hele z polska bych nic na mašinu nebral... na první pohled to vypadá stejně a je to levnější... ale např u těch nosičů kufrů jsou tenkostěnné profily atd... takže to jsou hodně špatně ušetřené peníze... a upřímně ať se jedná o jakoukoliv věc, jakmile tam je, že je to z polska tak od toho dávám ruce pryč... (ať se už jedná o potraviny nebo cokoliv jiného )
Věci od Holana prodával ještě donedávna Pražskej Touratech. Možná že některé věci prodává ještě pořád.
Já mám od něj padací rám a zadní nosič na F800GS. Padáky super, zadní nosiče mi tam pásly až druhý, první jsem musel reklamovat. Že něco nepasuje se ale údajně stává naprosto ojediněle.
Jinak v ČR prodá věci od Holana BigHusky http://www.bighus...index.html a některý věci u něj pořídíš levněji než u výrobce Holana.
Můj verdikt - za ty peníze velice dobré.
Upravil haus1 dne 15.08.2010 09:05
Souhlas, delaj vsechy ramy pro Huskyho a nemyslim ze spatne. Nevidim duvod proc by něco melo bejt spatny jen kvuli tomu ze je to z Polska.
říkám si hurikán
HonzaGS-SV napsal(a):
hele z polska bych nic na mašinu nebral... na první pohled to vypadá stejně a je to levnější... ale např u těch nosičů kufrů jsou tenkostěnné profily atd... takže to jsou hodně špatně ušetřené peníze... a upřímně ať se jedná o jakoukoliv věc, jakmile tam je, že je to z polska tak od toho dávám ruce pryč... (ať se už jedná o potraviny nebo cokoliv jiného )
vyrobeno v Plosku = špatný produkt je klasický předsudek...
buď je to udělané dobře anebo ne a je jedno kde se "cokoliv jiného" vyrábí.
Například obklady a dlažby od polského Pilchu jsou velice dobré. Kam se hrabou Němci.
Jedu? Jedu!
R1150GS
Hele,já na Poláky taky nemám vesměs dobrej názor.Sice vím,že je to předsudek,přesně jak píše Marek,ale tak nějak se tomu těžko bráním,ale zrovna na Holana jsem slyšel jen samou chválu a výrobky od něj prodávají,taky celkem solidní firmy,takže toho bych se nebál.Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
já mám s polskými výrobky v podstatě jen špatné zkušenosti, tak se jim vyhýbám. Vím, že je to předsudek, ale jak se říká, nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci... A kufry, nosič atd... nejsou zrovna věci které kupuji každou sezonu, ale na dýl a pár ušetřených korun, nevím jestli mi za to stojí... Neříkám, že se nemůže jednak o produkt kvalitní ale říkám jen svůj názor - já bych to nekoupil...
Jako je fakt, že zrovna auto díly z polska nemaj vůbec dobrou pověst, kolikrát jsou v karosářskejch dílech ďůlky a vůbec nelícujou... Ale třeba ty Zegy za tu cenu jsou parádní ikdyž to poštovní je potom taky parádní :-D
Nevim. Jak jsem řekl, nemám s tím dobré zkušenosti. Doma pěkné zářivky ani nebyli úplně nejlevnější a po měsíci začla jedna po druhé odcházet. Po rozebrání svítidla "made in Poland", hliníkové venkovní dveře - slícování také né zrovna odpovídající ceně.... o autodílech ani nemluvím... Možná je to předsudek a nebo také zkušenost...
Vsichni co maj kufry big husky maj tam padaky od holana a este sem neslysel nejaky vyhrady
To jsou prave ty predsudky ze zarovek
U klobas pikok v lidle nejdes slozeni 93 procent veprovyho. Zkus to najit na nejakejch jinejch, vsude pisou 20 procent kuzi nebo kurecich koster atd., ale o holanovi to nerika vubec nic
říkám si hurikán