Bobe z pátka na sobotu prosím já+2.
Bude pro nás nějaká postel, abychom mohli dojet nalehko?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Bobe z pátka na sobotu prosím já+2.
Bude pro nás nějaká postel, abychom mohli dojet nalehko?
Hrabě postel,polštář,peřina teplá voda snídaně vše zabezpečeno bez spacáků pls.
B.
Bezva, díky za informaci.
Jen teď koukám na předpověď a vypadá to na velmi mokrý víkend. Snad ještě nějaké zaklínadlo pomůže a vyprší se to později nebo dříve. Příroda vodu potřebuje, ale moje tělo úplně nepotřebuje cestu na moto v zimě a dešti, jelikož dlouhodobě bojuji s nachlazením a zánětem čelisti a když už to začíná být v pohodě, obnovím to sportem, kroskou, prací venku v chladnu a dalšími mladickými nerozvážnostmi.
Když by to vypadalo ne na vyjížďku, ale na potápěčský kurz, možná přijedeme zbaběle autem. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Nebyl by to první automachov Však není žádná ostuda dojet klidně na kolobrndě, autobusem a nebo čímkoliv jiným.... Je to o lidech. A na pstruha se dá dojet autem taky.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
Ahoj no já doufám,že se opět Tatána Míková splete.Už jsme to zažili několikrát minule nás rozvážela paní Blanka.Napíšu jí aby byl Sharan nachystanej.Ale doufám,že to dáme máme nepromoky a hefty.
Bob napsal:
......Ale doufám,že to dáme máme nepromoky a hefty.
...to sice jo, ale mrkni taky někdy do občanky, ono to číslo tam upozorńuje, že některé věci, by od určité doby, už člověk vyvádět neměl "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."