patol napsal:
Po 6900km kaput? Najvyšší čas prejsť na reťaz
Aj keď kamoš má na 2014 cez 150000km a “pořád mladej”. … ale pravidelný servis
Vcera jsem si motorku po mesici v servise vyzvedl.
Opravdu vymenili kardan za novy a udelali dodatecny odvzdusnovak.
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli už byl někdo na svolávačce s kardanem, pro mě je nejblíž Brno tak by mě zajímalo jestli tam někdo byl a jak byl spokojenej?
Co jsem zatím zjistili za info od lidí co byly v Praze tak prohlídnou kardan a když je chycenej tak ho celej vymění + vyvrtají dírku na ventilek a motorku prý ještě testují na válcích. Díky za veškeré další info.
xerxes přiložený následující obrázek:
Jj na valcich a jeste se na kazde motorce jezdi min 100km. Ze si neco zjistil je hezky.
Upravil servisak dne 05.10.2022 13:43
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Vodník 2015, 40000km dovoz Anglie.Kardan docela ve slušném stavu,ale i tak mi vyměnili celou tyč.Cartec Ostrava,cca 2hodinky práce,přístup solidní.
Upravil Ondra H dne 13.10.2022 06:45
to já vše domlouval už v srpnu ve Strašnicích, pač bydlim za rohem... Komunikace super, přijeďte na servis klidně zítra, máme akce, bla bla bla.... pak jsem řekl že jde o svolávačku - my vám termín potvrdíme. po 14 dnech mého mailování a telefonování kdy teda, mi přišla sms, že až 28.října. Volem tam že to je svátek, ... tak až 1.listopadu a počítejte s tím, že budete týden bez moto, třeba bude nutné kardan objednat..... po několika mailech s stížností mi přehodnotili termín na 18.října-pitomci...
Nemam sílu ani čas se domlouvat jinde, když už jsem to vydržel doteď, ale za mne Strašnice už NIKDY VÍCE !!!
xerxes napsal:
Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli už byl někdo na svolávačce s kardanem, pro mě je nejblíž Brno tak by mě zajímalo jestli tam někdo byl a jak byl spokojenej?
Co jsem zatím zjistili za info od lidí co byly v Praze tak prohlídnou kardan a když je chycenej tak ho celej vymění + vyvrtají dírku na ventilek a motorku prý ještě testují na válcích. Díky za veškeré další info.
Byl jsem v Cartec Ostrava . Jak píšou kluci - odvzdušňovák a po testech i nový kardan
Upravil Troppauman dne 17.10.2022 21:44
Orton napsal:
to já vše domlouval už v srpnu ve Strašnicích, pač bydlim za rohem... Komunikace super, přijeďte na servis klidně zítra, máme akce, bla bla bla.... pak jsem řekl že jde o svolávačku - my vám termín potvrdíme. po 14 dnech mého mailování a telefonování kdy teda, mi přišla sms, že až 28.října. Volem tam že to je svátek, ... tak až 1.listopadu a počítejte s tím, že budete týden bez moto, třeba bude nutné kardan objednat..... po několika mailech s stížností mi přehodnotili termín na 18.října-pitomci...
Nemam sílu ani čas se domlouvat jinde, když už jsem to vydržel doteď, ale za mne Strašnice už NIKDY VÍCE !!!
S VELIKOU POKOROU SE MUSÍM CHLAPCŮM ZE STRAŠNIC OMLUVIT. OSOBNÍ JEDNÁNÍ BYLO NAPROSTO SKVĚLÉ, PŘIJÍMACÍ TECHNIK NA JEDNIČKU A ZAROSTLÝ VOUSEM ŠÉF PRODEJE NAPROSTO SKVĚLEJ ČLOVĚK. MOTORKA BYLA HOTOVÁ DRUHÝ DEN A ZDÁ SE ŽE TO UDĚLALI I DOBŘE. TAKŽE SE OMLOUVÁM !!!!!
Takže pouze špatný start komunikace od nějaké sekretařky....
K moto: mam rok 14, najeto 53 tis. a prý kardan na 1*. pouze navrtaný přetlakový ventilek a čus ...
Zdar, tak GS LC 2017 nájezd 65tis. km dnes servis vč. svolávačky a nový kardan výměna automaticky s nájezdem nad 60tisíc. Zapomněl jsem se zeptat jestli ho aspoň měřili a v jakém byl stavu zjistím....
Clarkii napsal:
Zdar, tak GS LC 2017 nájezd 65tis. km dnes servis vč. svolávačky a nový kardan výměna automaticky s nájezdem nad 60tisíc. Zapomněl jsem se zeptat jestli ho aspoň měřili a v jakém byl stavu zjistím....
Urcite nemerili. Pokud nad 60 tak to nikdo nemeri protze to nikdo nezaplati. Takze tak
... servis a diagnostika BMW Motorrad