Kubajs napiš mě tel.poslu ti moji osobni vonavou bílou.Kdyz přijedeš na kafe a budeš mě hodně přemlouvat tak ti ji nechám.zitra ti ji nafotím a pošlu foto.
Ahoj, mohl bych vás poprosit o radu, kolik si na tuhle krásku reálně připravit? Sleduji ceny a na mobile.de se pohybují kolem 200 tisíc, zatímco u nás na Motorkářích vidím kousky za 170 tisíc. Nedokážu ale úplně posoudit, co je ještě originální stav a jaká je adekvátní hodnota.
Jak to máte vy – kupujete ji spíš jako investici, nebo čistě pro radost na víkendové vyjížďky? Jezdí na tom vůbec někdo jako na své hlavní motorce? A dává to podle vás smysl jako zajímavá investice, nebo ceny rostou spíš jen symbolicky? Díky moc za vhled do situace!
V takovém stavu jako jsem měl já jdou v DE klidně od 250-330K já na ni neměl čas za 3 roky jsem dojel 2x na zmrzlinu.Jezdím 1300 GS + S 1000 XR a taky málo je toho hodně veterání srazy se Simkama/Chrysler,mám ještě voňavou R 65 GS + ČZ 150 C ty jsou pro syna pod dekou.Prostě je jeden víkend a máme pouze jenom jednu prdel.
Ale pokud se chceš vrátit o 35 let zpět,pokochat se úplně jinou jízdu než na nových GS je na tom prdel,jo a kamkoliv přijedeš všude tě to obdivujou,protože je všude tisíc 1200gs,ale max.2 100GS.
Asi jako hlavní moto bych na tom nechtěl cestovat,ale jsem zhejčkanej 1250/1300 GS,i když vím,že Toník s bandou na tom lítá po Alpách.
Viděl bych to jako kochací druhé moto k novějšímu GS.
Zde pro zajímavost podobné 100 GS jako jsem měl já.
Prostě není na vše čas,teď se kocham a jezdím Chryslerem 2 litres automatique,jako mél vedoucí Vinklar v pumpari od zlaté podkovy.Vedouci benzinky říká vedoucímu Tuzexu musí být zelenej stejnej jako ten můj aby lidi nervali.
Bob přiložený následující obrázek:
@Bob pěkný! :-) Jen abych osvětlil, proč o tom vlastně uvažuju. Před dvěma lety jsem kvůli stavbě baráku a rodině prodal dvouvačku TB. Teď je hotovo a přemýšlím, co dál. Z rodinných důvodů to na žádné velké ježdění v nejbližších letech nevidím – spíš hledám něco „do práce“ a o víkendu na hodinku na kafe a zpět. Což je přesně ten styl, kterým jsem před třicítkou hluboce opovrhoval. :-D
Kdybych už dostal doma volno, tak to spíš vidím na půjčení motorky někde v Gruzii nebo Maroku, po ose už je to pro mě nereálné. Takže zase styl, nad kterým jsem dřív ohrnoval nos... zajímavá introspekce toho, jak se člověk vyvíjí. Ve výsledku se rozhoduju: buď koupit něco kolem 100k a mít pocit, že mi v garáži hnijou peníze, které jsem mohl vrazit do rodiny nebo dovolené, a nebo koupit veterána, který aspoň pokryje inflaci..? Roste ta cena pěkných kusů nebo se to moc nehýbe? Klidně do SZ. Díky :-)