Synovec je konstrukter a dělá v Hradci. Přišel se zeptat na práci, hned ho vzali a už ho nepustí. Je chvíli po škole, tak do něj sypou informace jak do compu. Je teda dost šikovnej a oni to hned poznali. Dobrejch lidí je málo, tlučhubů jsou plný pracáky. Moje auto stojí od září na dvoře a nejsem schopnej sehnat dobrýho šoféra, taky nejsou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
VojtechPolicky napsal:
Zdravim,
nase Firma FRAENKISCHE CZ hleda pracovniky do HPP na pozici konstrukter.
Zabivame se vyrobou plastovych dilu pro automotive a industrial + sanitarni prostredky.
Pozadujeme SS/VS technickeho smeru.
Firma sidli cca 9 km od Trebice v mestecku Okrisky.
Vice infomraci v PM
Fränkische Rohrwerke... náš dodavatel, a teké závod v ČR, vida, vida, Svět automotive je malej
hlavně že je práce!
Wer später bremst, fährt länger schnell.
bluesbery napsal:
Dneska sehnat kvalitniho , kvalifikovaneho a pracoviteho cloveka je vetsi kumst, nez najit rockera mezi bojovniky IS. Ale preju stesti v hledani...
jo, poslední byl Zbynďa a jeho perpetis, to byly časyříkám si hurikán
Kasak napsal:
Synovec je konstrukter a dělá v Hradci. Přišel se zeptat na práci, hned ho vzali a už ho nepustí. Je chvíli po škole, tak do něj sypou informace jak do compu. Je teda dost šikovnej a oni to hned poznali. Dobrejch lidí je málo, tlučhubů jsou plný pracáky. Moje auto stojí od září na dvoře a nejsem schopnej sehnat dobrýho šoféra, taky nejsou.
Dej 40 v čistým a pouvažuju Co armáda nechrlí Céčkaře, tak začíná být bída. Pak není problém vidět mlaďase za volantem 30 tunového návěsu. Loterie.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kasak napsal:
Dej 40 v čistým a pouvažuju Co armáda nechrlí Céčkaře, tak začíná být bída. Pak není problém vidět mlaďase za volantem 30 tunového návěsu. Loterie.
Takže s praxí šoféra na štábu, policajta a elektrikáře chceš 40?
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Takže s praxí šoféra na štábu, policajta a elektrikáře chceš 40?
Minimálně. Já nemám křk, takže papíry mám za svoje a jestli myslíš štábákem 40tku návěs, tak mám štábní praxi. Sice z tahačů jen na Liazce, Tatře a kousek na slabém Rendlu, ale mělo by to povětšinou stačit.
No a chvilku jsem dělal autoelektrikáře v Armabetonu a jezdíl se vším, co se tam ukázalo. Prča byla s autobusem, na kterej dodnes nemám papíry
Já bych už asi nejezdil ani za 40 na ruku. Furt někde stojíš, každou chvilku buzerace a volného času jako šafránu. Život je krátkej.
Tak jsem se vyprdnul i na profesák.
Jenže nikdy neříkej nikdy, kdo ví, co bude zítra. Firma se může za týden položit a pak co? Honem sehnat nějakou práci za slušné peníze s pajdou na krku a než se naděju, můžu zase sedět na kozlovi.
Složenky nepočkaj.
Upravil Medik dne 23.01.2015 11:09
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
bluesbery napsal:
Dneska sehnat kvalitniho , kvalifikovaneho a pracoviteho cloveka je vetsi kumst, nez najit rockera mezi bojovniky IS. Ale preju stesti v hledani...
Jenže tyhle lidi je potřeba taky zaplatit.
Věčně strašit, že není práce a když nevezmeš ty, vezme druhej, se dá snad jen v ČR.
červenej Elf
bluesbery napsal:
Věčně strašit, že není práce a když nevezmeš ty, vezme druhej, se dá snad jen v ČR.
Přesně tak...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
bluesbery napsal:
Myslim ze nemas pravdu, konkretne tady se obsluha NC stroju hleda kurewsky tezko a plati se zlatem..
A firmy se navzajem preplaci.. Dalo by se rict, je to logicke - poptavka nabidka, spis je to ale dusledek naseho skolstvi, kdy se vsichni hrnou na ekonomicke, humanitni, prava a dalsi obory. A technika a strojirenstvi ,kdysi nase chlouba s tim ubytkem studentu tezce bojuje..
Upravil bluesbery dne 23.01.2015 22:06