Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R850GS, R1100GS, R1150GS a R1150GS Adventure
Strana 3 z 3:   1    2    3  

Hluky a pazvuky :-)
pavelgs
Přidané 26.10.2007 22:23

Registrace: 03.10.07
raptor:Jestli Ti to dělá i při zahřátém motoru,tak to by mohly být klapky.Až to bude zase klepat tak zkus prstem zatlačit na "kladku" s lankem.Pokud to přestane,tak jsi právě objevil Ameriku GrinGrin.Klepající klapku.To dělá snad každému,takže zbytečná panika.

raptor - neaktivni ucet
Přidané 27.10.2007 00:27

Registrace: 09.08.07
ale pocut to len z lavej strany motora kua

takze mam skusit zatlacit na kladku z lankom a ked to prestane klepat tak nemam riesit a mam jazdit?

pavelgs
Přidané 27.10.2007 01:15

raptorPfftřesně tak.Těžko radit takhle na dálku Sad

raptor - neaktivni ucet
Přidané 27.10.2007 20:24

no pavel.. dnes som bol za francuzom

... asi som mal len pridlho japoncov, povedal ze motor ide pekne a ze ziadne pazvuky ktore by tam nemali byt tam nepocuje

tak som vlastne rad ze je to tak ako je

pavelgs
Přidané 27.10.2007 22:13

RAPTOR:GrinGrin Takže motorka se ti samovolně opravila :-)) .To potěší.

raptor - neaktivni ucet
Přidané 28.10.2007 06:19

pavelgs .. prestan.. chanbiiiiim saaaaa Pfft

... este som dostal radu... mam si vraj kupit lepsiu prilbu ktora je tichsia... to vraj pomaha ludom ako jaGrinGrinGrinGrinGrin

ChipGS
Přidané 07.07.2008 23:00

Registrace: 15.10.07
tak vytahnu thread nahoru:
Vcera jsem po 3 tydnech sedl na motorku a jel za strejdou do Radejova, obcas jsem predjizdel a mezi 3-5 tis a ty kovovy podivny zvuky jsou cim dal tim kovovejsi a cim dal tim hlasitejsi fakt rany... Predtim jsem to neresil, ale ted to bylo hodne nahlas a za 14 dni mam jet s mladou nalozenej to Rumunsko.
Zajimavy bylo, tak ac nerad... kdyz jsem motorku vytocil na tech 6-7tis.. a trosku ji protahnul tak to pak prestalo delat, ale po projeti vesnice pri vyjizdeni z ni zase to stejny nepravidelny casty rany pri zrychlovani a zvysovani otacek na skoro vsechny kvalty..sad

Jsem z toho vyrizenej
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836

pavelgs
Přidané 08.07.2008 18:34

ChipGS napsal:
tak vytahnu thread nahoru:
Vcera jsem po 3 tydnech sedl na motorku a jel za strejdou do Radejova, obcas jsem predjizdel a mezi 3-5 tis a ty kovovy podivny zvuky jsou cim dal tim kovovejsi a cim dal tim hlasitejsi fakt rany... Predtim jsem to neresil, ale ted to bylo hodne nahlas a za 14 dni mam jet s mladou nalozenej to Rumunsko.
Zajimavy bylo, tak ac nerad... kdyz jsem motorku vytocil na tech 6-7tis.. a trosku ji protahnul tak to pak prestalo delat, ale po projeti vesnice pri vyjizdeni z ni zase to stejny nepravidelny casty rany pri zrychlovani a zvysovani otacek na skoro vsechny kvalty..sad

Jsem z toho vyrizenej

Než jsem vyměnil napínák na levém válci,stávalo se že občas váznul a motor začal z ničehož nic mlátit jako sviňa.Po vymontování jsem zjistil že se sprostě zadíral!!!Důvod neznámý,ale zřejmě tam něco v BMW podělali,protože nový přišel už s krapet jinou konstrukcí.Od té doby klid.Zajímavé je že pravý válec jede s původním a bez problémů.Neříkám že tohle je diagnóza tvého problému,ale zaměřil bych se na to odkud ty zvuky jdou.Cool

bmwivo
Přidané 08.07.2008 22:51

....natankuj stooktanový benzín a přestane to, znám to, jsou to detonace, něco podobného, jako když jsi ve stovce Mbéčku na čtyřku dal plný plyn v padesátce. Má na to vliv několik skutečností, teplota okolního vzduchu, vlhkost a podobně, já už jezdím jen na 98 a více.
U nás je 98 jako 95 v Německu, prodávají tady sračky a ještě k tomu drahý...

PavleGS, kolik stál ten napínák, uvažuju, že je vyměním oba, protože na ohřátem motoru, v koloně, nebo tak podobně, když stoupne teplota o dva dílky, tak tlak oleje neudrží napínák napnutý na volnoběh a ozývají se ty hrozné zvuky, stačí vrknout plynem a je to, jak když se v motoru melou šrouby.

pavelgs
Přidané 09.07.2008 15:47

bmwivo-Cena byla asi 1500kč hmm!.Nejsem si ale jistý,protože jsem bral i napínák na řetěz co je vpředu (pohon ol.čerpadla ?),takže to mám na dodacím listě v jedné hromadě a nevím už co k čemu patřilo.Nejdražší položka tam je 1300kč (pístek) jinak řádově stokoruny.

ChipGS
Přidané 09.07.2008 17:39

Registrace: 15.10.07
bmwivo napsal:
....natankuj stooktanový benzín a přestane to, znám to, jsou to detonace, něco podobného, jako když jsi ve stovce Mbéčku na čtyřku dal plný plyn v padesátce. Má na to vliv několik skutečností, teplota okolního vzduchu, vlhkost a podobně, já už jezdím jen na 98 a více.

PavleGS, kolik stál ten napínák, uvažuju, že je vyměním oba, protože na ohřátem motoru, v koloně, nebo tak podobně, když stoupne teplota o dva dílky, tak tlak oleje neudrží napínák napnutý na volnoběh a ozývají se ty hrozné zvuky, stačí vrknout plynem a je to, jak když se v motoru melou šrouby.

Aha, na volnobeh to nedela... je pravda, ze tam ted leju papani z takove pofiderni benzinky, ale to s tim stooktanem vyzkousim... pak budu resit napínaky.
Jinak Tonda taky rika, ze to jsou detonace, ale tak moc kovový? Asi to zkusím někdy nějak nahrátSmile

pavel> díky... zkusim benzin a pak napinak... ale ten napinak kdyztak az po rumunsku, snad se nic neznici na ceste.
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836

zmijon
Přidané 09.07.2008 18:27

Registrace: 04.02.07
ChipGS napsal:
bmwivo napsal:

Aha, na volnobeh to nedela... je pravda, ze tam ted leju papani z takove pofiderni benzinky, ale to s tim stooktanem vyzkousim... pak budu resit napínaky.
Jinak Tonda taky rika, ze to jsou detonace, ale tak moc kovový? Asi to zkusím někdy nějak nahrátSmile

pavel> díky... zkusim benzin a pak napinak... ale ten napinak kdyztak az po rumunsku, snad se nic neznici na ceste.

Grin 100% to je benzin vim to z vlastni skusenosti tak to se tes na rumunsky benzin to bude uplnej koncert tomu ver pravda je ze jsem se se stejnym benzinem setkal i unas
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“

Strana 3 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R850GS, R1100GS, R1150GS a R1150GS Adventure :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 65
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.15 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI