Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 14 z 14:   1  ...  11    12    13    14  

Výběr zbraně
Hrabe_X
Přidané 03.11.2014 09:38

Registrace: 31.10.07
Medik napsal:
Vlákno prodloužených rukou, už jste zaregistrovali tuto celkem podstatnou věc? http://www.tactic...etice.html
Já už u sebe tahám pár archů a cpu to každému pod nos. Nechci přijít o své miláčky.

Myslíš, že by někdo vydal státu všechno co má? Každému by se nějaká ta zbraň ztratila, stejně jako se ztrácejí v dědických řízeních. Smile

Ale jinak petici schvaluji a až se potkáme, můžeš mi jí strčit pod nos - rád podepíšu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

schrek
Výběr zbraně
Přidané 03.11.2014 10:15

Registrace: 24.08.10
ne nahodou, kolegovi se vloupali do baraku, vsechno nechali lezet a jen vytrhli ze zdi trezor s bouchackama a trezor vedle s prachama nechali
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
LORD
Výběr zbraně
Přidané 03.11.2014 10:55

Registrace: 12.04.13
Petici jsem jiz pred nedavnem podepsal primo u zdrojeSmile
Osobne znam Jaroslava Pekarika z peticniho vyboru. Je to nejvetsi odbornik co se zbrani tyka jakeho znam a je to i typ cloveka co nebude vahat ani vterinu a pri napadeni vas bude okamzite branit.
Jiri Schams (REGI) jehoz osobne sice bohuzel neznam, ale jeho pribeh o jeho charakteru vypovida vic nez dost.
Ostatni bohuzel neznam, ale tito dva lide ve me vzbuzuji duveru v tento projekt a za sebe muzu doporucit jako neco co zastituji odbornici kteri se danou problematikou zabyvaji jiz radu let. A kdyz tito lide zacnou byt na poplach tak verim ze tu existuje realne nebezpeci ohrozeni nasih prav. A tech se ja bez boje rozhodne nevzdamAngry
Upravil LORD dne 03.11.2014 11:06
Carpe diem

GSSG
Výběr zbraně
Přidané 03.11.2014 14:45

Registrace: 06.04.11
Eman_ napsal:
Hrabe_X napsal:
Medik napsal:
Vlákno prodloužených rukou, už jste zaregistrovali tuto celkem podstatnou věc? http://www.tactic...etice.html
Já už u sebe tahám pár archů a cpu to každému pod nos. Nechci přijít o své miláčky.

Myslíš, že by někdo vydal státu všechno co má? Každému by se nějaká ta zbraň ztratila, stejně jako se ztrácejí v dědických řízeních. Smile

Ale jinak petici schvaluji a až se potkáme, můžeš mi jí strčit pod nos - rád podepíšu.

Co to je za kravovinu?
Kam by asi stat ty vsechny kvery dal?
Jednak tomu neverim a jednak Hrabe ma v necem pravdu....treba nekoho jako na potvoru vykradou a seberou mu celej trezor i s pistolema....

Stát by z toho nechal udělat třeba hřebíky
V anglii takovy zákon prošel a ze dne na den se z celé UK sesbiraly všechny legálně držené zbraně...no a kriminalita stejně neklesla
musicR1200GS mě fakt baví, je to vácheň thumbs up

milkal
Výběr zbraně
Přidané 03.11.2014 15:08

Registrace: 20.07.11
Kam by je dal...
YouTube Video

Upravil milkal dne 03.11.2014 15:10
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!

LORD
Výběr zbraně
Přidané 06.11.2014 18:08

Registrace: 12.04.13
Ahoj
Premyslim ze bych si poridil Trapovku, nechci rusandu, ale ani nechci aby stala bambilion. Nemate nekdo nejakej tip po cem se koukat?
Carpe diem

TomasTT
Výběr zbraně
Přidané 06.11.2014 18:33

Registrace: 15.03.07
Mimochodem, nechtěl by někdo brokovnici Benelli M3 Super 90 v mariňácké verzi (nerez)?
Prakticky už nemám čas jezdit na střelnici, kde jsme stříleli akční brokovnici a leží mi v trezoru nevyužitá. Je to poloautomat (přepínatelný na pumpu) 7+1 ran (jde prodloužit zásobník). Funguje naprosto spolehlivě i s celkem slabou navážkou broků ale v automatickém režimu nabíjení nezvládá pochopitelně náboje s pěnovými kuličkami a další speciální střelivo které nekope. Zinkové střelivo na vyrážení pantů v ní funguje dobře. Co nezvládne v automatu, pochopitelně není problém střílet v manuálu.
Mám k ní u puškaře dodělanou montáž kolimátoru (aktuálně tam je OKO) jinak to je sériové provedení s taktickým řemenem a nylonovým polstrovaným pouzdrem.

www.kapoulitsas-outdoors.gr/images/stories/virtuemart/product/M3%20KROMO.jpg

Viděl bych to tak kolem 20 tisíc komplet. Nová stála tuším 49 tisíc bez kolimátoru a montáže atd.

Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Strana 14 z 14:   1  ...  11    12    13    14  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 66
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.18 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI