Francis napsal:
Mám na stole na test nové Aoocci U6. Má plnohodnotný Android a navigace může běžet plně offline v U6.
Přes noc to bylo zapnuté na stole, telefon S23Ultra spojený přes AndroidAuto, nenavigovalo to, jen leželo. Za 6,5 hodiny padla baterka telefonu z 63 na 19%.
Jak se s tím dá jet celodenní jízda? S Garminem mám telefon v kapse bundy, občas zastavím na fotku, kouknu na zprávy, hledám ubytko na bookingu a v klidu přežiju den.
Ze stejného důvodu zatím zrcadlení odmítám. O dovolené dost fotím a i tak mám večer cca 10% baterie. Dříve Samsung S10 a nyní S24 (základní). Jó, mají menší baterie, ale stejně. Radši mám GPS, dříve TomTom 2015-2023 a od 2023 XT2. Posíláme si gpx soubory, ale podle nich kolega co chce mapy.com nedokáže jet. Podle inportovaného souboru nedokáží české mapy navigovat.
buboGS napsal:
No ono to asi nebude made in europe...
Ty to otacis nesmyslnym smerem... kde to je vyrobene je spise podruzne, podstatne je, KDO tomu vyvijel firmware.
Ja nebudu pripojovat mobil.. ani motorku, k levnejm cinskejm sr.ackam.
A nedoporucuju to ani nikomu jinemu.. a uz vubec ne, pokud mate v mobilu nejake citlive aplikace.. napr. bankovni.
No já se na to díval s tím, že bych pořidil tuhle relativně levnou variantu. A pak vidím první reklamu (radši jsem to dohledal, že si to pamatuju správně - Motohouse 6/2025) a komplet screen v čínštině. Tak ti teda nevím. Mě to odradilo.
Radek_S> Vzal jsem Aoocci na zkoušku, nemohl bych odmítat a "hejtovat" něco, s čím nemám vlastní zkušenost :-D
XT2 včera odjela s novým majitelem a Tread 2 je objednaný. Pochválen buď Garmin. Amen. ;-)
Francis napsal:
Mám na stole na test nové Aoocci U6. Má plnohodnotný Android a navigace může běžet plně offline v U6.
Přes noc to bylo zapnuté na stole, telefon S23Ultra spojený přes AndroidAuto, nenavigovalo to, jen leželo. Za 6,5 hodiny padla baterka telefonu z 63 na 19%.
Jak se s tím dá jet celodenní jízda? S Garminem mám telefon v kapse bundy, občas zastavím na fotku, kouknu na zprávy, hledám ubytko na bookingu a v klidu přežiju den.
Ze stejného důvodu zatím zrcadlení odmítám. O dovolené dost fotím a i tak mám večer cca 10% baterie. Dříve Samsung S10 a nyní S24 (základní). Jó, mají menší baterie, ale stejně. Radši mám GPS, dříve TomTom 2015-2023 a od 2023 XT2. Posíláme si gpx soubory, ale podle nich kolega co chce mapy.com nedokáže jet. Podle inportovaného souboru nedokáží české mapy navigovat.
Mám AIO-6, pořídil oboustranné dobíjení taky od Chigee, telefon průběžně nabíjím v tankvaku a po celodenní jízdě mám 100%, no problem...
Jak jsou na tom s čitelností AIO/Carpuride oproti ZUMU XT/XT2? Mám Zumo XT a jsem s ním spokojeny, čitelnost dobrá, Myslím, že je stavěné aby to něco vydrželo, otřesy atd., ale oproti Car play je to samozřejmě pomalé a neohrabané. Nadruhou stranu to počítá okružní trasy, navrhuje klikaté silnice atd. O nabíjení se nestarám, kdyby se něco podělalo, mám mobil jako zálohu....ale červíček vrtá Kdyby udělal Garmin něco s CarPlay, tak jdu do toho jdu.
Pertla napsal:
Já teda nevim ... ale Ridesync, celý den ježdění a navigování ... telefon začíná vždy na 80% a v pohodě s ním přežiju den a nabíjím až večer... Že by to nějak extra žralo baterii moc nepozoruji ...
to je toto? TOTO?Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Tak ono by se asi hodilo dodat, co konkrétně za telefon. Nejde to říct takhle obecně. A taky specifikovat "celý den", to může u każděho znamenat úplně něco jiněho.
Upravil Zdenek34 dne 15.02.2026 09:25
SAMSUNG GALAXY S25 ULTRA, 9:00 - 17:00 hod. celou dobu na nabíječce a celou dobu 100% baterie, https://mojegs.cz/cs/domu/5108-adapter-z-12v-na-usb-c-a-usb-a-do-mini-zasuvky-3000ma.html
podporuje to rychlonabíjení, je tam usb-a, usb-c a v případě nouze lze použít pro dobití baterie moto z powerbanky.
Upravil Zdenek34 dne 15.02.2026 10:20
Zdenek34 napsal:
Tak ono by se asi hodilo dodat, co konkrétně za telefon. Nejde to říct takhle obecně. A taky specifikovat "celý den", to může u każděho znamenat úplně něco jiněho.
Zdenek34 napsal: