Jen tak pro info. Spadl jsem a zničil levý podsedlový plast. Novej stojí 2500 bez samolepek a samolepky 1000kč. Tak nepadejte
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Já měl dneska peška snad ještě většího, položeno na obě strany, takže potřebuju 4x blinkr, přední pravej plast svařit, zadní je ruplej jen kolem šroubu u víka nádrže a na druhý straně oba škráblý, ani jednou jsem to nepoložil já, ale jednou jsem se válel jakožto baťoh :-) ..naštěstí všichni vpořádku, dakárek snad taky, ovšem kosmetika utrpěla fest takže dávejte bacha kuci, já jdu objednat padáky..
No, to nezávidím... Já si teď padáky dodělávám Pak sem hodím fotosku
Jinak to moje GS je taky občas někde škráblý (take ne mou vinou), ale co,je to enduro
Ty padáky si děláš sám, nebo jen montuješ? ..kdybys měl nějakej návod, jak je udělat, mám šikovnýho souseda a nechal bych si je udělat u něj, než utratit skoro tři tisícovky.. :-) kdyžtak díky!
Jo kdybys utratil 3 tisícovky než jsi padnul, tak je máš několikrát už doma. Já dal jako první věc na moto padáky a ted můžu vesele padat. A taky to dělám. Pádů jsem měl tak 100 - 200 a nestáli mě ani korunu. Padák je padák.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
padáků je na trhu spousta, nevím upřímně, které vybrat, kdyby někdo měl radu... co se týče následků pádu myslím...
myslím, každé jsou jinak zkroucené, některé vypadají blbě a některé ještě hůř :-)
lullu napsal:
Ty padáky si děláš sám, nebo jen montuješ? ..kdybys měl nějakej návod, jak je udělat, mám šikovnýho souseda a nechal bych si je udělat u něj, než utratit skoro tři tisícovky.. :-) kdyžtak díky!
No, dělám je doma podle vzoru - viz. obr., ale má to trošku jinou
geomterii a hlavně ještě musím pořešit vzpěry, aby mi to při pádu za jízdy nezkroutilo rám...a taky
dost vibrujou, tak od 130 do 140.. pak je to zase v klidu... A jelikož
na ně chci dát světla, tak ty vibrace jsou nežádoucí....
Ale to se poddá Pak sem hodím fotku, až budou tak nějak k světu
Thomasson přiložený následující obrázek:
Já mám padáky tyto - jsou to SW-motech, stály cca 2500,- . Pro moje účely fungujou dobře, zatím absolvovaly pár menších odložení, typu "krátká noha ve svahu", "kluzký sv..ě šutry v potoce" - takže vetšinou v malé rychlosti, tam fungujou spolehlivě. Slyšel jsem i názor že málo chrání motor, zatím s tím problém nebyl...Vypadají taky celkem dobře.
koudak napsal:
Já mám padáky tyto - jsou to SW-motech, stály cca 2500,- . Pro moje účely fungujou dobře, zatím absolvovaly pár menších odložení, typu "krátká noha ve svahu", "kluzký sv..ě šutry v potoce" - takže vetšinou v malé rychlosti, tam fungujou spolehlivě. Slyšel jsem i názor že málo chrání motor, zatím s tím problém nebyl...Vypadají taky celkem dobře.
Jo, ty vypadají dobře
Ty co tvořím já se těm tvým dost podobají. Ale pořád se mi nedaří odstranit ty vibrace...
Prý by mohlo pomoct dát mezi rám a ty padáky nějakeý materiál, aby to nebylo natvrdo kov na kov??
Upravil Thomasson dne 30.07.2008 11:24