Takže pánové, jelikož se stěhuji, našel jsem pár věcí, které neupotřebím, ale někdo jiný by mohl. Napřed tedy věci, které bych rád prodal:
Nepromok Scott - velikost XL, měl jsem ho na sobě dvakrát na Pamír highway, ale su čahoun a prostě jako všechno ... lezl mi z bot. Tedy předám dál. - 1500,-
Chrániče PSI - tak tohle netuším kde se u mě vzalo ... ale kdyby je někdo upotřebil - zdarma
Karimatka Klimit static V - mám pocit, že asi uchází, ale stála asi 5000,- tak ju nechcu vyhozovat, takže je k odběru z lásky, tedy - zdarma
Navigace Garmin Quest - legenda legend, fungovala, mapy NT, tedy max do roku 2007 tuším. Na retro motorku .. onehdá jsem jí s místním členem směnil za svoje knížky, tedy cenu má nezměrnou ... nicméně kdo ju bude chtít, nechť si ju odveze - zdarma
Vše Vám zabalím do hezké taštičky, počastuji úsměvem a popřeju pěkný den.
Dyk.
Ahoj, jsem ten člen co s tebou vytrejdoval toho Garmina před lety a rád ho vytrejduju zase zpatky... :-))))))
Zavolám v týdnu a domluvíme se.
Díky a zatím ahoj.
Tohle me teda fakt rozesmálo!!! :-)) questa jsem koupil na Floride v roce 2004 za 500 dolaru, projel se mnou na motorce celý USA, 24tisic kilometrů za 2mesice a pak už jen ležel doma ve skříni než sem ho vytrejdoval s Pertlou za jeho průvodce... A teď se vrátí zpátky domů... :-)))
ludas napsal:
Ahoj, jsem ten člen co s tebou vytrejdoval toho Garmina před lety a rád ho vytrejduju zase zpatky... :-))))))
Zavolám v týdnu a domluvíme se.
Díky a zatím ahoj.
Tohle me teda fakt rozesmálo!!! :-)) questa jsem koupil na Floride v roce 2004 za 500 dolaru, projel se mnou na motorce celý USA, 24tisic kilometrů za 2mesice a pak už jen ležel doma ve skříni než sem ho vytrejdoval s Pertlou za jeho průvodce... A teď se vrátí zpátky domů... :-)))