Ahoj , chci se zeptat zda náhodou už někdo z vás neřešil uvolněnou LED parabolu v předním světle na 1200/1250GS? - došlo k vylomení úchytů - jsou z plastu- tak jestli se někdo je nepokoušel opravit/ vyrobit 3D tiskem?
Záleží na jakém světle, byly 3 tipy pokud se bavíme o R1200 i o 1250. Často bývá jen parabola vycvaklá z držáku u prvních světel je dobrý přístup a jde nacvaknout zpět. Pokud je opravdu ulomená musí se každém případě světlo rozříznout, navařit držáky, vyčistit a pak slepit (zavařit zpět). U adaptivních světel pokud nefunguje naklápění, se musí světlo rozdělat a nahradit plastové dorazy, které budou utržené.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Dík za nápovědu, ale jsem na dílně už dál světlo mám samozřejmě rozlepené a jak píšu rozsah škody: jsou poškozené ty plastové "úchyty: na kovových trnech, lepit je nesmysl to nevydrží ,je třeba nové a o ty mi jde - jestli je už někdo netiskl?- nebo nenašel z čeho by šly použít