím všechny příznivce značky BMW.
Splnil jsem si svuj sen a minulý týden si koupil mírně jetou F 650 GS r.v.2008. ( 6700 km ) Motorka už má po záruce a nevím zda byl u ní řešen problém s hadicí chlazení a palivoměrem. Chtěl bych se Vás jako dlouhodobých uživatelů a odborníků na tento motocykl zeptat, zda svolávací akce na tyto problémy platí i na motokry po záruce a kde na severní moravě je možno tuto výměnu špatných dílů řešit.
Díky za rady
Ahoj,
stav se do Bmw v Ostravě.
Podle vinu Ti zjistí jestli byly na tvůj motocykl svolávačky, i to zda, byly provedeny.
JuriK napsal:
Moze za to filter, sviecky, lambda, alebo nejaky snimac volnobeznych otaciek? Pri servise som robil vsetko podla manualu, airbox je dobre nasadeny, nenasava nikde falosny vzduch, ale musim to este preverit.
Napada Vas neco v com je problem?
sorry.. .ale co resis?
Mas motorku s CANBUSem... tak ho vyuzij, ne?
Pripoj to na diagnostiku. Tim bych rozhodne zacal.
Upravil hicks dne 10.05.2011 09:05
17 cm
haus1 napsal:
Ti z vás co měnili baterku, jakou jste tam nacpali?
12Ah nebo se tam někomu podařilo dostat nějakou 14Ah??
Soudruzi z německa se nás zřejmě snaží zmást páč v manuálech udávají baterii 14Ah, do motorek cpou ale 12Ah …
ja mam baterku 14Ah z tovarny.
Exide...
17 cm