Včera jsem zkoušel, indikaci paliva na čárky co to ukazuje. Nahlášený dojezd při plné 760km. V podstatě to sedí. Najeto 752km zatim..
Jen nevím kdy zmizí ta poslední velká kostička? Když je tam dojezd cca 100 - 120 km je tam jedna slabá kostička a poslední velká. Pak je dojezd cca 85 km a je tam jen ta poslední velká kostka. Při dojezdu 80km se rozbliká žlutý trojuhelník + ikonka palivového stojanu a nápis o potřebě načerpat palivo. Ale nezaregistroval jsem kdy zmizí ta poslední velká kostička. Na dojezdu 50 km tam byla, pak jsem se trochu kochal po silnici č.115 a všiml jsem si že tam není když jsem měl dojezd 29 km. Každopádně dojel jsem domů s dojezdem 3km a motor stále vrčí..
MTV napsal:
Ahoj. Situace: ihned po natankování (do plna) se mi ukáže, že mám nadrz prázdnou. Po pár Km se mi ukáže full a už full zůstane. Maximálně mi zmizí jedna čárka až do dalšího tankování (+- 400Km). Taky v pytli pásek? Nebo kouslej plovák (pokud ho tam mám) (jak to zjistím bez rozebrání?) Díky za postřehy
U mě se takhle choval druhý pásek už roky. Teď už víc jak rok tankuju v podstatě jen verva 100. Na zimu jsem měl jako vždycky plnou nádrž. Letos jsem při první vyjizdce zažil pozitivní sok. K mému udivu až šoku mi začala nadr ukazovat. Po natankováno místo prázdné nadrze a oranžového světla mi to ukázalo plnou nádrž. Jsem zvedavy jak to bude dál. Mám už 2 roky koupené odpory na konverzi ale neměl jsem čas je namontovat. Asi je ani nenamontuju. stejně ale budu dál nulová tachometr a jezdit na km.
Pája
Pridavam info ze po samovolnem oziveni pasek palivomer stale funguje. Mam odjety tak 3 vikendove dovolene a nejake drbky celkem 4 tisice km.
Co delam jinak proti drivejsim sezonam?
Tankuju co nejcasteji verva100.
Pred odstavenim moto v garazi dotankuju vzdy plnou nadrz.
Pasek mi funguje jako novy. Asi se na nem rozpustil a odplavil nejaky sajrajt.
Pája