Hele s těma botama jak jsi psal Oxtar infinity jseš spokojenej. A co v dešti drží? chci boty co opravdu vydrží celej den a aby se v nich dalo chodit, ty starý odešli do věčných lovišť a potřebuju nový.
jo a jwště kde koupit za dobrou cenu
Upravil Milos dne 25.07.2008 09:29
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Nejsem swat, ale mohu jen za sebe jen zkonstatovat, že nepromokavý jsou / 700km non stop v dešti bez spodních deflektorú / uvnitř stále sucho a bezpečno. celý den na nohách a nic netlačí, nachodil sem v nich ale málo, tak max cca 8 km za den a pohoda.Jak na túry netuším, ale myslím že i to by šlo.
potvrzuji , infinity jsou ok. neni v nich nijak extra vedro, nepromoknou a jsou pohodlne i na bezne chozeni i dal od motorky.
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
potvrzuji potvrzene a pokud jde o penize, jiz to tady psal Peacemaker.
Hein Gericke Rallye GTX II Stiefel, nabizi je za 199 eur. je to jeden vyrobek, pouze pod jinou znackou.
jsou provereny dvoudennim lijakem v alpach.
Jo OXTAR infinity vyzkoušeno v mega lijáku celej den a ponožka suchá musíš dát samo gatě přes a ne do boty. Cena je větší ale stála za to. Dal jsem za ně 5500Kč no nevím kde sehnat levněji F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Jo OXTAR infinity vyzkoušeno v mega lijáku celej den a ponožka suchá musíš dát samo gatě přes a ne do boty. Cena je větší ale stála za to. Dal jsem za ně 5500Kč no nevím kde sehnat levněji
jeste ze jsem swata nedavno poslechl a koupil je, jsou opravdu dobre, jenom pozor na jizdu ve stoje..... nemaji tak odolnou a tvrdou podrazku jako klasicke enduracke a tedy po par kilometrech ploska otlacena! v takovem pripade je lepe asi jet v GS2...
sam ted nevim, co si mam vzit do Rumunska, logicky Oxtary na pohodlenejsi chozeni, ale pokud bude delsi a narocnejsi off-road, to by chtelo naopak enduracke...
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal:
jeste ze jsem swata nedavno poslechl a koupil je, jsou opravdu dobre, jenom pozor na jizdu ve stoje..... nemaji tak odolnou a tvrdou podrazku jako klasicke enduracke a tedy po par kilometrech ploska otlacena! v takovem pripade je lepe asi jet v GS2...
sam ted nevim, co si mam vzit do Rumunska, logicky Oxtary na pohodlenejsi chozeni, ale pokud bude delsi a narocnejsi off-road, to by chtelo naopak enduracke...
Ja jsem to ted resil pred odjezdem na dovcu taky. Kdyz jsem zvazil, ze budu prevazne jezdit offroad, tak jsem se holt vzdal vetsiho pohodli a nepromokavosti u Oxtaru a vezl jsem preskace Gaerne. Nakonec jsem byl spokojenej. Tenka a tlusta ponozka udelala v bote obstojne klime i za deste... Jen to chce si vzit opravdu tlusty ponozky, aby kdyz se namoci noha, aby si ji clovek neodrel pri razeni jako ja, kdyz jsem na pul den jel jenom s tenkou ponozkou :-(
BMW R1150GS MY02