Ahoj, prodávám BMW F650 GS Dakar, koupil jsem ji před rokem tady přes forum od SlávkaTDM, přítelkyně projevila zájem se mnou cestovat, tak jsem se rozhodl kouknout po něčem vhodnějším. Je to rok 2004, najeto 65tis km, bohatá výbava- nosiče+ALU kufry od HUSKY s taškami, padáky bartus+tašky, originální BMW tankvak, centrální BMW kufr, Touratech sedlo, plexi Ermax, kryty páček Barkbusters, vyhřívané rukojeti, rozšířené stupačky, LED mlhovky, řídítka renthal, repasovaný zadní tlumič s novou pružinou Hyperpro, přední progresivní pružiny Wilbers, USB 2x, rozšíření bočního stojanu, centrální stojan..za poslední dobu dost investic- spojkové lamely EBC (6tis km)nová řetězovka, přední brzdový kotouč, nové pouzdra tlumičů+olej(3tis.km), nová přední pneu Anakee Wild/zadek Mitas e09, seřízení ventilů, oleje, filtry, chladící kapalina (1tis km). Celkově je moto v pěkném stavu, pár malých mušek z provozu se najde, ale nic hrozného. Myslím, že Slávek může dosvědčit, že je to dobrý stroj :-) Prodej bude aktuální do 4.7. potom nebudu nějakou dobu dostupný..
Cena 85 000,-
Slavek-xxx napsal:
Jee, muj ex Dakarek Ten byl fajn... Ale pro dva je fakt slabej.
Co budes kupovat?
Ještě jsem se úplně nerozhodl.. Chci něco vhodnějšího i na dálniční přesuny ve dvou, ale aby to nebyl úplně mastodont.. zároveň se úplně nechci vzdát lehčího terénu.. S mými 178cm a 68kg potřebuju váhově něco rozumného, co případně zvládnu vytáhnout někde z bahna. Možná V-Strom? Zatím koukám a hledám..
BMW F650 GS Dakar 2004
Slavek-xxx napsal:
Co budes kupovat?
Ještě jsem se úplně nerozhodl.. Chci něco vhodnějšího i na dálniční přesuny ve dvou, ale aby to nebyl úplně mastodont.. zároveň se úplně nechci vzdát lehčího terénu.. S mými 178cm a 68kg potřebuju váhově něco rozumného, co případně zvládnu vytáhnout někde z bahna. Možná V-Strom? Zatím koukám a hledám..
S 68kg a 178cm určitě V-stroma z bahna nevytahneš(nechci tě podceňovat) -nevytáhl bych ho a ni já se svými 115kg a 190cm -ono je co s tím dělat jen zvednout ze země když to leží na boku natož z ,,bahna" s takovýma mastodontama do bahna raděj nejezdi na to jsou 120kg endurka PS: mezi námi- ani 120kg bych nechtěl tahat z bahna.
Slavek-xxx napsal:
Co budes kupovat?
S 68kg a 178cm určitě V-stroma z bahna nevytahneš(nechci tě podceňovat) -nevytáhl bych ho a ni já se svými 115kg a 190cm -ono je co s tím dělat jen zvednout ze země když to leží na boku natož z ,,bahna" s takovýma mastodontama do bahna raděj nejezdi na to jsou 120kg endurka PS: mezi námi- ani 120kg bych nechtěl tahat z bahna.
Ok s tím bahnem jsem to asi přehnal.. tak upřesním - bahýnko.. nejezdím žádný extrém, ale když jsem lehce zapadl v lese s dakarkou, tak jsem se z toho nějak sám dokázal dostat, před větším bahnem se otáčím..
BMW F650 GS Dakar 2004
Addis napsal:
Díky za nabídku, budu ale koukat po něčem do 100tis..
To jsou dost obtizne splnitelny pozadavky, protoze v teto kategorii cendur je nabidka mala, skoro bych se nebal rict zadna... Krom Vstroma a Transalpa tam leta nic nebylo vyrabeno. Az pak BMW F650/800GS nebo KTM990 a ty jsou pres rozpocet...
A nebo pak mastodonti, vcetne R1100/1150GS.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Addis napsal:
Díky za nabídku, budu ale koukat po něčem do 100tis..
To jsou dost obtizne splnitelny pozadavky, protoze v teto kategorii cendur je nabidka mala, skoro bych se nebal rict zadna... Krom Vstroma a Transalpa tam leta nic nebylo vyrabeno. Az pak BMW F650/800GS nebo KTM990 a ty jsou pres rozpocet...
A nebo pak mastodonti, vcetne R1100/1150GS.
Asi vyzkouším toho V-Stroma..
BMW F650 GS Dakar 2004