Pěkný. Já nevím jestli je to kec, jestli se jedná o kompletní informace, ale co jsem nedávno hledal o Maďarsku (ačkoliv se jedná o placku a tedy ne o zemi zaslíbenou pro ježdění, zase se tam dobře vaří), tak v Maďarsku chtějí pro motorkáře i náhradní žárovku do hlavního světlometu (nevím jak je to se žárovkami blinkrů apod.), ALE především výstražný trojúhelník
Legrační je, že všechny země, které podepsaly Dohodu o silniční dopravě ve Vídni v roce 1968, jsou zavázány posuzovat úplnost povinné výbavy podle země ve které je kontrolované vozidlo registrované. Jiné součásti výbavy nesmí být vyžadovány.
to mara: ono se rozlišuje povinná výbava vozidla - kde to je opravdu tak, že se posuzuje podle země registrace a pak je povinná výbava řidiče a ta se posuzuje podle země, kde právě jsi... takže dohoda podepsána a stejně je to obejito...
Když je vůle, cesta se najde
mara napsal:
Legrační je, že všechny země, které podepsaly Dohodu o silniční dopravě ve Vídni v roce 1968, jsou zavázány posuzovat úplnost povinné výbavy podle země ve které je kontrolované vozidlo registrované. Jiné součásti výbavy nesmí být vyžadovány.
Thymallus napsal:
to mara: ono se rozlišuje povinná výbava vozidla - kde to je opravdu tak, že se posuzuje podle země registrace a pak je povinná výbava řidiče a ta se posuzuje podle země, kde právě jsi... takže dohoda podepsána a stejně je to obejito...
Takto to také psal do Motocyklových novin chlapík z Českého automotoklubu. Cetl jsem to tam před týdnem..
Upravil RobocopCap dne 29.06.2016 11:26
Upřímnost nadevše
Jarda 900 napsal:
To je napsáno hned v úvodu článku
mara napsal:
Thymallus napsal:
Takže například, díly pro opravu vozu (žárovky, rezerva, pojistky) nářadí na opravu (šroubovák, klíč na kola, hever) jsou výbava vozu podle země registrace.
Hasičák, lékárna, vesta jsou výbava řidiče, kterou si každá země světa vymyslí a prosazuje.
Upřímně vždycky jsem si myslel, že existuje jen jeden pojem a to „povinná výbava“ který zahrnuje vše.
Upravil mara dne 29.06.2016 13:39
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra