No, mě se stalo něco podobného v RO, ale se zraněním (já). Po půl roce mě přišel rozsudek tamního soudu, 3 měsíce zákaz řízení v RO. Řidičák se do ČR vrátil po 3 letech.
Tady je můj příběh: https://www.30kmh...pic=5792.0
Můžete jezdit opatrně, můžete předvídat a myslet za ostatní, ale někdy se to může ve vteřině otočit vše proti Vám.
Já ti přeju, ať se vše dořeší.
Vím, jaký to je, řešit nepojízdnou moto v zahraničí, ikdyž já jsem měl o hodně víc štestí
... ale to závěrečný poselství jsem vůbec nepochopil.
Tobě vjel do cesty ignorant, co se nepodíval do zrcátka (hádám i bez blinkru a bez jakéhokoliv varování). Tys to ustál a v zápětí jsi zkusil znovu, jestli se to ignoranství nezlepšilo?
To první bylo varování a seznámení se s tím, s kým máš tu čest. Vím, že to asi nebudeš chtít slyšet, ale kdybys předvídal, tak to znovu po pár sekundách pokoušet nebudeš.
Ale nic ve zlým Chyby dělají všichni a když se z tohodle poučíš, tak to vlatně dopadlo dobře, protože občas to dopadá mnohem hůř.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jen pro úplnost. Rumunské úřady opravdu mohou zabavit ŘO vydané v jiném státě a vydat jej nemusí, pokud jde o nehodu se zraněním. Vydávají jej pouze v případě, že si v Rumunsku najdete právníka nebo notáře, se kterým sepíšete čestné prohlášení o tom, že nebudete po dobu platnosti zákazu řízení na území RO řídit motorová vozidla. Potom Vám vaše ŘO vydají do 14 dnů
Proto samotné webové stránky českého konzulátu v RO na toto upozorňují a českým turistům doporučují do této země jezdit s "Mezinárodním řidičským oprávněním". Tento doklad se v případě nehody či jiného přestupku na 90 zabavuje, ale Vám zůstává ŘO a Rumuni ať si mezinárodní strčí za klobouk.
GSA 1250 Rallye 2024
Mr GS> ano, jednou to tam poslal, pak kus uhnul a pak to tam poslal zase. Ano měl jsem být prozíravější, ale to už je teď jedno a ano, poučení z toho mám dost velké. GSA 1250 Rallye 2024
Fakt jo? To si jenom tady projdi pár stránek zpět. YouTube Video Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Na jednu stranu hezký že použili termín "nepřiměřená rychlost", na druhou stranu....čeká někdo od dvacetiletýho cucáka uvědomělost??? Vtipný...nebo pošetilý..
Důvod proč tyhle motorky (nad 25, pak 35kW) byly od 24 let měl na zákon až překvapivě rozumný opodstatnění. Rozšiřování po 2 letech praxe (správně 2 letech vlastnění řidičáku bez jakýkoliv praxe) je brutální číčovina. A nese to svý ovoce. Na druhou stranu čim víc sebevrahů, tim míň sebevrahů, ale presstitutky to ovečkám zase pikantně podají na zlatým podnose a odsrat to můžeme všichni.
---------------------------------------------------
..konečně boxer..
jakej je rozdíl mezi 20letým cucákem a 40letým arogantním curákem???!!!! nikdy nevíš co se mohlo v ten okamžik stát (kejchnutí ....), Takže hned neodsuzuj. A že nikdo nepíše, že na B v autoškole jezdí v city goučku a doma na něj čeká auto minimálně se 150 koňmi to se nepočítá????
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
https://znojemsky...ulnik.htmlTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
John_Ice napsal:
jakej je rozdíl mezi 20letým cucákem a 40letým arogantním curákem???!!!! nikdy nevíš co se mohlo v ten okamžik stát (kejchnutí ....), Takže hned neodsuzuj. A že nikdo nepíše, že na B v autoškole jezdí v city goučku a doma na něj čeká auto minimálně se 150 koňmi to se nepočítá????
Jasný, chudák s 1,73 promile v krvi jen kejchnul, jinak by to byl cajk... Za mě to byl 20 letej arogantní cučák.
Má to opačnej poměr, 10% 20 letejch cucáků má rozum, 10% arogantních cučáků ho ještě nemá....(samozřejmě obrazně, ty lidi jsem nepočítal..)
A s autoškolou s tebou naprosto souhlasim, mam s tim zkušeností víc než bych chtěl...
Nejhorší je, že ikdyž už jdou mladý do slušný autoškoly, kde se je snaží něco naučit, po autoškole předá papá klíče od auta a převezme otěže nad "mentorováním"....a když on může 30 let jezdit jako **** a nikdy se nic nestalo (jemu), tak je to v pořádku a může svuj styl učit i svý mladý...
..konečně boxer..
Bono napsal:
Nejhorší je, že ikdyž už jdou mladý do slušný autoškoly, kde se je snaží něco naučit, po autoškole předá papá klíče od auta a převezme otěže nad "mentorováním"....a když on může 30 let jezdit jako **** a nikdy se nic nestalo (jemu), tak je to v pořádku a může svuj styl učit i svý mladý...
...ja jsem teda byl v autoskolach dvou... prvni celkem OK, nicmene v druhe instruktor IQ asi vosumdesat... von skoro nic nevedel
...(to jsem si dodelaval papiry na moto)...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bono napsal:
...ja jsem teda byl v autoskolach dvou... prvni celkem OK, nicmene v druhe instruktor IQ asi vosumdesat... von skoro nic nevedel
...(to jsem si dodelaval papiry na moto)...
Jop, neni to jen o autoškole jako značce, ale o lidech tam... Spousta z nich už to dělá jen proto aby něco dělali, když už to celkem pěkně nese...
..konečně boxer..
Tohle je hodně ošklivý. Vypadá to na nedáni přednosti. Proto vždy i když jsem na hlavní, počítám s tím, že mi tam někdo vletí z vedlejší.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Tyhle prihody jsou vzdycky divny... volny kolo proste cejtis.. a aby se v jeden okamzik uvolnilo 4-5 sroubu tak to se mi fakt nezda.. pochopim praskle srouby v dusledku pretazeni pistoli v pneuservisu - proste se strihnou a jsi na zemi. Ale uvolnene kolo postupne az upadne fakt nechapu...
Jako ze ridic si kvuli technicke zavade rozbil hubu a motorku a jeste si nechal dat od fizlu flastr???
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999