No musim říct,že to asi nemaj v hlavě uplně dobrý,protože na tom "ledu" jezdili kudlu jak blázen...a ty náklony
Vody tam bylo dost,bylo to vidět hlavně když na čtyřkolkách vyhrnovali ten ovál ,kterej byl těma hřebama uplně nastrouhanej
Ale suprovej zážitek to byl,ostatně jako každou zimu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Koupil tu od Tondy za uplnou hubičku Společně s kuframa a pudřenkou to vypadá luxusně. Celkem uvezu cca 210 litrů nákladu ,když jedu i s kuframa a loďákem
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Koupil tu od Tondy za uplnou hubičku Společně s kuframa a pudřenkou to vypadá luxusně. Celkem uvezu cca 210 litrů nákladu ,když jedu i s kuframa a loďákem
Čoveče ty se mužeš hnedle stěhovat,ale vypadá to fakt zajimavě.
Kubrt napsal:
A kčemu je to dobrý?Já nemusim vozit ani náhradní boty,radši chodim boss.Udělal jsi z Helmuta soumara pro Alibabu.Abys nemusel dávat turbo.Ještě držák na lyže a je to komplet.
Upravil Kasak dne 06.02.2011 19:28
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Koukal jsem ,že dobrá výměna názorů probíhá v 800sekci.Vevis je taky pěknej rejpal.
Tam je to good Už si rozdali pěkný přezdívky: Pičks a Rapťa To si musím zapamatovat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Taky jsem tam vedle nakoukl...smrdí to tam tam pěknou přestlamou
Pičks je nejlepší
Jinak k tématu... Libore,za ty prachy by byl hřích to nekoupit a mě se to tuze líbí a chtěl jsem to... Na srazy dělám kámošům stěhováka a většinu věcí jim vozim
Kubrt napsal:
Pičks je nejlepší
Jinak k tématu... Libore,za ty prachy by byl hřích to nekoupit a mě se to tuze líbí a chtěl jsem to... Na srazy dělám kámošům stěhováka a většinu věcí jim vozim
OK od příště jezdíme všude spolu,já dávám kufry do inzerce.Musim Barboru trochu šetřit,když už se dře se mnou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kubrt napsal:
Pičks je nejlepší
OK od příště jezdíme všude spolu,já dávám kufry do inzerce.Musim Barboru trochu šetřit,když už se dře se mnou.
to se budeš stejnak muset dosmrkat ke mě,takže těch kufrů se nezbavuj
Zdarec pankáči!Jsem tady poslední víkend,tak kdo jde chlastat do Baraky?
Zdarec čejčku ! Já ne.Já v sobotu valim do Pardubic do Žluťáka na akci od HC83... Nechceš přijet? Zachlastáme Tvůj odlet a pojedeš do fr*dele
To Libor : oukej,se budu stavovat,no...
Upravil Kubrt dne 09.02.2011 17:34
Kubrt napsal:
Zdarec čejčku ! Já ne.Já v sobotu valim do Pardubic do Žluťáka na akci od HC83... Nechceš přijet? Zachlastáme Tvůj odlet a pojedeš do fr*dele
Kdyby jel i servisák,tak jo...
Kubrt napsal:
Kdyby jel i servisák,tak jo...
Já ti na HC 83 seru
... servis a diagnostika BMW Motorrad