Nevím moc kam to zařadit ale nevím si rady se Švýcarskou známkou,na vidle ani plexi se mi lepit nechce,z vidlic ji vemu vapkou a na desiertu by se mi nelíbila.....může být zezadu na Topu? je pevně přišroubovanej k motorce tak by snad mohla ne? nechci se na cestě dostat do problémů kvůli umístění.Vzhledem k tomu že je známka roční tak ji chi nějak dobře umístit. díky za tip
Upravil dodge dne 06.03.2014 10:35
Vše co dojede do cíle je dobré.
dodge_srt8 napsal:
Nevím moc kam to zařadit ale nevím si rady se Švícarskou známkou,na vidle ani plexi se mi lepit nechce,z vidlic ji vemu vapkou a na desiertu by se mi nelíbila.....může být zezadu na Topu? je pevně přišroubovanej k motorce tak by snad mohla ne? nechci se na cestě dostat do problémů kvůli umístění.Vzhledem k tomu že je známka roční tak ji chi nějak dobře umístit. díky za tip
ja mam sbirku na widlich a libi se mi 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
caves. ja ji mam nalepenou ze spoda na sedle. taky sem to porad resil a spousta mistnich ji ma taky na sedle ... prestal sem to resit. za 3 roky se mi tady nestalo, ze by me staveli kvuli znamce
jinak k tematu, v Anglii se resi takovyma paskama ktery se pripevni na vidle, a tam se ta znamka nalepi. Na kufru zezadu asi byt nemuze...i kdyz mozna...pry na pevne pripevnenych mistech, coz topcase podle nekoho nemusi byt.
A kolik jiných známek tam ještě vozíš? Pokud žádnou jinou, líbí se mi docela ten držáček na známky, co mají v Louisovi. Prostě terčík, kam ji nalepíš. Takový nenásilný a přitom sundavací...
xHackerM napsal:
A kolik jiných známek tam ještě vozíš? Pokud žádnou jinou, líbí se mi docela ten držáček na známky, co mají v Louisovi. Prostě terčík, kam ji nalepíš. Takový nenásilný a přitom sundavací...
xHackerM napsal:
vozím jen jednu a to švýcarskou,ostatní jsou časový a ty pak hned dávám pryč
Nj to je vcelku hezky ale to nechám jednou v Praze stát venku a když se postesti tak tam najdu aspoň tu motorku ale tohle bude fuč.nic dám to na Top.