Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli vůbec někdo máte originální padáky BMW na F650 GS? A další doplňky origo BMW - topcase atd.? Chtěl bych vědět kde jste je koupili, jaké jsou ceny atd. Včera jsem psal do Autecu, ale zatím bez odpovědi. Nemáte někdo nějaký katalog a ceník??? To je otázek co... Tak díky za informace
hoj hoj mrkni se treba sem: http://www.bmw-trade.cz/cz/ ..spoustu doplnku najdes samozrejme na touratech.cz a jestli chces origo topcase, na motorkari.cz v bazaru je jeden k mani od pana z Dalovic mej se..
Mám šestapůlu z roku 2003. Budu ji prodávat a je na ni padák, topcase, plexi černé "Dakar" a další věci origo BMW. Můžu je prodat, protože nic navíc mi na prodávané motorce nikdo nezaplatí. Věci jsou nepoškozené, neotlučené. Máš zájem se přijet podívat??
Radosek napsal:
Mám šestapůlu z roku 2003. Budu ji prodávat a je na ni padák, topcase, plexi černé "Dakar" a další věci origo BMW. Můžu je prodat, protože nic navíc mi na prodávané motorce nikdo nezaplatí. Věci jsou nepoškozené, neotlučené. Máš zájem se přijet podívat??
Ahoh díky za nabídku. Mohl bys mi poslat fotky topcase a těch padáků abych měl předsavu o jejich stavu. Když tak k tomu i pošli kolik by sis za to představoval. Když tak ještě napiš co dalšího origo máš. Ještě se chci zeptat jak se vlastně přidělává origo topcase?
Lullu : O plexi zájem nemám ...
OK, na fotky se těším. Jen se chci ještě zeptat jak jsou padáky a kufr staré. Chci to jen pro info - beru to samozřejmě tak, že jsou "jako nové" Co je kromě kufru potřeba na to aby tam šel dát? Nikdy jsem motorku s origo kufrem na živo neviděl... Díky...
Motorku jsem koupil loni na jaře. Je to r.v. 2003, ale když jsem ji kupoval, měla najeto 570 km. Rám tam byl nově přidělaný, ještě nebyl ani dotažený... Kufr jsem koupil loni na podzim nový a ujel jsem s ním tak 1.000 - 1.500 Km. Pod kufrem je origo BMW plotna. Tu mohu prodat taky ke kufru. Dnes jdu nafotit motorku na prodej a vezmu Ti to i s detaily plotny, kufru a padacího rámu a dám to sem na web...
OK. Díky za info. Kdybych měl zájem o kufr tak samozřejmě i s plotnou. Fotky dej buď sem, pokud se to povede nebo mi to pošli na email, který najdeš v mém profilu. Nechám to na tobě. Napiš prosím i jakou si představuješ cenu. Díky...
Kufr se zámky a tuším dvěma klíči za tři tisíce. Plotna pod topcase za dvojku. Obojí je origo BMW a plně funkční...
radosek přiložený následující obrázek:
Teď si dopisuji s Jardou Dingo kvůli padákům na 1200 GS. Pokud to dopadne, pojedu si v neděli pro ně. Zítra odpo bych mohl být doma.Zavolej mi ale mobil (mám ho v profilu) a dohodneme se...
Ohledně padáků: Prodávám motorku a pokud se někdo na ni ozve a bude ji chtít i s nimi, nechám mu je. Ale víš jak to je, nic víc Ti na motorce nikdo nechce zaplatit... Jak tedy píšu v inzerci. Počkám týden a potom bychom se dohodli. Cenu vymyslíme. Já chci prodat, Ty chceš koupit...
Upravil radosek dne 17.10.2008 21:05
OK. O kufr s plotnou bych asi zájem měl a o padáky nejspíš taky. Cenu bychom nějakou určitě dohodli. Když se mi to bude zítra odpoledne hodit tak bych se ozval a domluvili bychom se na prohlídce. Platí to, že jsi z Měšic, kousek od Neratovic? Zatím díky...
Jo, jo... Je to tak. Zavolej a pokud budu na telefonu (mám nějaké nákupy a odpoledne práci okolo domu), tak se dohodneme. Když to vím, tak se budu snažit nosit telefon s sebou. Když tak to zkus zazvonit víckrát...
Mám origo padák a je docela odolnej .Celej váží asi 7kg takže je to poctivej kus materiálu.Mám i kufry(roztahovací) a tankvak ,kolik to stojí nevim protože sem to už tak koupil.
TOLI napsal:
Mám origo padák a je docela odolnej .Celej váží asi 7kg takže je to poctivej kus materiálu.Mám i kufry(roztahovací) a tankvak ,kolik to stojí nevim protože sem to už tak koupil.
TOLI: A nechceš to prodat? Sháním hlavně ten padák a kdyby byly kufry za slušnou cenu tak i ty. Tankvak už mám od Lojzy