Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Březen 2026 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: Ostatní motocykly
Strana 3 z 3:   1    2    3  

Koupil bych boxera (ne nutně GS)
mahomaho
Přidané 24.01.2026 19:34

Registrace: 17.02.09
Ahoj. Poslal jsem ti PM.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.

Francis
Přidané 25.01.2026 11:30

Registrace: 09.08.17
VojtaGS napsal:
... Dostal jsem k motorce i origoš sedlo. Pasuje to i na jiný boxery? Nechtěl by to někdo za flašku, ať to doma nestraší.
Dík

Záměnnost lze snadno ověřit v ETK. Je nezáměnné s jinými modely :-(

www.trust-rust.cz
VojtaGS
Přidané 26.01.2026 07:05

Registrace: 02.12.11
Ok díky Smile Už se mi ozval tady mahomaho, tak se nějak domluvíme.

VojtaGS
Přidané 05.03.2026 09:47

Ahoj všem,
zkusím se ještě zeptat v tomhle vlákně, jestli se to oživí.
Tak jsem už Rko párkrát projel a ta motorka mě baví. Zátah motoru je super, jede to jako kráva Smile Jen mě trošku překvapilo, že se jí tolik nechce do zatáček, oproti GS. Ale to můžou být také gumy a nebo se ještě bojím po těch 8 letech bez motorky.

Každopádně jsem se chtěl zeptat, doporučíte nějaký dobrý servis nebo servisáka v Severních Čechách? Chtěl bych nechat vyměnit voleje, kapaliny a tak to seřídit a skouknout co je potřeba.
Mám ještě z dob GS uloženo v telefonu pana Tichého z Jablonce, ale vůbec nevím, jestli to ještě dělá Sad

Dík Vojta

Bob
Přidané 05.03.2026 10:28

Registrace: 24.10.07
VojtaGS napsal:
Ahoj všem,
Tak jsem už Rko párkrát projel a ta motorka mě baví. Zátah motoru je super, jede to jako kráva Smile Jen mě trošku překvapilo, že se jí tolik nechce do zatáček, oproti GS. Ale to můžou být také gumy a nebo se ještě bojím po těch 8 letech bez motorky.

Každopádně jsem se chtěl zeptat, doporučíte nějaký dobrý servis nebo servisáka v Severních Čechách? Chtěl bych nechat vyměnit voleje, kapaliny a tak to seřídit a skouknout co je potřeba.
Mám ještě z dob GS uloženo v telefonu pana Tichého z Jablonce, ale vůbec nevím, jestli to ještě dělá Sad

Dík Vojta

Čus Vojto,zavolej mám v Sedmihorkách šikulu budeš spokojen.

B.
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
Kratkej
Přidané 05.03.2026 12:01

Registrace: 22.11.14
Vojta GS
Jen mě trošku překvapilo, že se jí tolik nechce do zatáček, oproti GS. Ale to můžou být také gumy a nebo se ještě bojím po těch 8 letech bez motorky.

Motorka zatáčí dobře Akorát to chce zjistit správnej tlak a nafoukat pneu.

buboGS
Přidané 05.03.2026 12:19

Registrace: 22.08.08
VojtaGS napsal:
Ahoj všem,

Dík Vojta

Pokud vím, Míra Tichý už motorky nedělá.
Zkus tohle:
Bedřich Jisl RoadTech
https://www.googl...11gw1pc1d6
BMW GS = stroj na radost

VojtaGS
Přidané 06.03.2026 13:48

Ahoj,
díky moc za tipy. Oboje teda není úplně blízko, ale s tím asi nic neudělám. Něco poblíž České Lípy by někdo poradil? Smile
Každopádně s tím zatáčením mě to taky překvapilo. Pneu mám nafoukané a sjeté mi taky nepřijdou, ale uvidíme. To spíš bude tím, jak jsem nejezdil. Ale přijde mi, že to Rko musím do zatáčky opravdu víc přemlouvat Grin Ale to mě jako nevadí, to se naučíme.

Vjetrnik
Přidané 06.03.2026 23:47

Registrace: 09.10.07
VojtaGS napsal:
Ahoj,
díky moc za tipy. Oboje teda není úplně blízko, ale s tím asi nic neudělám. Něco poblíž České Lípy by někdo poradil? Smile
Každopádně s tím zatáčením mě to taky překvapilo. Pneu mám nafoukané a sjeté mi taky nepřijdou, ale uvidíme. To spíš bude tím, jak jsem nejezdil. Ale přijde mi, že to Rko musím do zatáčky opravdu víc přemlouvat Grin Ale to mě jako nevadí, to se naučíme.

...eRko má jiné pneu, silniční, větší šířka, takže logicky půjdou do zatáčky pocitově hůře, na druhou stranu by měly mít větší styčnou plochu, tedy umožnit větší rychlost při průjezdu zatáčkou... toliko fyzika Wink
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

buboGS
Přidané 07.03.2026 06:31

Registrace: 22.08.08
VojtaGS napsal:
...Oboje teda není úplně blízko, ale s tím asi nic neudělám. Něco poblíž České Lípy by někdo poradil? Smile

Když ne do Liberce, tak zkus Servisáka před Neratovicema, z Lípy to máš stejně daleko jak do Liberce a možná lepší cesta.
BMW GS = stroj na radost

Strana 3 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: Ostatní motocykly :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 137
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,780
Nejnovější člen: VojtechBrumla

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.22 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI