Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Doplňující :: Zkušenosti s prodejci a servisy
Strana 5 z 6:   1  ...  2    3    4    5    6  

Milan Musil - Servisák
vztekloun
Přidané 01.08.2019 11:29

Registrace: 26.05.09
Opět chvála na Milana, byl jsem teď u něho dvakrát jednou na výměnu tlumičů Wilbers a nyní na velkém servisu. Naprostá spokojenost, mám úplně jinou motorku - jako novouclap

Bandit104
Milan Musil - Servisák
Přidané 30.10.2019 20:35

Registrace: 04.01.18
Velké díky Mildovi,v září servis a seřízení a zjištěné špatné lanka,plyn a sitič,dnes provedena výměna a seřízení, nádhera, úplně jiný stroj,Milda zabodoval a bylo to na počkání,Mildo velké díkyclap

robozaho
Milan Musil - Servisák
Přidané 06.12.2019 22:47

Registrace: 04.12.19
Tak isto chcem poďakovať za ochotu. Snáď sa vidíme aj osobne niekedy.

maser
Milan Musil - Servisák
Přidané 19.04.2020 09:12

Registrace: 07.09.10
Přidávám se k veliké pochvale a šikovnosti Milana - domluvil jsem u něj servis kamarádovi pro jeho motorku 1200GS a naprostá spokojenost. Sice kamarád byl nejdříve smutný z toho, co je na té motorce po zásahu u Trsáků jinak, ale Milan je poctivý, udělal domluvený velký servis a i věci navíc, jako nápravu po Trsákách. Takže kamarád velice spokojený, že se našel servisák Servisák, který pracuje poctivě a může se mu dívat pod ruce při jeho práci.
Takže za nás veliká pochvala pro Milana. Ondra
Upravil maser dne 19.04.2020 09:14

Petr GT
Milan Musil - Servisák
Přidané 12.02.2021 12:38

Registrace: 04.01.21
Milana znám od kolegy potřeboval jsem radu a servis, Milan myslím si rád, bez zbytečných keců dohodnul čas kdy mám přijet, pomohl, zkontroloval a poradil a hned na počkání. Veliký dík, Milan je jeden z důvodů, proč jsem se vrátil k BMW. Pokud budeš mít cestu kolem českého ráje, zvu tě na oběd... ????

Sniper
Milan Musil - Servisák
Přidané 22.05.2022 20:17

Administrátor
Registrace: 28.05.09
Pánové musím se podělit o svojí dnešní zkušenost.

Moje bramborka se rozhodla, že se bude hádat a vypadalo to jako když se ten motor chce rozpadnout, hádal se, chcípal, dusil, střílel, kouřil ....
Zavolal jsem Milanovi a i přes to, že byla neděle a doba oběda tak mne nejenom neposlal do (_!_) , ale vyslechl mě a asi jsem zněl hodně zoufale, protože mi řekl abych dorazil. Měl jsem to k němu z motosrazu cca 180km. Přijel jsem vyměnil svíčky i obě cívky sladil válce a ještě mi uvařil kafe. Pokud jsem to ještě neřekl ... v NEDĚLI ...

Takže Milane, ještě jednou velké díky thumbs up
Máš u mě pivo a panáka či tři, až se někde potkáme na srazu thumbs up
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.

BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992

www.dr-650.com
Bob
Milan Musil - Servisák
Přidané 26.05.2022 09:03

Registrace: 24.10.07
Sniper napsal:
Pánové musím se podělit o svojí dnešní zkušenost.

Moje bramborka se rozhodla, že se bude hádat a vypadalo to jako když se ten motor chce rozpadnout, hádal se, chcípal, dusil, střílel, kouřil ....
Zavolal jsem Milanovi a i přes to, že byla neděle a doba oběda tak mne nejenom neposlal do (_!_) , ale vyslechl mě a asi jsem zněl hodně zoufale, protože mi řekl abych dorazil. Měl jsem to k němu z motosrazu cca 180km. Přijel jsem vyměnil svíčky i obě cívky sladil válce a ještě mi uvařil kafe. Pokud jsem to ještě neřekl ... v NEDĚLI ...

Takže Milane, ještě jednou velké díky thumbs up
Máš u mě pivo a panáka či tři, až se někde potkáme na srazu thumbs up

Jako vždycky nikoho neodmítne i když permanetně nestíhá a má toho strašně moc,telefon drnčí pořád Maruška musí mít nervy ze zlata,kdokoliv kdykoliv zavolá vždy se snaží pomoc,poradit za mě + všechny ostatní velké díky Mildo

Aby to nebylo líto i ostatním vždy poradil a díly vždy dodal včas BmwGsa Adv1.s.r.o
100% spokojenost s dodávkou ND + komunikace Ondráš Mariánek Bmw Renocar
Vždy poradí a Bmw dobře oservisuje moravská legenda Toník to je náš Servisák ve VenóšlanduWink
Spokojení budete u David Gruber motorrad slušnej mladej kluk zapálenej do Bmw okolí Brna když Toník také permanetně nestíhá jedte tam.
Nemůžu zapomenou ani na Motomantech.
No a nakonec legenda se zlatýma rukama,ale ten má snad rozebranou motorku i u paní v kuchyni je Ivan Čech Čechi pan machr s velkým M.Díky Ivane
Jo a ještě bych zapoměl a on by mě to až se potkáme vyčítal legendární kafesrumem Bohumil z Vetéřova,ale tem ná rád moto max do 1150 GS a to do 2002 jak říká bez posilovačaWink

Všem těmto jmenovaným mockrát dík za spolupráci rady pomoc všem co to potřebují.

B.
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
xylem
Milan Musil - Servisák
Přidané 26.05.2022 09:28

Registrace: 16.09.15
Ty jo, Bobe, ty jsi dnes nejak nameko ne? Wink

Asi by to chtelo nejakou radarku, at jsou ty dekovacky vic z oka do oka.

bmwgsa
Milan Musil - Servisák
Přidané 26.05.2022 17:35

Registrace: 16.10.13
utírám slzu.. smiley005

ale má pravdu Bob jeden.. Milan servisák je určitě jeden z těch asi tří-čtyř dobrejch v Praze. Sám s ním konzultuju a jak píšeš - vždy ochotně poradí.. kdykoli.. Tonda určitě nejlepší ve východní části republiky, Cechi jakbysmet!! Honza Žlábek a na západě TomR1 - Tomáš Gregor. V Přelouči - Štěpánově Láďa Dokonal - Dolamoto.. Je dobře že to zlatý jádro je pořád stejný.. Wink

Jarda40
Milan Musil - Servisák
Přidané 26.05.2022 19:05

Registrace: 27.10.17
K Tomášovi Gregorovi jezdím já a nemůžu si stěžovat. Super servis a super přístup. clap

Kubrt
Milan Musil - Servisák
Přidané 26.05.2022 19:22

Registrace: 24.09.07
bmwgsa napsal:
utírám slzu.. smiley005

ale má pravdu Bob jeden.. Milan servisák je určitě jeden z těch asi tří-čtyř dobrejch v Praze. Sám s ním konzultuju a jak píšeš - vždy ochotně poradí.. kdykoli.. Tonda určitě nejlepší ve východní části republiky, Cechi jakbysmet!! Honza Žlábek a na západě TomR1 - Tomáš Gregor. V Přelouči - Štěpánově Láďa Dokonal - Dolamoto.. Je dobře že to zlatý jádro je pořád stejný.. Wink

Joooo, Slávek ve Štěpánově je dobrej, i Poldik co u něj dělá, ale jsou zasekaný až to hezký není...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Bob
Milan Musil - Servisák
Přidané 26.05.2022 20:40

Registrace: 24.10.07
Kubrt napsal:
bmwgsa napsal:
utírám slzu.. smiley005

Joooo, Slávek ve Štěpánově je dobrej, i Poldik co u něj dělá, ale jsou zasekaný až to hezký není...

Moc se omlouvám Tomášovi ze západu 100km na dálnici D5 BlatniceSmilešikula no a jako každej šikula je tak bussy,že už raději Bmw nechce vidět,zkrátka nestíhá.

Toho Ládu ze Štěpánova neznám,ale je dobrý mít takové lidi s echt gold rukama k Bmw Motorradclap
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
John_Ice
Milan Musil - Servisák
Přidané 26.05.2022 22:27

Registrace: 06.08.20
bmwgsa napsal:
utírám slzu.. smiley005

thumbs up tak super ta tipythumbs up ... mohu si házet kostkou kam dorazit Wink
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže.
music1200 GSA - 2011 smiley005

Medik
Milan Musil - Servisák
Přidané 27.05.2022 06:58

Registrace: 04.05.08
John_Ice napsal:
bmwgsa napsal:
utírám slzu.. smiley005

thumbs up tak super ta tipythumbs up ... mohu si házet kostkou kam dorazit Wink

No, spíš kdo bude mít čas Grin Teď v sezóně by je lidi zdrali z kůže.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
John_Ice
Milan Musil - Servisák
Přidané 27.05.2022 07:39

Tak já jen doufám, že je zas tolik nebudu potřebovat, nic proti nikomu nemám Grin, je jen dobré vědět, kam se otočit,když bude třeba.

John_Ice
Milan Musil - Servisák
Přidané 11.06.2022 18:08

Tak sice jsem urgentně nepotřeboval pomoci, ale ráno jsem napsal smsku a poslal foto co to má být, tel. rozhovor jsem nechtěl, jelikož jsem nevěděl zda mám tím problémem Milana otravovat. a světe div se, hned odezva...opravdu čumím a smekám tím to přístupem. clapclapclap

jackA
Milan Musil - Servisák
Přidané 27.06.2022 07:59

Registrace: 04.09.15
Také se přidám to klubu, děkuji za pomoc. V dílně by se mohly dělat prohlídky, ta se mi líbila.

xylem
Milan Musil - Servisák
Přidané 12.01.2023 18:36

Registrace: 16.09.15
dnes vymena kardanu na svolavacku, bez domluvy i dofouknuto a tak, dekuji Milane, jako vzdy thumbs up

mimochodem - BMW oficialne svolavacce rika "Zlepšení sériového stavu" : )))

Stako
Milan Musil - Servisák
Přidané 03.05.2023 11:19

Registrace: 28.10.21
No.... já jsem napsal co bych potřeboval, 14 dnů uběhlo a odpověď žádná. Asi má moc práce ............

servisak
Milan Musil - Servisák
Přidané 03.05.2023 12:31

Registrace: 02.01.09
Ano moc prace. A ja neobjednavam na servis po sms ani zpravach. Kdo nezvedne telefon neservisuje
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

Strana 5 z 6:   1  ...  2    3    4    5    6  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Doplňující :: Zkušenosti s prodejci a servisy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 67
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.26 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI