Já teda na internetu nejsem nový a tohle není první forum kde funguju a čtu ho velmi pečlivě Ale myslím, že když už s někým máš špatnou zkušenost, hodilo by se říct s čím a při jaké příležitosti. Alespoň na ostatních fórech se takto v takové situaci postupuje
Stanly napsal:
Máte někdo zkušenosti s ,,údajným prodejcem starších ND,, pod jménem ,praskin,?Za mě,nedoporučuji!
ja mam s Romanem urcite pozitivni, spojka OK, minimalne opticky. Rychle dorucena.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak odvolávám,že je vše dohodnuto,opravdu jsem se velmi spletl.Mimochodem mě se představil jako Martin.Asi před měsícem jsme se domluvili,že mi pošle zadní pružinu.Když po týdnu nic nepřislo,kontaktoval jsem ho několikrát,ale nezvedal stále telefon.Před týdnem jsem se vrátil z dovolené,a po pár voláních mi to před 2-mi dny zvedl.Domluva zněla,že jede dnes v sobotu do Prahy a že pružinu vezme,že to není vůbec problém a že jí stále má.Tak jsem dnes dopledne vyrazil v domění,že tohle už musí zaručeně klapnout.Omyl,čekal jsem na domluveném místě ve 14:00,po hodině čekání mi sdělil,že ještě nevyjel a že je ještě doma.Tak jsem nelenil,řekl jsem mu,že si pro pružinu zajedu tedy k němu,sdělil mi,že můžu,ze není vůbec problém.Když jsem vyjíždel z Prahy,přestal mi zvedat telefon.Po pár marných pokusech/zkoušel jsem volat ještě asi 2 hodinky/ jsem to vzdal a mazal směrem domů.Skoro celý den v čudu a najeto pro nic za nic asi 250 km.Hlavně at´ takovýchto ,,spolehlivých,, soudruhů není víc.Opravdu BOREC NA KONEC.Tohle se mi fakt ješte nestalo a to jsem za 40 let pár věcí přes inzerát koupil i prodal,ale tohle fakt ne.
Upravil Stanly dne 06.09.2011 16:24
Po 77 příspěvcích, registraci před půl rokem jseš docela hustej . Trochu se kontroluj a nemysli si o sobě že seš ten nej.
To že ste se blbě domluvili znamená jen že ste u toho byli oba.
Já mám s praskinem úplně obrácenou skušenost a myslím, že hodně lidí tady je na tom podobně. Možná to není obchodnická hvězda ale to není nikdo z nás.
Dokážu si předstvit situaci mezi váma i trochu z jiného úhlu a tak si myslím že seš jen trochu ukřivděnej že si nedostal lízátko. Navíc jde o ho.v.no, ty z toho dláš velblouda a zasíráš tím fórum.
A co takhle použít citaci Miki? Pak by možná bylo jasný komu to vlastně píšeš..........a nemyslím si že by tím někdo zasíral forum. Praskin má možnost se k tomu vyjádřit, nech to na něj.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
To swat...myslíš že je důležitý při 5tým příspěvku citovat odstavce narážek a urážek... eště že aspoň něco autor zeditoval. Navíc si myslím že takhle si to vyřizovat nemá koule - tohle jde osobně/PM.
Praškin si to samo pořeší sám, ani jsem neměl v úmyslu mu žehlit problém. Ale ani mě nezajímají seriály o o tom jak to bylo/nebylo. Jde mi o bsah, formu a hodnotu tématu. Jako zakládat téma s takovouhle blbinou......a jěště tímhle stylem...
Dakar 650, HusaberG
Kupoval jsem jeden díl a dohodli jsme se bez problému. Ale tím nechci říct, že by mi vadily příspěvky tohoto druhu. Kde jinde by měl člen fora kritiku napsat. Praskin má možnost se k tomu vyjádřit.
Praskin se skutecne jmenuje Martin Prasek.
V patek jsem si u nej koupil 1200GS. Velmi prijemne jednani, ochotny, naprosto bez problemu jsme se domluvili! za me tedy
vtk přiložený následující obrázek:
MikiberG napsal:
To swat...myslíš že je důležitý při 5tým příspěvku citovat odstavce narážek a urážek... eště že aspoň něco autor zeditoval. Navíc si myslím že takhle si to vyřizovat nemá koule - tohle jde osobně/PM.
Praškin si to samo pořeší sám, ani jsem neměl v úmyslu mu žehlit problém. Ale ani mě nezajímají seriály o o tom jak to bylo/nebylo. Jde mi o bsah, formu a hodnotu tématu. Jako zakládat téma s takovouhle blbinou......a jěště tímhle stylem...
Jo máš recht. Nevím proč ale žil jsem s domění že tu nadávku psal někdo jinej. Asi vlčí mlha nebo co. A zeditoval jsem to já...
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
pro swat ... tak teď aspoň vím kdo je redaktor
..... mě to jen zase hnulo žlučí když sem čekal co se dozvím podnětnýho v nově založeným tématu... a ono zase levný snadný jednostranný poplivání někoho kdo ani neví že takový téma někde visí. Pak je to tady takový bulvár pro milovníky seriálů a hapyendů .... taky to vidíš jak jsou slyšet toužebný hlasy jen aby se psaly takový prkotiny a řešily se veřejně . Fakt si nemyslím že je tady potřeba řešit a vyjadřovat se ke každýmu nezvedlýmu telefonu, neuskutečněnýmu rande a podobně. život je složitej a stejně tak třeba Prášek by moh psát o nevyzvedlým zaslaným zboží, kolikrát byl on někde s ND a nikdo nikde....atd... jsou to voloviny. (Neco jinýho by byla předražená dodávka, vadný zboží, nechuť k reklamaci, zlodějina a podobně. ) A to že určitě existují mnohá pochopitelná vysvětlení jako je rentabilita dovozu když mu třeba zmizel prioritní důvod cesty do Prahy, nehoda, porucha, rodinné problémy ...atd nemá cenu psát - to už je věc Práška.
Prostě tyhle témata bez hloubky myšlenky a sdělení nemám rád - jsou k ničemu a navíc negativní.
Dakar 650, HusaberG