michi_iglau napsal:
Ahoj, jakou máte zkušenost s těmito rychlospojkami?
Označeno DYROS.
Tak hlásím taky blbou zkušenost s těmahle rychlospojkama . Bohužel jsem si myslel že je to rukama a zkoušel jsem je tak dlouho spojit až jsem je lehce poškodil. Koupil jsem místo nich nový z bmwmotorparts od výrobce cpc . Zatím spokojenost ikdyž byly drahá jak psí játra.
Ahoj.
Také mám původní, co jsem ještě testoval na sobě, než jsem je začal dodávat a stále drží parádně.
Takže ti, co mají ode mě mohou být v klidu.
Ale bohužel konkurence mi tehdy vyhrožovala, že podnikám na černo a udají mě finančáku, když jsem Vám je prodával za náklady v rámci dobrých vztahů, tak jsem to utnul.
Nicméně nikomu nebudu sdělovat typ ani výrobce, protože, by se zase našel ichtyl, kterému by shořela motorka z jakéhokoliv důvodu a dal by na mě žalobu, takže s dobročinností jsem již skončil.
Už je prostě jiná doba. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Sniper napsal:
Pohlava -> tak tu jsem si koupil a jsou to vyhozené peníze. musíš mít samici nahoře samce dole, půjde to dolu a koupim nějakou pořádnou.
xtmotoman -> tyto dex jsem měl ty černé. potřeboval jsem sundat nádrž a rozlomila se mi na půl a tekl mi z motorky benzín. ty už nechci.
Akorát jsem objednal TYTO. už tam jednu mám tak objednám i druhou. akorát si je poznačím abych je dycky zapojil stejně
Ahoj prosim Te,co ty spojky od louise.de?Je na ne spoleh?
Premyslim nad nema na 1150GS asi varianta 8mm,ze?
Jedine co,tak me trochu mate ze tam maji uvedeno tesneni z NBR to podle me uplne na kontakt s palivem delano neni,ne???
Upravil ALF-gs dne 01.05.2025 11:58