Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Sociálne siete
JRM66
Přidané 09.05.2014 09:39

Registrace: 08.06.12
Sice toto až v takej miere tu nehrozi,Nos ale to video je fakt dobré na zamyslenie sa zvlašt sučasnej mladej generacie.thumbs up https://www.youtube.com/v/M4WCEzhaIrc#t=109 https://www.youtu...aIrc#t=109
Upravil JRM66 dne 09.05.2014 09:40
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.hmm!

x552
Sociálne siete
Přidané 09.05.2014 09:54

Registrace: 02.09.13
Paradox je, že originál verze má skoro 32mil zhlédnutí. A všichni to sdílej kde? Na sociálních sítích Smile
Upravil x552 dne 09.05.2014 11:08

Macek01
Sociálne siete
Přidané 09.05.2014 10:03

Registrace: 22.08.13
Ještě že patřím mezi těch pár brontosaurů co účet na sociálních sítích nemají. Rád v tomhle plavu proti proudu, ještě jsem nenašel rozumný důvod tam být.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!

xHackerM
Sociálne siete
Přidané 09.05.2014 10:04

Registrace: 22.05.09
Macek01 napsal:
Ještě že patřím mezi těch pár brontosaurů co účet na sociálních sítích nemají. Rád v tomhle plavu proti proudu, ještě jsem nenašel rozumný důvod tam být.

Me too...

hicks
Sociálne siete
Přidané 09.05.2014 10:36

Registrace: 09.07.08
xHackerM napsal:
Macek01 napsal:

Me too...

jste magori... pisete, ze nesnasite socialni site na nejvetsi cesky baworacky forum a drbarnu? Grin

mmch.. facebook muzes pouzivat vylozene anonymne bez fotek upatlanejch deticek kamaradu... jsou tam fotografove napr. s obsahem, ke kterymu se jinde nedostanete.

napr fotka ze vcerejska...Buachaille Etive M?r, Scottish highlands Wink

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/10173610_708230955890218_1015764749978638352_n.jpg
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

radovant
Sociálne siete
Přidané 09.05.2014 10:42

Registrace: 30.08.12
hicks napsal:
mmch.. facebook muzes pouzivat vylozene anonymne bez fotek upatlanejch deticek kamaradu...

Tos me pobavil. Hele ja tak jen premyslim, az ty decka vyrostou, jak se asi budou citit kdyz jejich fotky videlo mrte lidi Smile

Jsem rad ze jsem vyrastal v dobe kdy rodice nemeli facebook a fotky byli tistene. Facebook taky nepouzivam aktivne, ale je pravda ze celekm dost novinek se dovim prave prez nej. Jde o to jak si clovek nastavi filtrovani, "privacy" a takove ty veci a pak je to v pohode.

TomasTT
Sociálne siete
Přidané 09.05.2014 11:03

Registrace: 15.03.07
Téma na zimní diskuzi ale hicks to přesně vystihnul - naše forum je typický příklad sociální sítě toho nejhoršího kalibru před kterým "všichni odborníci varují".
Splňuje všechny aspekty - včetně návykovosti.

Ale zpátky k tomu facebooku - hodně lidí mi říká, že FB nemají a mít nechtějí. Je to jejich věc a je to asi tak stejné, jako když někdo řekne, že nepoužívá mail, protože mu do něj chodilo moc spamu. Pokud nenastaví filtry a svojí adresu publikuje všude možně, tak se nemůže divit. Pokud někdo na FB má soukromý profil a je všechno vidět pro kohokoliv - včetně fotek, kdokoliv mu může cokoliv psát na zeď profilu apod - tak se nemůže divit, že tam vidí desítky nesmyslů každý den (výzvy k připojení k různým hrám apod). Ale na FB jsou taky firemní profily (stránky) a třeba u nás jdou novinky nejdřív na FB, protože to je nejsnadnější a zabere to minimum času. Takže včera večer když jsem instaloval navigace, tak jsem vyfotil Zumo 590 v černém držáku, protože se na to někdo ptal. Na FB to je za vteřinu. Abych to mohl dát sem, musím to nahrát někam na picasu, zkopírovat odkaz a udělat příspěvek do diskuze. Udělám to někdy během dne až bude čas ale na tom FB to je rovnou z telefonu - okamžitě. Na rychlost to je fakt díky integraci do telefonů to nejlepší.

Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Macek01
Sociálne siete
Přidané 09.05.2014 12:47

Registrace: 22.08.13
Já neříkám, že ten kdo to používá je hlupák a ani že sociální sítě nesnáším (mě jsou jedno), jen říkám, že Já jsem nenašel nic co by mě např. na Facebooku lákalo si založit profil. Informační zdroje, které používám mě k práci a životu stačí. Už takhle trávím u počítače kvůli práci velkou část svého času.

Například mé dceři je skoro 13 let, také si ještě účet nezaložila a to může být právě kvůli tomu, že to doma nevidí a tím se z mého pohledu u ní používání Facebooku pouze odkládá na pozdější čas. Nicméně jsem rád, že na tom nevyrůstá a automaticky ve věku, kdy se ještě ani moc nestydí neučí sdílet vše co se kolem ní děje a nebo nečte věci, které jí bude někdo podsouvat. Ale pozor, zakázané to nemá, naopak má ve svém pokoji už od svých 3 let počítač a vnímá ho ne jako kamaráda, ale jako nástroj např. pro studium. Tráví na něm asi tak 2 hodiny týdně. Můj syn, ve svých 4 letech zručným uživatelem iPadu, ale vyplňuje s ním jen prostor, kdy se mu nikdo nevěnuje!!! jinak ho ochotně zahodí a hraje si se mnou a nebo běhá po zahradě atd.

Tebe Tomáši naprosto chápu, firma tvého charakteru Facebook musí mít a je to velice pohodlná věc na každodenní komunikací s velkým počtem lidí a hlavně by bylo divné kdyby jste svůj profil neměli.

Tohle fórum? to beru nyní jako kdysi chat, dlouho jsem používal na chatování si s přáteli klienta od Mirandy a nyní mám fyzické i přátele tady, jinak bych se na to vykašlal a mam to taky trochu jako relax na jednom ze svých monitorů a pokud si chci trochu ulevit od přemýšlení, tak něco napíšu a nebo si píšu s klukama kam pojedeme atd. S ostatními komunikuju pomocí Skype.

Ono je to jako všechno, někdo pije alkohol příležitostně, někdo ho sbírá a někdo je alkoholikem, lék na vše je práce a aktivní koníčky.

Jakube, já vím, že tě moc baví si s některými místními lidmi pohrát a občas tě to hodně baví :-), ale neoslovuj mne tímto způsobem, mě to nevyhovuje, děkuji.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!

Mr GS
Sociálne siete
Přidané 09.05.2014 12:53

Moderátor
Registrace: 18.12.08
hicks napsal:

jste magori... pisete, ze nesnasite socialni site na nejvetsi cesky baworacky forum a drbarnu? Grin

Přesně tak...navíc,sociální síť není špatná...špatní jsou lidi,co se absolutně nekontrolují a jsou tím posedlí...ale to je všude a ve všem.
Já jsem to taky dlouho odmítal,protože nejdřív to samozřejmě byla líheň těchto chudáků,ale postupně člověk zjišťuje,že jsou tam i normální lidi a ty "extrémisty" je potřeba vyfiltrovat.Když vidím exoty,co tam mají stovky a tisíce "přátel",který nikdy ani neviděli,natož aby byli přáteli a lajkujou si tam fotečky uslintaných mazlíčků a dětiček,tak se mi obrací kufr na druhou stranu je to nejlepší a nejrychlejší způsob spojení s rodinou a skutečnými přáteli,když jste někde např. na cestě,na dovolené,v práci na půl roku na opačný straně světa atd...nebo je to taky dobrej způsob,jak být v kontaktu s lidmi,se kterýma se už nevídáte(odstěhování se,změna zaměstnání...),ale nechcete s nimi ztratit kontakt,nebo aspoň vědět,jak si po letech žijí atd.
Není to prostě špatná věc,ale nesmí se tomu propadnout a musí mít člověk koule na to,aby některý lidi prostě dokázal odmítnout,protože to kupodivu taky málokdo dokáže...a pak z toho vzniká tisícový rádobypřátelství každýho,kdo přijde a zažádá si...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

chstepan
Sociálne siete
Přidané 09.05.2014 12:56

Registrace: 25.03.12
sociální sítě jsou prostě nedílnou součástí dnešní doby ... stejně jako byla třeba pára ve století 19-tém ... taky mnoha lidem pomohla, mnozí ji nerozuměli a mnozí se jí dokonce báli a při špatném zacházení mohla i ublížit ...
Upravil chstepan dne 09.05.2014 12:56
(ch)stepan

kejda
Sociálne siete
Přidané 11.05.2014 20:10

Registrace: 17.09.08
Nemám účet na žádné sociální síti, žiju si docela dobře a vůbec mi to nechybí. Chyběl by mi naopak ten čas se stále připojovat a kontrolovat, jestli mi náhodou někdo neposlal fotku svýho pokakanýho děcka...nebo nový kozy svojí starý.
Když se chci svěřit některému z kamarádů, že mám novou hračku anebo kdy půjdeme na pivo, zvednu telefon a zavolám mu a nebo k němu rovnou zajedu...Se sítěma se vytrácí kontakt s lidma...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10

teď oranžovej Advik 1190

www.motopupci.kvalitne.cz
Jarda 900
Sociálne siete
Přidané 11.05.2014 20:15

Registrace: 26.08.09
Tak, tak i v práci se raděje zvednu ze židle a za kolegy zajdu než abych jim poslal email nebo volal o kancelař vedle.

kejda napsal:
Nemám účet na žádné sociální síti, žiju si docela dobře a vůbec mi to nechybí. Chyběl by mi naopak ten čas se stále připojovat a kontrolovat, jestli mi náhodou někdo neposlal fotku svýho pokakanýho děcka...nebo nový kozy svojí starý.
Když se chci svěřit některému z kamarádů, že mám novou hračku anebo kdy půjdeme na pivo, zvednu telefon a zavolám mu a nebo k němu rovnou zajedu...Se sítěma se vytrácí kontakt s lidma...

JRM66
Sociálne siete
Přidané 08.10.2015 21:18

Registrace: 08.06.12
https://www.youtu...2gUYhzG3iI
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.hmm!

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 100
Členové on-line: 1
michi_iglau

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.23 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI