Zdravím, potřeboval bych pomoct, zakoupil jsem nedávno BMW r1150gs ale bohužek jsem si nevšiml že pod vyraženým vinkem chybý výrobní štítek a nevím zda s tím projdu evidencí a STK... :/ Potřeboval bych pomoct od nějakého majitele tohoto stroje zda by mi prosím moc neposlal foto štítku s tím co vše na ním je a jak vypadá.
No nevim jak ted, ale stitek muze mit jaky chces format , ale musi tam byt vsechny informace, uz si nepamatuji co, ale na jawe sem ho nemel a borec rikal at vezmu kus hlinikovyho plechu a vyrazim informace co jsou potreba a bylo to
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj mrkni na Google a zadej do vyhledávání štítek na bmw r 1150 gs. Vyjede ti, jak má vypadat. Já se musím jet taky podívat, jestli ho tam vůbec mám, protože jsem se zpochybnil a příští týden jdu na technickou.
Štítek musí být na bmw 1150 gs až od r. v. 2002. Stoji něco přes 500 a objednával jsem ho přímo v bmw, kvůli novinkám na stk, ale technik ho vůbec nakonec nechtěl, že prý musí být az na motorce od r.v. 2002. Je to samolepka a myslím, že když ji nalepím, tak za rok mužů kupovat novou. Je na ní akorát logo bmw, název výrobce a vin kod. Jinak be tam všechno prázdné, takže je na 2 věci.
K objednání potřebuješ velký technický průkaz, který si okopírují.
artursad napsal:
Štítek musí být na bmw 1150 gs až od r. v. 2002.
Tak to jsem těch 500 vyhodil zbytečně přesně jak píšeš - je tam pouze vin a výrobce. Jinak nic, hldeděl jsem na to jako vejr. A mám obavy, že na tom drsném odlitku to nebude dlouho držet.
To jsou zase rady nad zlato.
Štítek má kazdá motorka, některá plechový a některá nalepovací. Mám 1150 rv. 1999 a štítek byl poškozený - nalepovací, potrhaný, tudíž problém na STK. Ale normálně jde objednat u zastoupení BMW. Budou chtít jen kopii TP a případně OP majitele. Stojí mám takový pocit, že stojí skutečně něco okolo 500,-Kč a přide cca. do 14 dní. Jinak je fakt, že ten rám je dost na hovno, ale pořád to drží a není problém.
Upravil Bumby dne 02.04.2016 12:46