Chystáme se na dovolenou, nemáte někdo tip na apartmán od Omiše směrem na jih. Byli jsme v Podgoře, tak chceme zkusit zase někam jinam.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Kluci, vůbec to neřešte předem. Ubytuješ se vždy a téměř všude, jen si musíš na místě vybrat. Jeli jsme Slovinsko, ale to má houby pláže a chtěli jsme tak dva dny u moře a skončili jsme ve Vrsaru. Proti starému městu je kopec s penziony a tam se chytíš v pohodě. je to k moři sice kus pěšky, ale pláže dobrý (na Chorvatsko), po cestě trh....... Na to, jaká je to bída v Chorvatsku, tak ten Vrsar docela šel. https://maps.goog...14,,0,4.36 v tom růžovém dole jsme měli apartmánek. majitel solidní.
Upravil Medik dne 23.07.2014 12:30
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
za války jsme jezdili sem, to jsem byl ještě malý svišť, dávala to š120, u něj se nám podařilo i opravit startér, ochotnej, hodnej, upovídanej, česky umí jakš takš, v roce 2003 a 2007 jsme se u něj byli podívat na návštěvě, hned si vzpomněl, nabídnul rakii, čaj, zákusek, známej k němu jezdí hromadu let, je to klidný místo, pěšky se dá seběhnout do přístavu a do města, k vodě jsme ale vždy jezdily autem, bylo to trochu dál
Upravil Tydou dne 23.07.2014 12:29
Jak píše Medík. Vždy je lepší dorazit na místo...zajít si do "travel agency" a tam si vybrat ubytování. Pokud se Ti nelíbí, tak si pojedeš prohlídnout jiný. Většinou jsem měl štěstí, že si nás odchytl nějaký domorodec a ubytko bylo super...i cena se dala ukecat...
Palk napsal:
Chystáme se na dovolenou, nemáte někdo tip na apartmán od Omiše směrem na jih. Byli jsme v Podgoře, tak chceme zkusit zase někam jinam.
Moje overena zkusenost, nebat se u cesty oslovit mistni s cedulkami APARTMAN. Je to spolehlive. Da se ukecat perfektni cena. Pokud se Ti nelibi coTi ukazi, muzes jet dal. Byl jsem minuly tyden v Brele, cca 30 km pod Omisem a v kazde vesnici na pobrezi potkas nekolik takovychto nabizecu. I ted v plne sezóně.
BMW 1200 GS a ///M3