výška se nastavuje automaticky, dyť je to v tej brožuře Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Vjetrníku: ale nezapomeň na instalaci nějaké bandasky na pozadí onoho "psa", rozuměj takový malý topcase, aby nedošlo k ukloznutí na "malých černých kuličkách" a aby tě měli rádi ekologové, zkus aplikovat speciální nafukovací vaky na bioplyn, který ze "psa" občas ujde...bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
to Mencas: myslíš systém automatického hnojení v rámci sečení trávníku? Ten jsem kontroloval, je zapnutý a běží......a vak na bioplyn používáš také, nebo neucházíš?
já bych se spíš bál berňáku, to si pořííš malého psa-sekačku, a jak vidím tak asi 50cm2, ale během jednoho roku to dítě ani nedosahne nohou na zem, protože se z něj stane 1300cm2 a to jsou už jiný daně.
řešení je nasnadě, vybav psa sedlem s regulovatelnou výškou kvůli dítěti a když přijde berňák, musí se plazit po čtyřech dělat malou kubaturu
dotaz: co ma za obutí ta sekačka? Sliky nebo bereš každý týden nožík a vyřezáváš na paznechtech špalky? (a nechci slyšet dohady okolo vzorku, kterému dáváš přednost, zda TKZC nebo Mitas, mimo to Mitas stejně nedělá tenhle rozměr, že né?) Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Vjetrník: dobré, dobré systém automaticvkého hnojení je základ každé sekačkové "rasy", ale doufám, že má při hnojení napojení GPS (třeba přes navigaci Garmin) aby nedošlo k lokálnímu přehnojování... inak já vaky nepoužívám, jelikož mám rozkolísanou energetickou hodnotu bioplynu, jelikož strava není jako u tvého psa, lístek jitrocela, kousek pejřky sem tam mlíčák .....u mě je dodávka rozkolísaná, takže odfukuju jak T815 s plně nafoukaným vzduchojemem ale dále tu nebudeme raději toho psa rozebírat bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal(a):
Vjetrník: dobré, dobré systém automaticvkého hnojení je základ každé sekačkové "rasy", ale doufám, že má při hnojení napojení GPS (třeba přes navigaci Garmin) aby nedošlo k lokálnímu přehnojování... inak já vaky nepoužívám, jelikož mám rozkolísanou energetickou hodnotu bioplynu, jelikož strava není jako u tvého psa, lístek jitrocela, kousek pejřky sem tam mlíčák .....u mě je dodávka rozkolísaná, takže odfukuju jak T815 s plně nafoukaným vzduchojemem ale dále tu nebudeme raději toho psa rozebírat
ty mluvíš v hádankách mencas
chceš říct že jako prdíš?Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Dle toho jak to popisuje, tak nejenom prdí, ale přímo s.re jak Pučálkovic Amina. Dá se to u tebe pochopit, bo u vás v Řecku asi nejezdí moc T815 (Tatra 815), takže asi zcela přesně nevíš jak odfukuje. BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
díky Cycli za doplnění, je vidět, že jsi stál u tatry když jede a má "nafoukáno"
Doc : až dojedeš domů (do ČR) tak jeď někde kousek vedle Tatry...a vzpomeň si na mencas-e
P.S. vjetrníku, ale pokad tvůj pes má vysoce aditivované krmivo (travní granule) dej si velký pozor, na včasnou výměnu bioplynového vaku aby to nebylo jako havárie na Družbě (plynovod p=100 bar) bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......