shimi napsal:
čago,tak já sem zvolil levný padáky od firmy SWMOTECH a stáli za hovno,když už padáky tak ať jsou k něčemu,hlavní priorita je ta že musí bejt trubka v kuse!!!!aby to něco vydrželo,ne jako SWčka který jsou levý a pravý padák a tim kničemu
Shimi, Ja mam SW-MOTECH RALLY a musim rict ze fungujou. Nastesti jsem do ted jen sbiral moto, kdyz se rozhodla jit na bok a ja ji to nerozmluvil, ale drzej. Naopak bych neverl HEPCO-BECKERUM ktery vypadaji, ze sice chrani valce o neco dozadejc, ale jsou to trubky jak z vodovodniho kohoutky. Ja vsadil na robustnost, dlouhy svary a tri uchytny body a zatim dobry. Navic se na ne daj primontovat pridavny svetla, coz ti opticky zvetsi stroj a lidi si drzej odstup. Stimhle taky osetlujes predni kolo a jsem videt jeste o to vic. Jednou mi to zachranilo zivot kdyz jsem ve stovce hupnul na brzdy pote co mi pres cestu prebehli dva jeleni. Bezeli oklikou protoze videli z boku ty kola!
shimi napsal:
čago,tak já sem zvolil levný padáky od firmy SWMOTECH a stáli za hovno,když už padáky tak ať jsou k něčemu,hlavní priorita je ta že musí bejt trubka v kuse!!!!aby to něco vydrželo,ne jako SWčka který jsou levý a pravý padák a tim kničemu
Shimi, Ja mam SW-MOTECH RALLY a musim rict ze fungujou. Nastesti jsem do ted jen sbiral moto, kdyz se rozhodla jit na bok a ja ji to nerozmluvil, ale drzej. Naopak bych neverl HEPCO-BECKERUM ktery vypadaji, ze sice chrani valce o neco dozadejc, ale jsou to trubky jak z vodovodniho kohoutky. Ja vsadil na robustnost, dlouhy svary a tri uchytny body a zatim dobry. Navic se na ne daj primontovat pridavny svetla, coz ti opticky zvetsi stroj a lidi si drzej odstup. Stimhle taky osetlujes predni kolo a jsem videt jeste o to vic. Jednou mi to zachranilo zivot kdyz jsem ve stovce hupnul na brzdy pote co mi pres cestu
prebehli dva jeleni. Bezeli oklikou protoze videli z boku ty kola!
tak já SW MOTECH RALLY neznám,ale prostě ty motechy co sem měl já byli fakt na nic a co mě na nich vadilo nejvíc bylo to že mi to snižovalo světlost motorky dole takovou pasovinou která byla tak 2cm pod šusplechem co je pod vanou a ta pasovina tam hodně škodila,minimalně dvakrát sem kuli ní padnul
Tak tohle je presne to co nechci aby to udelalo uz jsem to slyšel od vicero lidi na motechy http://www.advrid...p?t=274761Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Máte někdo zkušenost, jestli se pod padáky Dodotech vejdou kryty TT? U Dodotechu to nejsou schopny řict na jisto...
stepan přiložený následující obrázek:
[64.16Kb]
Upravil stepan dne 05.03.2008 14:47
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Tak toto u mne vyhrává cenu o nejdražší padáky v čr. Nevím ale prijde mi to dost povedomý ty tvary jen mne mrzí co jsou schopný někteří čeští výrobcy chtít za doplňky. Za ty peníze bych radši kopil už original. Když vemu materiál práci a nějakou přípravu přípravku na výrobu pořád nevím proč tolik peněz. Nezlobte se na mne ale tohle je opravdu palba Je to jen můj osobní názor a nechci se dotknout nikoho, jen se mi zdá tohle jaksi neprodejny. http://www.motohu...=show&id=1
Upravil Kubicek dne 07.03.2008 23:25
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Jamesgsf napsal:
Tak toto u mne vyhrává cenu o nejdražší padáky v čr. Nevím ale prijde mi to dost povedomý ty tvary jen mne mrzí co jsou schopný někteří čeští výrobcy chtít za doplňky. Za ty peníze bych radši kopil už original. Když vemu materiál práci a nějakou přípravu přípravku na výrobu pořád nevím proč tolik peněz. Nezlobte se na mne ale tohle je opravdu palba Je to jen můj osobní názor a nechci se dotknout nikoho, jen se mi zdá tohle jaksi neprodejny. http://www.motohu...=show&id=1
stepan napsal:
Máte někdo zkušenost, jestli se pod padáky Dodotech vejdou kryty TT? U Dodotechu to nejsou schopny řict na jisto...
no já mam padáky DODO na R1100GS a řek bych že na jednu stranu byse mě kryt válců od TT vešel,ale na tu druhou ne,je to na každý straně jinak daleko od hlavy,a to sem stim zatim ještě nepraštil,takže ti to možná nedokážou říct jelikož každej padák od nich není uplně stejnej
takjsem si objednal sw motech a pak teprve precet diskusi.tak nevim ty nazory se dost lisej.125 eur mi prisla dobra cena.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
mamuttik napsal:
Nevíte někdo prosím kolik stojí origo padáky GS 1150 ADV co má vyfocený Tomas TT na 3 stránce tohoto fóra. A jestli budou pasovat na 1150 GS
Nevím kde hledat tu 3. fotku na úvodní stránce fóra ale jestli to byla moje motorka tak tam kdysi dávno byly Grave a potom originál BMW Adventure.
Jamesgsf napsal:
Kopíruje od koho se dá. Kupříkladu naší výztuhu kardanu 1100GS..
Tyhle lidi fakt nesnáším. Udělat si živnost na kradení cizích vzorů...
Tohle Tomáši docela chápu. Možná kdyby byla cena kolem 3tis asi bych to pochopil. Na garažovou výrobu je to ale palba. Přijde mi to jako že je to napálený jen kvůli tomu, protože je to na bmw (zřejmě výrobce uvažuje tak, že na harleye jsou přeci taky drahý věci) Dokážu pochopit cenu dílu originálních, ceny dílů značkových jako je touratech aj., ale tohle mi hlava nebere. Asi před rokem jsem přítelkyni nechal dělat u jednoho známého zámečníka nosič na brašny, komplet boky a top na gs500e. Je to potřeba skloubit celé dohromady, protože top drží boky. Přiznám se, že jsme zkopírovaly hepko(opravdu 6000 se mi od givi dávat nechtelo), ale proběhlo tam několik uprav pro lepší vzhled a ergonomiku. Domnívám se, že na tom bylo více práce než na tomhle padáku na bmw a platil jsem 1800,- což byla cena za material, práci, komaxit (férové jednání), ale tohle mne docela pozvedlo ze židle. V zásadě nejsem proti kopírování (kdyz uz neumím vymyslet něco nového) ale dostává mne když někdo něco zkopíruje, ještě k tomu na kšeft a pak za to chce stejně jako za original který obšleh, to mi docela vadí.
Už i ty čínani pochopili, že když něco zkopírují tak cena je uměrná kvalitě(potažmo značce) a záleží jestli si někdo chce koupit něco levnějšiho byt méně kvalitní kopii nebo radši šáhne po značce. Nejsem tak bohatý abych si mohl kupovat levné věci, ale nejsem taky tak bohatý abych si mohl kupovat drahý kopiie. Mne to pořád nějak hlava nebere to snad nemyslí vážně asi se o 5tis upsaly
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
taky superpadaky mozna by to nekdo napasoval i na GS Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Jak padla otázka na začátku vlákna, nemá někdo padáky fehling na 1150 a byl by ochoten jsem dát foto. Zajímá mne jak daleko je ta trubka nahoře od nádrže přijde mi, že když to spadne tak to musí spíš promáškout nádrž než ji ochránit?http://eshop.moto...th=247_248Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Ahoj,
po přečtení diskuse o padákách, kde se mluvilo o různých výrobcích, jejich výhodách a nevýhodách jsem zjisti, že mán padáky neznáméasi se nepodobají žádným o kterých jste psali.
Máte někdo s tímto padákem zkušenost, kdo to vyrábí, co je zač.
Mám 1150A, kde jsem si myslel, že jsou padáky v základu (ty s tou příčkou).
Připlácnu foto, snad se to povede
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra