Chci neco koupit z ciziny a dopisuju si s prodejcem, Ale jeho posledni vete moc nerozumim a ani pomoc prekladace mi nedava konkretni smysl....pomuze mi to nekdo objasnit?
That's my listing on wus 1130 shipped us fine as long as long as u can send payment as gift
Cenu 1130 jsem nabidl ja,ale vubec nechapu to poslani penez jako darek a ani to predtim mi nedava konkreti smysl.
Diky
Ta veta je zkomolena,ale pochopil jsem z toho,ze souhlasi s cenou 1130 za predpokladu ze posles penize jako dar(paypal mu v tom pripade nestrhne poplatek za prichozi platbu).
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
odpovedel bych mu: I can send a payment as a gift, BUT I'm not sure what did you mean with that "on wus 1130 shipped us fine".
Upravil hicks dne 17.08.2014 12:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
len pozor na tie prachy ako dar, pri doruceny pay pal Ti nepomoze ak by si reklamoval nedodanie tovaru. Mne raz neprisiel tovar, nastastie to bolo okolo 15dolarov a pay pal ma poslal do prdele pri reklamacii cez nich. Pri nedodani tovaru normalnou platbou pay pal pomohol
copo@centrum.sk
Já jsem se málem nechal napálit při prodeji mixpultu do Anglie ale včas jsem zjistil že se jedná o podvod a stopnul jsem to na poslední chvíl a tak jsem o prachy za zboží nepřišel ale doprava stála patnáct litrů a ty jsou fuč. Svině jsou všude a tak opatrně. J.C.
Diky, ja nevedel ze jde pres paypal poslat penize jako dar. Jak se to tam dela?
Nadruhou stranu pravda,ze kdyz se neco stane paypal me posle do zadele a uplne drobny to uz taky nejsou.... Prodavajici ma na ebay 2000+ positiv hodnoceni 100% tak snad to nebude uplnej vykuk. Jen tenhle prodej by proste nesel pres ebay.
Upravil brtnik dne 17.08.2014 13:13
odpovedel bych mu: I can send a payment as a gift, BUT I'm not sure what did you mean with that "on wus 1130 shipped us fine".
ja myslim, ze to nemusi byt zbesily imigrant, ale spis odpovidal z mobilu, tak to napraskal ve zkratce.
"That's my listing on wus": potvrdil, ze je to jeho inzerat na WUS (tj hodinkove forum watchuseek.com)
"1130 shipped us fine": potvrdil cenu 1130 vcetne postovneho v ramci USA! (tj. "shipped us", spravne by melo byt U.S. ale na WUSu to casto perou jen us). Z toho mam pocit, ze za 1130 ti nezahrne postovne do Evropy, bylo by dobre s nim domluvit jestli je vubec ochotny poslat mimo USA
"as long as long as u can send payment as gift": jak uz zminil cechi, jde o platbu paypalem jako "darek", aby nemusel platit poplatky paypalu za prichozi platbu.