Ahoj kamarádi a přátelé Machova.Jak jsem slíbil pořádám další ročník našeho srazu v Machově u Jakuba na Kukuldě.Vše domluveno máme zajednáno 20 míst.
Program:
Pátek příjezd ubytování večeře pokec.
Sobota vyjíždka do PL pod vedením místního znalce pšonkolandu Kašáka (pstruh samo bude bez toho to nejde).Poté návrat večerní párty burgry,steaky,plznička,panáčky.
Neděle:snídaně bufet kafíčko a tradá domů.
Moc se na staré známé co jezdí těším,nové přivítáme.Pište kdo přijede sem budu to aktualizovat.
Pár foto pro vzpomínky s dovolením od pana Waltra.
Ahoj Bobe.
Dle kalendáře 15-17.2026 vychází na květnový víkend. Doplň měsíc do termínu.
To je na mě zatím moc dopředu, ale pokusím se alespoň na jeden večer (pátek ) přijet, poveselit se s kamarády a zavzpomínat na Vevise. Vloni mi to neklaplo, tak se musím letos polepšit. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To by mi mohlo vyjít. Teoreticky bych měl mít volno. Na ten víkend 15.-17.5. není žádný roadracingový závod. Se sidecarem jedeme v Hořicích na 300ZGH až další víkend.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Hrabe_X napsal:
Ahoj Bobe.
Dle kalendáře 15-17.2026 vychází na květnový víkend. Doplň měsíc do termínu.
To je na mě zatím moc dopředu, ale pokusím se alespoň na jeden večer (pátek ) přijet, poveselit se s kamarády a zavzpomínat na Vevise. Vloni mi to neklaplo, tak se musím letos polepšit.
Tonda napsal:
To by mi mohlo vyjít. Teoreticky bych měl mít volno. Na ten víkend 15.-17.5. není žádný roadracingový závod. Se sidecarem jedeme v Hořicích na 300ZGH až další víkend.
Toniku vím,mluvil jsem s Kasakem a říkal,že jsou Hořice 22.5.2026 tak jsem to sibnul o týden vzad.Prvni 2 víkendy je to prodloužené volno tak jsem to udělal mezi tím.
Kveten, cerven mame srncata... zkusim se ale objevit.. snad s 'bytkou.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Musím se zeptat manažerky volného času, zda bude +1 a nebo sólo a hlavně si to napsat do kalendáře.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
Manželky to obvykle připomínají až zpětně. Zejména pokud odjedeš bez ní. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Program:
Sobota vyjíždka do PL pod vedením místního znalce pšonkolandu Kašáka (pstruh samo bude bez toho to nejde).Poté návrat večerní párty burgry,steaky,plznička,panáčky.
.... viděl bych to na páteční večer, takže prosím místo někde na louce pro GS maringotku "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Program:
.... viděl bych to na páteční večer, takže prosím místo někde na louce pro GS maringotku
Peto louka velká,parkují tam Hasičové.Přivez nějakou novou pionýrku na letošní sezónu, pls new model age of 25 Max at se my starý ojetiny od plzničky pokocháme.
hicks napsal:
Kveten, cerven mame srncata... zkusim se ale objevit.. snad s 'bytkou.
Kubajs vyhrožuješ každý rok je to stejné v 20hod vyjíždíš v 23hod už spíš.
Nepřijedeš a dobře to víš neboť hola hola srnče volá.
Kdyby jsi chtěl překvapit a ukázat nám new bydlíka,rádi tě uvidíme,bo jsem si jistej,že na motorradu už nejezdíš.
1.je ochcanej a zaházenej senem od Bobíka (pro neznalé Hiksovo schweinebruder 150kg)
2.nemáš TK
3.máš vybitou baterku
4.nevíš kde máš klíče
5.už na něj nevylezeš
6.je ti malá motorradová bunda i kalhoty + malé boty.
Promiň já jsem si jenom live představil co by předcházelo tvému motorradovému výletu do Machova.
Máme tě rádi ty náš Ufoune.
Upravil Bob dne 20.03.2026 09:09
Peto louka velká,parkují tam Hasičové.Přivez nějakou novou pionýrku na letošní sezónu, pls new model age of 25 Max at se my starý ojetiny od plzničky pokocháme.
...tak jsme Vám chtěl udělat radost, ale prý musí do školy "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."