Asi se do toho nikomu nechce...nedivím se. A co tak se prostě jen někde sejít...sjet?
Pěkné místo, kemp, každý si sám zařídí ubytování. Určitě známe spoustu pěkných míst.
A je spousta těch co je třeba poznat.
Žádné povinnosti a stres. Jediná starost navrhovatele místa, by byla vyjížďka. Ukázat to své místo.
Je to takový návrh, k diskuzi.
tak jo, tímto si vás dovoluji pozvat do Velkých Losin. akce by se však konala někdy první polovinu září, dříve to nedám. Bydlení bych zařídil třeba tady http://penzionbrn...restaurace. Je tam možnost snídaně, obědu a večeře..
Ahoj...RAdek
Jestli budete mít zájem, dejte vědět. Následně bych sestavil další info, termín pátek až neděle /termín bych upřesnil, uvedu jaká místa by se navštívili.. prostě posedět a pokecat
Lítám pomalu a nízko..
Pokud situace dovolí, uspořádám jubilejní druhý ročník srazu GS ve Zbýšově.
Zase bych to viděl na první víkend v říjnu. Ale vše ještě ofiko upeču a potvrdím koncem léta, až budu mít jistotu, že jsou všichni bohové tomuto počinu příznivě nakloněni.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Waltr napsal:
Asi se do toho nikomu nechce...nedivím se. A co tak se prostě jen někde sejít...sjet?
Pěkné místo, kemp, každý si sám zařídí ubytování. Určitě známe spoustu pěkných míst.
A je spousta těch co je třeba poznat.
Žádné povinnosti a stres. Jediná starost navrhovatele místa, by byla vyjížďka. Ukázat to své místo.
Je to takový návrh, k diskuzi.
Já jsem chtěl letos určitě pokračovat ve srazu. Už mám i potencionální nové místo, aby byla změna... jenže koncem dubna odjíždím a jak znám místní osazenstvo, tak v takhle brzké době by skoro nikdo nepřijel, protože je ziminka a občas hrozí i padání vodičky. Mě by teda nevadilo, kdyby se nás tam sešlo třeba jenom 10, ale víš, jak to je? Deset slíbí, čtyři odvolají a nakonec dva přijedou.
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Hrabe_X napsal:
Zase bych to viděl na první víkend v říjnu. Ale vše ještě ofiko upeču a potvrdím koncem léta, až budu mít jistotu, že jsou všichni bohové tomuto počinu příznivě nakloněni.
...tou dobou bude mít Hixík zajetou maringotku, tak by mohl ZASE dorazit
A já splaším zas nějakou novou paní a maringotkou dorazím taky "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Hrabe_X napsal:
...tou dobou bude mít Hixík zajetou maringotku, tak by mohl ZASE dorazit
A já splaším zas nějakou novou paní a maringotkou dorazím taky
To měníš nějak častoLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
...tak na podzim to odkvete, přes zimu zmrzne, tak na jaře potřebuješ novou
Jak zapustí kořeny, tak to už ani nepokácíšLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"