Ahoj přátelé,
mám na svém 1250GS Enduro stupačky z 1200GSA, jsou šikovný a široký tak akorát. Ale na cestování to není žádná pohoda. Poradíte někdo, jaký gumový vložky by se do toho daly dát ? Já našek akorát od Wunderlichu a ty by mě přišly na víc než ty stupačky , a to se mi moc nelíbí. Možná mo nakonec nic jiného nezbyde, ale říkám si že se zeptám zkušených...
Moc díky
ja mám natáčacie enduro zubaté stupačky a z mojho pohľadu je to z ergonomického hladiska 100 a 1 keď sa ti vie stupačka jemne prisposobiť sklonom... a to aj pri sedení live fast, die young be wild, have fun
No já právě ty úzké stupačky sundal, protože mi nevyhovovaly ve stoje, stalo se, že jsem z nich mále sklouznul, jak jsou úzké. Ty GSA enduro jsou supr, jen na cestování moc nejsou, neboť nemají standardně žádný útlum vibrací. Je mi jasné, že tam můžu dát nové od jiné značky, včetně naklápěcích, ale to jsem zatím nechtěl dělat. Stačily by mi ty gumové výplně. Jak píšu, našel jen od Wunderlichu za 1500, nebo nějaká Ali čína, ale tam mají jen jeden typ a ty nejsou nijak šikovně vymyšlené ..