Mam dotaz, muzu si nechat vymenit predni desky na BMW 530xD E60 kdekoliv nebo musim do BMW? Jde mi o to, kdyz mi ted palubni PC hlasi, ze jsou sjety, jestli se to musi nejak vymazat na diagnostice, nebo to zmeri tloustku desek a prenastavi samo.
Aldo . desky + čidla a maže se to tlačítkama ... bmw nemusíš. Zrovna vybírám co nasadím aby to bylo k originálu..
Upravil Milda_Km dne 28.04.2014 10:04
Ahoj. V idrive se to nenastavuje. Nastavis to bud tlacitkem na leve strane tachometru nebo kombinaci tohoto tlacitka a BC na leve pacce. Zalezi na vybave auta. Dokonce nektere diagnostiky jako napriklad KTS tuto funkci umoznuji.. v iDrive jde uzivatelsky nastavit pouze STK a emise..
Pokud nechces dat penize za original tak dej ATE..
Ahoj. V idrive se to nenastavuje. Nastavis to bud tlacitkem na leve strane tachometru nebo kombinaci tohoto tlacitka a BC na leve pacce. Zalezi na vybave auta. Dokonce nektere diagnostiky jako napriklad KTS tuto funkci umoznuji.. v iDrive jde uzivatelsky nastavit pouze STK a emise..
Pokud nechces dat penize za original tak dej ATE..
Ja bych klidne originaly, ale nechce se mi kvuli tomu prijit o pul dne vyletem do Liberce. Kazdopadne diky za info, ale asi si ten vylet udelam, uplne vidim jak neco podelam