Ahoj.
Dostala se ke mě krkolomnou cestou informace, že už žádnou další moto akci Tom nezorganizuje.
Myslím že tady bude pár lidí vzpomínat i na ty zdařilejší akce, než byla poslední jarní GS sraz. A určitě vzpomínku zaslouží.
Upravil Waltr dne 28.12.2025 11:03
Ty mluvit kodovane... i na Ostravu (<- vsimni si, pouzil jsem velke pismeno, vaz si toho : P
Upravil hicks dne 28.12.2025 12:26
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Waltr napsal:
Ahoj.
Dostala se ke mě krkolomnou cestou informace, že už žádnou další moto akci Tom nezorganizuje.
Myslím že tady bude pár lidí vzpomínat i na ty zdařilejší akce, než byla poslední jarní GS sraz. A určitě vzpomínku zaslouží.
tvl.. to jako že už není mezi námi??
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Nečekal jsem to tak rychle, ale měl poslední dobou slušně našlápnuto. Je mě líto toho místa. Poloha dobrá, plac pěknej, chalupa dost velká, okolní vybavení....... škoda, že to Tom neustál.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
ajaj : ( rip...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tahle smutná zpráva se ke mě dostala v den jeho umrtí.
Zažil jsem s Tomášem pár luxusních akcí v době, kdy byl ještě v pohodě a cestoval. Obdivoval jsem ho, jak jde za svými sny.
Žil pro ježdění a když už to nešlo, nesl to těžce a odnášelo to bohužel i jeho okolí a blízcí. Snad konečně našel klid.
R.I.P.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /