Woodman napsal:
... a ještě má být letos spousta pěkných víkendů...
Díky za nabídku je tam u vás vážně krásně . Byl to povedený víkend a dal okolo pěkných 600 km . A musím poděkovat Martinovi za funkci vodiče bylo to super . Tak zas někdy ...
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Woodman napsal:
... a ještě má být letos spousta pěkných víkendů...
Díky za nabídku je tam u vás vážně krásně . Byl to povedený víkend a dal okolo pěkných 600 km . A musím poděkovat Martinovi za funkci vodiče bylo to super . Tak zas někdy ...
souhlas, vikend super, a diky za pochvalu, ale zasluha patri i panu Navigatorovi V a jeho zatackovemu vypoctu trasy
Pavle, říkal jsem si, že do Chýnova zajedu, ale nakonec mě počasí utvrdilo, že je potřeba jet na Ducati do Rakouska
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
... je potřeba jet na Ducati do Rakouska
vozík mám v pohotovosti, kdyby něco
No nakonec jsme vyrazili s Chosém ještě dnes. "Bába Italská" šlapala jak "švýcarský hodinky" - krásných rychlých cca 520km. https://tonda1200...28.9.2018#...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
... je potřeba jet na Ducati do Rakouska
vozík mám v pohotovosti, kdyby něco
No nakonec jsme vyrazili s Chosém ještě dnes. "Bába Italská" šlapala jak "švýcarský hodinky" - krásných rychlých cca 520km. https://tonda1200...28.9.2018#
Tak to jsi mohl vyrazit s Bábou Bavorskou dnes do Chýnova.Znojemský jezdec zvítězil v kategorii trial a tak jsem rád,že jsem u toho byl.
.
PavelDR: no, s baworákem jsem dnes vyvezl panímámu. Vzal jsem to přes Křižanov - kouknout za známejma a pokecat se Sjaakem. Pak přes Žernovník, Plumlov, Hulín do Otrokovic do Harley Pubu na baštu a jejich pivo (zrovna jsme dojedli ). Přespíme tu a zítra Beskydy, Hostýnské vrchy a přes Buchláky domů. Super prodloužený víkend.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak ty máš ten prodloužený víkend pěkně rozježděnej.Užijte si to a pozdravuj.
V Chýnově jsem při odjezdu viděl jen jednu 1200 vzducha a pak už jen cstou tam 1150.
.
Zdar nepojedete někdo na Krocana jen tak na kukačku a na pokec ? Pokud ne tak asi zahájíme sezonu sobotních řádění ...
Zdravím. Vyrazil bych z Tišnova směr Vysočina,třeba i s přespáním. Hledám někoho k sobě.(cca 40 a vejš) Sám jet je vo hubu. Dakar 650. Polňačky. Pohodovka.
Krocan je: http://www.rockway.eu/moto-zavody.html
prostě jedna z nej akcí pro nás, bohužel už se tam jen tak nedostanu. Páč jsem se zeptal manželky... :-(
Jezdím mnoho let, ale málo km.
Hoši takže zítra což je sobota sraz ve 12:30-13:00 h pumpa Hrubý Zdiby to jen tak kdyby se chtěl někdo projet . A návrat v neděli .
Tak tu máme opět Jaro a oblevu tak půjdeme v sobotu zahájit sezonu sobotním řáděním . Pokud by měl někdo čas a chuť se přidat pište . Podrobnosti upřesním ale bude to pouze Off ne žádné 50-50 .
pavelgsxrv napsal:
Tak tu máme opět Jaro a oblevu tak půjdeme v sobotu zahájit sezonu sobotním řáděním . Pokud by měl někdo čas a chuť se přidat pište . Podrobnosti upřesním ale bude to pouze Off ne žádné 50-50 .
pavle a uhy nebo jako na velkejch ?
jestli velky tak si prekopu program, jestli maly tak nic a az vecer u milanka .........