Buď napíšeš posledních 7 znaků VIN do vyhledávacího pole nebo model najdeš: nejprve vlevo řadu a pak vpravo konkrétní model. F800 je tam víc než jedna.
Francis přiložený následující obrázek:
Myslel jsem co zadat do toho Webshare -když tam zadám do vyhledávání ,,repair manual BMW F 800 GS" tak to nabídne 1150 a ještě několik typů ale 800GS ne a i tu 1150 to stáhne v PDF, to co jsi dal ten obrázek sem to tam nemůžu najít (znám tenhle repair... mám ho -jen hledám další možnost stažení kdybych o ten svůj přišel (což se mi už kdysi stalo při reinstalaci PC)
Francis napsal:
Klikni na odkaz v mé odpovědi - modrý text "webshare" :-) nabídne se ti to ke stažení
Nejde to -stáhne to 8GB jakýchsi dat o BMW 65 R 80R a pod. jen technické data a pár dotahovacích momentů -navíc se to zaháčkovalo kdesi v systému a šlo to odstranit až po restartu PC . Ale prďme na to , zatím to nepotřebuji nutně, tak nač se trápit -ale dík za snahu
Není to PDF nebo jiný text v vytištění, je to servisní program. Stáhneš ISO soubor, v PC nebo notebooku s Windows klikneš pravým na myši a dáš "připojit", uvidíš virtuální DVD v něm spustíš RSD.exe, po potvrzení výstrahy na zastaralost a výzvy na jazyk uvidíš to, co je v mém příspěvku z pondělka.
Má to necelých 5 GB, takže jestli jsi stáhnul 8 GB, je to něco jiného.
Pro jistotu, odkaz vypadá takto:
Francis napsal:
Není to PDF nebo jiný text v vytištění, je to servisní program. Stáhneš ISO soubor, v PC nebo notebooku s Windows klikneš pravým na myši a dáš "připojit", uvidíš virtuální DVD v něm spustíš RSD.exe, po potvrzení výstrahy na zastaralost a výzvy na jazyk uvidíš to, co je v mém příspěvku z pondělka.
Má to necelých 5 GB, takže jestli jsi stáhnul 8 GB, je to něco jiného.
Pro jistotu, odkaz vypadá takto:
Code
https://webshare.cz/#/file/LQrslWTI5T
hele dík za snahu ale vůbec nevím o čem mluvíš (ty zkratky atd) :D to je na mě moc vysoká škola to by mi musel někdo předvést tady naživo, mě to právě stahuje jaksi v PDF . Jinak na tom Webshare normálně stahuju filmy -jenže to je logický -dáš do okna s lupou název- nabídne to výběr -vybereš a stáhneš, tohle je na mě nějaký moc zapeklitý a kombinovaný:o Kašli na to ,kdyby to bylo nutný tak se do toho ponořím ale na to teď nemám náladu.