Ahoj všem, řešili jste někdo někdy problém s GoPro? Existuje v ČR vůbec servis, který by se zabýval opravami GoPro? Případně je zde nějaký extrémně šikovný kutil, kdo umí podobné stroje opravit? Děkuji
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Me prestalo fungovat po zaruce,poslal jsem jim email jestli by s tim neslo neco udelat kdyz uz to stalo takove prachy,no a rekli mi at to poslu k nim do usa do servisu ze to opravi zdarma.Zpet mi poslali nove Gopro.Jedine minus je ze musis zaplatit postovne do usa,me to pres dhl stalo nejakych 80e.Tot ma zkusenost
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
cechi napsal:
Me prestalo fungovat po zaruce,poslal jsem jim email jestli by s tim neslo neco udelat kdyz uz to stalo takove prachy,no a rekli mi at to poslu k nim do usa do servisu ze to opravi zdarma.Zpet mi poslali nove Gopro.Jedine minus je ze musis zaplatit postovne do usa,me to pres dhl stalo nejakych 80e.Tot ma zkusenost
Nooo...to není tak zlé. Přeposlal bys mi, prosím, ten email? DěkujiNikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Tak to je jiná, já myslel, že jsi psal na nějaký konkrétní email a ne na support. Díkes.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..