Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Sleva na pojištění MotoCare
Charlie
Přidané 08.04.2016 08:14

Registrace: 10.02.08
I letos máte opět možnost u nás získat slevu na pojištění asistenčních služeb při cestování v ČR i v zahraničí na Vašem motocyklu od partnera BMW MOTOCLUB CZ, a to bez ohledu na značku motocyklu.

Více zde: http://www.bmwmot.../insurance

Pokud máte s touto službou zkušenost, budu rád za vaši zpětnou vazbu.

Charlie Wink
Charlie přiložený následující obrázek:

[41Kb]
Upravil Charlie dne 08.04.2016 08:15
BMW MOTOCLUB CZ
web: www.bmwmotoclub.cz
facebook: https://www.faceb...558183879/
www.bmwmotoclub.cz/img/bmw_motoclub_cz_akce.gif

www.bmwmotoclub.cz
PavelDR
Přidané 08.04.2016 15:45

Registrace: 13.06.11
Ahoj Charlie

Mám dotaz ohledně Moto Care.Předpokládám dobře,že toto pojištění řeší jen pomoc při opravě motocyklu,ale neřeší klasické pojištění jako je havárie a krádež?Ještě se tě zeptám jestli lze uplatnit toto pojištění i v Gruzii,Arménii,Turecku,Rusku a Bělorusku?

Předem díky za odpověď
.

. . BMW R 1200 GS Adventure . . . . . http://sosnapavel....idnes.cz/ . .

Charlie
Přidané 08.04.2016 17:20

Ahoj Pavle,

poskytování služeb v programu MotoCare se vztahuje na nehodu, poruchu, defekt pneumatiky, nedostatek paliva, vybití baterie či případnou krádež motocyklu. Tedy pokrytí nákladů na:
- výjezd zásahového vozidla
- odtažení a úschova motocyklu
- ubytování pro řidiče a spolucestujícího
- náhradní vozidlo až na 5 dní
- pomoc při defektu pneumatiky
- pomoc při vybití baterie
- pomoc při nedostatku paliva
- atd.

Jedná se o služby, které obvykle nejsou součástí asistence k havarijnímu pojištění. Některé jsou i dost vyjímečné např. pomoc při nedostatku paliva.

Pojištění se vztahuje na škodné události nastalé na území České republiky a v zahraničí v zemích, které jsou součástí mezinárodní dohody o vzájemném uznání pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem motorového vozidla.

Seznam zemí najdeš v části "Dokumenty ke stažení" - "územní platnost služby" zde: http://www.bmwmot...insurance/

Charlie Wink
Upravil Charlie dne 08.04.2016 17:22
BMW MOTOCLUB CZ

www.bmwmotoclub.cz
PavelDR
Přidané 08.04.2016 19:55

Registrace: 13.06.11
Jestli jsem dobře hledal,tak tam není ani Gruzie,ani Arménie,ani Turecko.

Škoda!
.

. . BMW R 1200 GS Adventure . . . . . http://sosnapavel....idnes.cz/ . .

Charlie
Přidané 08.04.2016 20:12

Turecko v seznamu je. Gruzie a Arménie bohužel ne.

Charlie Wink
BMW MOTOCLUB CZ

www.bmwmotoclub.cz
Pekelnik
Přidané 09.05.2016 14:25

Registrace: 31.12.15
Trošku jsem sondoval než si pořídím něco na cesty a dle starého přísloví
Když ptáčka lapají ... .
A zjistil jsem že to pojištění není zase tak Kosher. Mezi nama co mě pomůžou dodatečné poukázky na palivo,když mi operátorka není stavu a jak jsem četl ani ochotná pomoci.Sjednávám si pojištění proto abych si dovolenou či cokoli jiného užil bez starostí, že v případě poruchy tu mám pomoc na telefonu.

