Ahoj,
na dovolené jsem chtěl dolít olej, ale nedařilo se nám vyndat tu zátku. Nakonec se povedlo, dolil jsem. Ale asi jsme jí tam špatně napasovali. Po cestě mi z ní vytékal olej a jen tak tak jsem s tím dojel.
Poradil by mi někdo prosím, co s tím? Zátku jsem tam zaťukal zpět, ale stejně to netěsní. A je to teda hrozně ojebaný Už asi od předchozího majitele.
Neměl by případně zátku navíc, že bych to zkusil vyměnit?
Díky, podívám se. A kde případně nejlépe koupit? Našel jsem to v nějaké plastové variantě, ale nevím, jestli tomu věřit. Spíš jsem myslel, jestli doma třeba nemá někdo navíc nebo někomu nezbylo
Díky
Běžná cena origo. dílů je komplet lehce přes 400,- (Autokelly, Adv1)
Někde je tu vlákno, kde jsou rozměry těch "O" kroužků a můžeš je koupit za pár korun a nedávat origo. za cca 44Kč/ks
VojtaGS napsal:
Díky, podívám se. A kde případně nejlépe koupit? Našel jsem to v nějaké plastové variantě, ale nevím, jestli tomu věřit. Spíš jsem myslel, jestli doma třeba nemá někdo navíc nebo někomu nezbylo
Díky
Nevím, já to kupoval v BMW.
Myslím si, že to je nejelpší varianta. Měl jsem nějakou "krásnou" zátku od Wunderlichu za nesmysl a tekl kolem toho olej. Dal jsem "zlatou" origo a jinou nechci...
Ano, bud si ty dily na ktere jsi sem dal odkaz muzes koupit za skoro 1000 korun a nebo u nas vsechny jeste s hlavnim O-krouzkem za 410 komplet vsechno.. a nebo mame jeste bezpecnostni zatku kdybys nechtel plastovou..
Obe varianty mame skladem a mozno je ihned odeslat..
Upravil jezek dne 01.07.2026 17:52