Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 8 z 8:   1  ...  5    6    7    8  

Další důkaz lidského hyenismu!
Petr 11
Přidané 14.07.2010 13:08

Registrace: 04.11.08
Hicks napsal(a):
...

kdyz ja uz jsem nejak vychladnul jak to swat zamknul... puvodne jsem chtel napsat, co jsou Petr11 a Juan za kr.teny, ale nakonec to nenapisu ani ted Grin

dnes jsem proste nejaky mirumilovny Cool

btw: jinak samozrejme souhlas s Borisem -- ke mnoha zverstvum doslo jen proto, ze slusnaci mlceli... a ucta ke starsim ano, ale vseho s mirou. V prvni rade si ji nekdo musi zaslouzit.

Tohle se snad,Hicksi,už nedá ani komentovat...o Tvou úctu nestojím,ani já a ani Juan...natož,abychom si ji chtěli nějak zasluhovat...jsou věci,ktere jsou obyčejnou služností,ale to se špatně vysvětluje samolibým individuím Tvého typu,který si myslej,že sežrali Šalamounovo ho.wno...jen proto,že jsou mladý...původní problém byl ten,že jsi nazval lidi,co topili a topěj koťata,burany...moc kecáš a málo píšeš domu...ale kdybys chtěl,klidně se zastav (výše) a proberem to...a klidně mi hned řekni : kreténe,bude to pak rychlejší...
Zabij bobra,zachráníš strom...Grin

hicks
Přidané 14.07.2010 13:17

Registrace: 09.07.08
Petr 11 napsal(a):
Hicks napsal(a):
...

kdyz ja uz jsem nejak vychladnul jak to swat zamknul... puvodne jsem chtel napsat, co jsou Petr11 a Juan za kr.teny, ale nakonec to nenapisu ani ted Grin

dnes jsem proste nejaky mirumilovny Cool

btw: jinak samozrejme souhlas s Borisem -- ke mnoha zverstvum doslo jen proto, ze slusnaci mlceli... a ucta ke starsim ano, ale vseho s mirou. V prvni rade si ji nekdo musi zaslouzit.

Tohle se snad,Hicksi,už nedá ani komentovat...o Tvou úctu nestojím,ani já a ani Juan...natož,abychom si ji chtěli nějak zasluhovat...jsou věci,ktere jsou obyčejnou služností,ale to se špatně vysvětluje samolibým individuím Tvého typu,který si myslej,že sežrali Šalamounovo ho.wno...jen proto,že jsou mladý...původní problém byl ten,že jsi nazval lidi,co topili a topěj koťata,burany...moc kecáš a málo píšeš domu...ale kdybys chtěl,klidně se zastav (výše) a proberem to...a klidně mi hned řekni : kreténe,bude to pak rychlejší...
Zabij bobra,zachráníš strom...Grin

hele ja si jsem temer jisty, ze nas trhnes v nasilnem primitivismu, ale nejak nechapu, proc v nem excelocat, ze.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Petr 11
Přidané 14.07.2010 13:20

a co by si s tebou rekl? staci, ze evidentne nezvladas forum... v realu to bude asi jeste smutnejsi....

Určitě Hicksi,určitě...tak se tu plácejte po ramenou s Morabem,jak jste dobrý...a takový to bylo rozumný forum...ovšem od těch dob,co se tu řešej ty koťátka a "odcházej" se lidi,co nedržej hubu a krok,to není už nějak ono...

Petr 11
Přidané 14.07.2010 13:22

hele ja si jsem temer jisty, ze nas trhnes v nasilnem primitivismu, ale nejak nechapu, proc v nem excelocat, ze.

Ty brďo...Ty jsi typickej příklad toho,proč zanikne tzv. "západní civilizace"...Grin

Strana 8 z 8:   1  ...  5    6    7    8  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 75
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.10 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI