Whisky napsal:
Jenže nevím, co by mi Mitas mohl nabídnout.
Od ty doby, co je neprodává Ruda, tak už ani dobrý kafe
Mimochodem, když je to takový všeobecný vlákno na pryže, nemá tady náhodou někdo zkušenost s nějakými dálkoplaznými pneu (něco jako Heidenau K60 Scout), ale v rozměru 130/80 R17 a předek v 21" Ty Heidenau nejsou totiž v tomhle rozměru s tak dlouhou životností.
Nezkoušel někdo třeba motoz GPS nebo tak něco? Něco, co by dalo ideálně přes 20tis a nebyl by to úplně silniční vzorek.
Na hodně dlouhý cesty nad 10tis co mi jezdí zákazníci dávám buď Dunlop trailmax mission nebo ty Motozy, na oboje pneu mám pár zákazníku co atakují i k 30tis km, ale je to hodně o plynu jak za to budeš tahat. Každopádně u obou jsem nezažil nájezd pod 10tis, třeba Mitasky 07+ těmto lidem vydržely cca 5-6 tis max.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
O výdrž mi nejde. Motozy Tractionator GPS jsem odjezdil a začly mě srát s bzučením při klopení. Jinak výborný guma. Chcu klid. Asi koupím Continental Conti Trail Attack 3
Whisky napsal:
O výdrž mi nejde. Motozy Tractionator GPS jsem odjezdil a začly mě srát s bzučením při klopení. Jinak výborný guma. Chcu klid. Asi koupím Continental Conti Trail Attack 3
odpovídal jsem Mr.GS, ale když jsme u toho ano všechny gumy s vyšším vzorkem hučí ať už méně nebo více. Continentaly jezdím a Trail je za mě dobrá volba i nájezd není tak strašný, vydrželi mi víc než Road Attack, hluk za mě minimální.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Minulý rok jsem tu řešil co obout. Pro porovnání dávám foto zadek TKC 70 Rocks, předek TKC 70 po cca 4 tis km s novou pneu. Zadek zhruba v půlce, nová má cca 10mm. Předek těžko porovnat, ten má malou hloubku od nova.
Pitbull přiložený následující obrázek:
Taky je jezdim a aktualne mam nazutou druhou sadu.Predek i zadek TKC70 Rocks a spokojenost.
Jen me zarazi,ze nova ma zadek 9,5mm a nova predek jen asi 5,5mm.