Nicméně musím být objektivní - narazil jsem i na pozitivní zkušenosti.Takže shrnutí kdo si pojištění dá bude muset doufat že telefon nezvedne operátorka-y která-é se na vás s odpuštěním vy.....
Čerpal jsem informace zde http://www.kolama...a-motorku/
ale asi to již většina četla a nevím jestli to ještě platí mají tam slevu 10 % při sjednání přes ně.
Takže zatím jsem rozhodnutý připlatit si v Alianz kde mám POV tarif Plus Maxi.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it

namork1
Přidané 11.05.2016 16:00

Registrace: 16.04.13
Jestli to zvedne operátorka nebo operátor je úplně jedno, vys.... se na tebe oba. Vloni mi odešel Hall pod Balatonem. Říkám si no super, ještě že mám to pojištění ... Vzal to operátor .... vysvětlil jsem mu co mám za problém a jeho dotaz byl "jak byste si asi tak představoval že vám pomůžeme" ..... no mohli byste mne odvézt do nejbližššího servisu .... odpověď ve smyslu "no jo my ale nemáme v Maďarsku smluvní partnery, nevím jestli se mi podaří někoho sehnat" ..... po hodině čekání na telefonát jestli mi vůbec někdo pomůže se mi podařilo nastartovat tak volám operátorovi ať to nechají být, že zkusím dojet sám ale ať mi sdělí adresu nejbližšího servisu, po půlhodině volám znova jestli na mě nezapoměli, ne nezapoměli ale je strašný problém sehnat adresu servisu .... za další minuty volají a dávají mi konečně adresuFrown .... jedu do servisu. Omlouvá je jedině že to bylo v sobotu a ne v pracovní den, jinak si neumím představit jak by mi asi pomohli třeba až v Albánii. Příště tu tisícovku věnuju raději nějakému albánci co by mě s oslem odtáhl do civilizace spolehlivěji ....

tompol
Přidané 24.05.2016 11:07

Registrace: 05.05.15
namork1 napsal:
Jestli to zvedne operátorka nebo operátor je úplně jedno, vys.... se na tebe oba. Vloni mi odešel Hall pod Balatonem. Říkám si no super, ještě že mám to pojištění ... Vzal to operátor .... vysvětlil jsem mu co mám za problém a jeho dotaz byl "jak byste si asi tak představoval že vám pomůžeme" ..... no mohli byste mne odvézt do nejbližššího servisu .... odpověď ve smyslu "no jo my ale nemáme v Maďarsku smluvní partnery, nevím jestli se mi podaří někoho sehnat" ..... po hodině čekání na telefonát jestli mi vůbec někdo pomůže se mi podařilo nastartovat tak volám operátorovi ať to nechají být, že zkusím dojet sám ale ať mi sdělí adresu nejbližšího servisu, po půlhodině volám znova jestli na mě nezapoměli, ne nezapoměli ale je strašný problém sehnat adresu servisu .... za další minuty volají a dávají mi konečně adresuFrown .... jedu do servisu. Omlouvá je jedině že to bylo v sobotu a ne v pracovní den, jinak si neumím představit jak by mi asi pomohli třeba až v Albánii. Příště tu tisícovku věnuju raději nějakému albánci co by mě s oslem odtáhl do civilizace spolehlivěji ....

Proto se vyplatí mít tyto smluvní partnery nastudované pro dané lokality. Ono se většinou nadává na dražší velké pojišťovny, ale právě ty to mejvají většinou ošéfované a mají nejvíce partnerů v každé zemi a ty menší co mají nízkou cenu, pak nemají jak dotyčnému pomoct a když už se jim to povede, tak to většinou trvá dlouho, pokud vůbec vyhoví.

Edit: Dobré je taky průběžně si kontrolovat zda pojišťovna neměnila podmínky někdy v průběhu. Často o tom slyším.
Upravil tompol dne 31.05.2016 09:47

tomtom
Přidané 24.05.2016 11:39

Registrace: 13.07.11
No za dvě hodiny sehnat servis v sobotu v Maďarsku ..to mi zase nepřijde tak hrozné Smile

namork1
Přidané 29.05.2016 22:03

Registrace: 16.04.13
tomtom napsal:
No za dvě hodiny sehnat servis v sobotu v Maďarsku ..to mi zase nepřijde tak hrozné Smile

No jenže ono to nebylo sehnání servisu v sobotu v Maďarsku ale sdělení adresy nejbližšího servisu v Maďarsku (servis byl samozřejmě zavřený a čekali jsme do pondělí) ..... to by měl zvládnout člověk s devíti třídami základní školy za 2min. na googlu.

Charlie
Přidané 30.05.2016 07:50

to namork1

A s jakým pojištěním je Tvoje zkušenost?

Charlie Wink
BMW MOTOCLUB CZ

www.bmwmotoclub.cz
Roman Jakub
Přidané 30.05.2016 08:04

Registrace: 17.07.11
Moje zkušenost je třeba s Kooperativou. Když se mi ve Francii vysypal kardan, zavolal jsem na Kooperativu, kde mám pouze povinné ručení a v rámci povinného ručení mi sehnali odtah do servisu (90km zdarma). Neustále se mnou byli v kontaktu. Už dopředu mi domlouvali úkon v servisu. A dokonce mi pro mě a partnerku nabídli ubytování na dvě noci zdarma. To už jsem měl bydlení zařízené, ale za mě v rámci povinného pojištění super služby.

Taborak
Přidané 30.05.2016 08:38

Registrace: 14.12.14
U pojišťovny nikdy nevíš, jestli tě nakonec nevyšplouchne. Jejich všeobecné podmínky se mění i několikrát do roka , takže stejně máš za pár měsíců úplně jinou pojistku než jsi podepsal... Mně např. zástupci AXY písemně ujišťovali, že mám havarijní pojištění ALLRISK - na všechno. Když došlo k průšvihu, nechali mně auto opravit ve smluvním značkovém servisu za pěkný balík a pak s odvoláním na všeobecné podmínky nazdar. Ani právník s tím nic nezmohl. Takže, kdybych se nepojistil, vyšla by mě ta sranda o pěkných pár desítek tisíc levněji. Od té doby si raději zaplatím velblouda na poušti aby mě odtáhnul do servisu. Aspoň mám náklady pod kontrolou. Tož tak.
Upravil Taborak dne 30.05.2016 09:27

cechi
Přidané 30.05.2016 09:11

Registrace: 13.06.08
Ja jsem MotoCare nabizel svoje sluzby jako smluvni partner,na schuzce jsme si ujasnili,ze je to v podstate zatim jen okrajovy produkt a pokud nebude dostatek klientu z rad motorkaru,tak se jim nevyplati budovat sit partneru specializujicich se na motocykly.
Takze je potreba aby do toho skocili rovnyma nohama a nebo aby se razantne zvysil pocet moto klientu,pak k vam neprijede auto-odtahovka,ale clovek ktery vam bude schopnyopravdu pomoct.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj

Charlie
Přidané 30.05.2016 09:54

to cechi

Pokud jsi nabízel služby servisu, tak se nedivím, že jste se nedomluvili. Europ Assistance nemá ani nebuduje síť servisních partnerů. Naopak má v jednotlivých zemích vybudovanou síť partnerů zajišťujících odtahovou službu. Odtahové služby současně zajišťují pomoc při defektu pneumatiky, vybití baterie, nedostatku paliva apod. Jakékoliv větší opravy nebo diagnostika na silnici nedávají smysl. Při množství modelů motocyklů, které existují, by ani nebylo možné mít u sebe všechno potřebné vybavení.

S Europ Assistance spolupracujeme několik let a musím říci, že tak proaktivní přístup, jako vidím u jejich zaměstnanců, se vidí vzácně. MotoCare je unikátní služba, která řeší problémy na cestách nad rámec povinného ručení nebo havarijního pojištění a jejich doplňkových služeb.

