Potřebuji poradit,kde sehnat vysoké plexi na 650 GS rv-2001-mám jen originál nízoučké a při rychlosti nad 30km/h-mi to láme vaz.DÍK ZA RADU ZKUŠENĚJŠÍCH
Mam Dakara, takze ti rovnou rikam, ze jeho plexi je taky na houby. Hodne zalezi na tve postave, pro mne by myslim ten Ermax nebyl. Ja mam problemy od 80km nahoru - v podstate cela helma vystavena turbulencim, navic mi vzduch primo vali na ramena a paze. Takze budu vyrabet spojler, ktery to trosku zvysi i rozsiri.
Já si koupila od Wunderlichu to vysoké, už to tu bylo v nějakém z dřívějších příspěvků. Leč - se ukázalo příliš vysoké - to už jsem tu taky řešila to zkrácení... Ale můj šikovný papá vzal flexu a normálně to šmiknul, takže je teď akorát na míru :-)
titika napsal:
Já si koupila od Wunderlichu to vysoké, už to tu bylo v nějakém z dřívějších příspěvků. Leč - se ukázalo příliš vysoké - to už jsem tu taky řešila to zkrácení... Ale můj šikovný papá vzal flexu a normálně to šmiknul, takže je teď akorát na míru :-)
Jo, jenomze na rocnik 2001 to nenapasujes - sedi tam jedine ty bocni srouby u blinkru :-)
Já si koupil to od Givi:
http://www.givi.cz/d-234s-plexi-kourove-bmw-f650-gs-00-03-vxs-411x340-mm-20675.html
a zatím spokojenost;-)
Thomasson přiložený následující obrázek:
tosuja napsal:
2Tomason: z ceho mas ty zrcatka? Vypadaji dobre....
jsou to od Yacomi:
http://www.yacomi.cz/zrcatko-e257i-p-2364.html
ale musel jsem uříznout závity a nasadit je to těch origo špalíků z těch originálních,
bo se mi při plným rejdu nevyhly s tím vysokým plexi
A ještě malá nevýhodička - jsou dost široký, tak moto nesmí moc padat
Jinak se mi právě taky celkem líbí
Taky doporucuju Wunderlich, delaj 4 verze... pro modely na 3 srouby do 2003 a od 2004 se 4 srouby, a pak 2 vysky 39cm a 47cm, pro vysoke lidi.
Koupil sem to velke a luxus na jizdu, jen uz moto tak neakceleruje ve velkych rychlostech. Navic je pres nej blbe videt (merim 176cm).
Ale ted sem ho stejne rozflakal, takze vemu znovu to mensi a podam info :-)
Ahoj ty Wunderlich kupujete? Jezdíte do Němec nabo se dá někde tady v čechách? Mym favoritem je asi to Givi. To vypada dobře. Když tak někdo hoďte fotku s Wunderlichem...Dík
Ted du jeden objednat (tentokrat ten nizsi) na webu, ptal sem se a normalne to poslou do CR za €15 jako po nemecku, takze pohoda. Ani jeden ze dvou ceskych dealeru nedoporucuji, cekal jsem na nej mesic a pul!