Plán je dorazit ve čtvrtek večer. Kemp jsem nezamlouval nemám na to čas ani nějak náladu klikat.
Počasí vypadá na deštník seebou. Snad všechna voda spadne o kopec vedle. Budu se těšit a Šťastnou cestu všem!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kdo už tu jste, divočáci, komu můžu cinknout ať vás najdu? Už si moc nepamatuju za kterou děrevňou to bylo. Jsem teda dost KO, slivovice málo, budu muset vyrazit na nákupy.
Tak se mi v GaPa stala taková nepěkná věc. Chci odjet, zařadím jedničku a že dám nohy na stupačky a stupačky nikde. Prostě někdo potřeboval víc moje Option 719 stupačky.
Takže jsme s Toníkem oběhly stávky a naštěstí se podařilo jeden pár enduro stupaček koupit. Bohužel neměli ty štefty, tak mi Tonda dal svoje ze zadních a jelo se.
zetor přiložený následující obrázek:
zetor napsal:
Tak se mi v GaPa stala taková nepěkná věc. Chci odjet, zařadím jedničku a že dám nohy na stupačky a stupačky nikde. Prostě někdo potřeboval víc moje Option 719 stupačky.
Takže jsme s Toníkem oběhly stávky a naštěstí se podařilo jeden pár enduro stupaček koupit. Bohužel neměli ty štefty, tak mi Tonda dal svoje ze zadních a jelo se.
Ty****, to svět neviděl. Aby tomu vymrdancovi někdo nedal přednost Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jo. Já to tak beru.
Je to zkušenost za skoro 11 000kč, ale co mě spíš mrzí, že se tady něco takového může stát.
To už bych spíš řekl, že si tam zlomím nohu na louce, nebo se zalknu.
GaPa nezklamalo, parádní akce. Rád jsem vás viděl, i když jsem asi nepotkal všechny.
Tondo poděkuj německému kolegovi za objednání "Premium-Wetter" na cestu zpátky. Ideální teplota, polojasno a přesně 10minut po zaparkování do garáže lijavec několik hodin. On ho fakt vykouzlil speciálně pro Tschechische Freunde.
Ukradené stupačky mě fakt překvapily. To je masakr. Kdo je ukradl, snad mu upadl!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Letošní Garmisch jsem si neskutečně užil. Skvělá akce, ale akce jsou hlavně o lidech. A ty jsem tam potkal naprosto skvělý, starý divočáky i nový tváře. Moc rád jsem vás všechny viděl, zase mám nabitý baterky na dlouhou dobu.