U MotoCare jde o to, že vás nenechají stát na cestě. Odtah do servisu je až poslední možnost. Přičemž je na vás, do jakého servisu chcete motorku dodat. Můžete na to využít pojistné plnění ve výši 35 000 Kč. http://www.bmwmot...insurance/

to namork1

Už vím, že se Tvoje zpráva týká MotoCare. Byla zahájena kontrola postupu operátora, se kterým jsi hovořil. O výsledku šetření budu informovat.

Charlie Wink
Upravil Charlie dne 30.05.2016 10:01
BMW MOTOCLUB CZ

www.bmwmotoclub.cz
kubas
Přidané 26.06.2016 22:06

Registrace: 16.06.13
Ahoj, mám dotaz. Neví někdo jestli si u toho pojištění motocare mohu zvolit jestli chci dotáhnout při poruše domů nebo do servisu? A svezou i mě se spolujezdcem nebo jen motorku?(Například by jsem chtěl při poruše odvézt motorku sebe a spolujezdce z Itálie do Čech a ne do nejbližšího servisu)
Díky.
per aspera ad astra

Charlie
Přidané 28.06.2016 21:01

to Kubas:

Můžeš se jako klient rozhodnout, zda motocykl necháš opravit v servisu v zemi, kde nastala porucha, nebo jej necháš tzv. repatriovat zpět do ČR. Cestující na motocyklu mohou využít dvě sedačky v odtahovém vozidle a nechat se takto přívézt s motocyklem do místa bydliště v ČR.

Zde ještě komentář k tématu od místního člena:

"Porucha v divočině
mkcz:
Přidané 25.03.2015 23:45

Já mám (bohužel) výbornou zkušenost s Europe Asistance. Zaplatil jsem ji už druhý rok a tentokrát jsem ji i potřeboval a to dokonce dvakrát v průběhu tří dnů. Poprvé zjistili kde seženu náhradní díl poblíž místa kde jsem zrovna byl a podruhé za tři hodiny od zavolání na českou pobočku přijel odtah a dopravil mne i moto tam kam jsem chtěl. Všechno na Sardínii loni v září.
Doplním ještě schreka - mají tam mj. odvoz moto z místa případné nehody nebo závady až do místa bydliště limitované do výše 35 000 Kč. To jsem naštěstí nepotřeboval, ale já už bez téhle pojistky nikam nepojedu. Pokud mi ji po tom loňském roce neodmítnou prodloužit :-) Obecně nemám vlastně vůbec rád pojišťovny, ale v tomto případě nemůžu prostě říci křivé slovo."

to namork1:

Tady je vyjádření Europ Assistance k Tvému případu v Maďarsku: http://www.bmwmot...907_91.pdf

Více o MotoCare zde: http://www.bmwmot.../insurance

Charlie Wink
Upravil Charlie dne 28.06.2016 21:12
BMW MOTOCLUB CZ

www.bmwmotoclub.cz
raider
Přidané 29.06.2016 23:06

Registrace: 26.04.13
Roman Jakub napsal:
Moje zkušenost je třeba s Kooperativou. Když se mi ve Francii vysypal kardan, zavolal jsem na Kooperativu, kde mám pouze povinné ručení a v rámci povinného ručení mi sehnali odtah do servisu (90km zdarma). Neustále se mnou byli v kontaktu. Už dopředu mi domlouvali úkon v servisu. A dokonce mi pro mě a partnerku nabídli ubytování na dvě noci zdarma. To už jsem měl bydlení zařízené, ale za mě v rámci povinného pojištění super služby.

Ahoj Romane, kdy se ti tohle stalo? Mám Kooperativu a aktuálně mají u vetšiny asistenčních programů limit 50km a 1 den ubytovaní, tak se mi ani nechce věřit že by poskytovali něco navíc :-) Já kdysí řešil odtah cca 80km se zakladní asistencí u České pojištovny a nakonec mě levněji vyšlo když jsem si ho zajistil sám..

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 119
Členové on-line: 2
brtnik, Mireczech

Registrováno: 8,731
Nejnovější člen: masilkov

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.36 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI