cau panove mam dotaz, vzdycky kdyz jedu v desti, tak cejtim po zastaveni jako by se palila naka guma, line se to od zadu,ale cejtim to uz asi 50 000km a 30 000km s novim kardanem, jen me zajima jestli toto nekdo na 1100gs pozoruje taky v suchu je to ok
Mrkni na silenbloky co drží katalyzátor dole u centálního stojanu.Já to dříve taky cítil a při výměně výfuku zjistil, že mám jeden do půlky upálený.
BMW R 1100GS vzor kačer
GROG napsal:
Mrkni na silenbloky co drží katalyzátor dole u centálního stojanu.Já to dříve taky cítil a při výměně výfuku zjistil, že mám jeden do půlky upálený.
GROG napsal:
Po celou dobu co mam 1100gs,tak tam ty silentbloky vubec nemam a nicemu to nevadi.Smrad v desti trochu citim,kdyz mam zaple vyhrivani heftu.
tiez sa mi niekedy zda ze citim smrad spalenej gumy a vacsinou po dazdi,alebo ked prejdem troska rychlejsie po vacsej kaluzi,inak ok co to moze bytcitim sa fajn..
GROG napsal:
A taky jsi to cítil jen po jízdě v dešti?
Myslím, že to to bylo nejen v dešti, ale od té doby co jsem vyměnil origo výfuk za laďák, tak je klid.Při té příležitosti jsem našel i půlku upáleného silenbloku, takže bych řekl, že to bylo tím.
BMW R 1100GS vzor kačer
GROG napsal: