Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 5:   1    2    3    4  ...  5  

a takhle si tu žijem
Alda
Přidané 12.09.2011 10:00

Registrace: 20.10.07
Clovek se aspon nenudi... je to tu cim dal horsi a asi nejhorsi je to, jak se lidi na tech demonstracich chovaj, takhle tu klid nebude nikdy Sad

http://www.youtub...embedded#!

http://www.youtub...r_embedded

karcici
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 10:19

Registrace: 03.06.08
......tak ja sa tym ludom čo musia žit s ciganmi ani nečudujem....hoci nechcem hadzat všetkych do jedneho vreca,poznam aj par svetlych vynimiek.........ano diskriminacia existuje ale citim sa diskriminovany ja biely nikto mi nedal zadarmo barak,musel som si kupit,musim platik elektrinu ,plynvodu,hypoteku....a o socialnych davkach ake dostavaju ?...tak chcel by som mat taku vyplatu

Alda
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 10:25

Naprosto souhlasim!!!
Mame tu par cikanu, kteri tu ziji uz straasne dlouho. Vesmes slusny lidi, pracujici, fakt v pohode.
Jenze ted si zase nekdo poradne namastil kapsu a nastehovali sem stovky novych, tech nejhorsich. Je to tu fakt strasny.
A uplne nejhur se asi ted citej prave ti cikani, kteri tu zijou roky a ted ani nemuzou ven, aby se vyhnuli neprijemnostem.

bystricke
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 11:26

Registrace: 04.11.07
problém je že nikdo nemá recept jak ztoho ven,20 let to nikdo neřešil,****i se mezi tím stratili a místo nich je tu plno Rómůůů a už jedna celá generace nefachčenků,já vím že to mají těžký ale můžou si zato samy že jsou na okraji společnosti
na této celé situaci mě velmi štve to,že si romové vesele kradou dál,vesele dál přepadávají a když se nasere bílá většina která sněma musí žít protože oni nemají jít kam,jim nikdo nedá nic zadarmo,tak ještě dostanou pendrekama,protože jsou nacionalisti,extrémisti,je to hnus, jak je bílej čech hloupej protože neumí (spíš mu zákon zakazuje) nazvat věci pravým jménem
všem těm pitomcům za práva menšin bych nastěhoval ty romy knim domů nebo aspoň do jejich vilové čtvrti
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
bystricke
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 11:30

Registrace: 04.11.07
problém je že nikdo nemá recept jak ztoho ven,20 let to nikdo neřešil,c.i.g.á.n.i se mezi tím stratili a místo nich je tu plno Rómůůů a už jedna celá generace nefachčenků,já vím že to mají těžký ale můžou si zato samy že jsou na okraji společnosti
na této celé situaci mě velmi štve to,že si romové vesele kradou dál,vesele dál přepadávají a když se nasere bílá většina která sněma musí žít protože oni nemají jít kam,jim nikdo nedá nic zadarmo,tak ještě dostanou pendrekama,protože jsou nacionalisti,extrémisti,je to hnus, jak je bílej čech hloupej protože neumí (spíš mu zákon zakazuje) nazvat věci pravým jménem
všem těm pitomcům za práva menšin bych nastěhoval ty romy knim domů nebo aspoň do jejich vilové čtvrti

P.S.slovo c.i.g.a.n.i jsem musel napsat tímto stylem,páč se jedná zřejmě o slovo sprosté-vulgární,tady je jasně vidět jak to unás fungujeAngryserem si do vlastního hnízdahmm!
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
milan enduroskola
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 11:37

Registrace: 11.02.09

souhlas

www.enduroskola.cz
barokar
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 12:22

Registrace: 24.08.09
milan enduroskola napsal:

souhlas

ale oni to vědí, proč by se zbavovali něčeho, co je velmi dobře živí?

Medik
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 13:35

Registrace: 04.05.08
bystricke napsal:
problém je že nikdo nemá recept jak ztoho ven,20 let to nikdo neřešil,c.i.g.á.n.i se mezi tím stratili a místo nich je tu plno Rómůůů a už jedna celá generace nefachčenků,já vím že to mají těžký ale můžou si zato samy že jsou na okraji společnosti

P.S.slovo c.i.g.a.n.i jsem musel napsat tímto stylem,páč se jedná zřejmě o slovo sprosté-vulgární,tady je jasně vidět jak to unás fungujeAngryserem si do vlastního hnízdahmm!

Řešení je dávno známé. Dokud bude trestné zastřelit a nebo jinak zlikvidovat š m e j d a a to nezávisle na odstínu kůže a tvaru kostí, tak se nikam nedostaneme. Nucená regulace přemnožené škodné. Žádnej blábol myši z komory nevyžene. Jenom kočka a nebo soustava vysoce nehumálních pastí. Prostě likvidace. Nechápu, že toto jednoduché pravidlo je v 21 století aspolečensky neakceptovatelné. Jiné řešení není. Ještě kastrace a nechat vymřít. Ale to se taky nesmí.Sad
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
RadovanGS
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 14:06

Registrace: 16.11.10
Alda napsal:
Clovek se aspon nenudi... je to tu cim dal horsi a asi nejhorsi je to, jak se lidi na tech demonstracich chovaj, takhle tu klid nebude nikdy Sad

Děláš si srandu???? nebo jsi policajt???Přijed se po setmění nebo jen na večer projít po Mostě a přejdou tě ty řeči o hodnejch cikánech.Já bych řekl že nejhorší jsou ty loupeže a přepadačky a ne pár šutrů na fízly.
Upravil RadovanGS dne 12.09.2011 14:30

RadovanGS
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 14:16

Pánové pro správnej a ničím neovlivněnej názor DOPORUČUJI týdení ozdravný pobyt v Mostě,nebo blízkém Janově.PS ozbrojeného průvodce zajistím.Bohužel smajlíka tam nedám protože to sranda není, alespon pro nás co tu žijem ne.

barokar
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 14:35

Něco takového?

Patent, císařem Karlem VI. dne 22. ledna 1726, za účelem tímto ve Vídni vydaný:

I. ,,Všichni cikáni, kteří v královských českých dědičných zemích od kohokoliv dopadeni při krádeži budou, ať považují se jako dříve za psané (vogelfrei).
II. Kdyby některý ck-án při postihnutí dal se na útěk a nemohl být polapen, jest každý oprávněn jej hned (in loco) zastřeliti, aneb jakýmkoliv způsobem zabíti.
III. Byl-li některý ci-án polapen, ať se ihned spoutá a dobře uvězní.
IV. Mužové cikánského plemene ať se ihned provazem utratí.
V. Silným, osmnáctého roku však ještě nedosáhnuvším cikánským klukům (Buben), pak všem dospělým ženským cikánské roty, aťkat v království českém uřízne pravé, v markrabství moravském, vévodství slezském a markrabství kladském pak levé ucho. Po přestálém tomto trestu musí každý ci-án neb ci-ánka vystaviti a odpřisáhnout hrdelní revers, že se nikdy do dědičných zemí království českého nevrátí; po té ať je kat metlami mrská a za hranice té které země odvede.
VI. Kdyby postižení takovíto kluci cikánští, nebo cikánky ještě nějakého zločinu se byli dopustili, a nebo kdyby po prvním trestání opět do zemí království českého se vrátili, ať se jim ihned druhé ucho uřízne a ostatní svrchu uvedené tresty ať se při nich opakují.
VII. Kluci cikánští neb cikánky jimž již jedno neb obě uši chybí, nebo kteří na zádech nějaké trestné znamení vypálené mají, ať se po dostihnutí a uvěznění mečem odpraví, jelikož se se vší určitostí dá souditi, že jsou nenapravitelní (Incorrigibilitaber).
VIII. Takovíto odsouzenci mohou se, což se jim milostivě dovoluje, z přisouzeného jim trestu odvolati a soud apelační může toho nebo onoho delikventa milosti císařské odporučiti."

IX. Téhož patentu, jenž zní: ,,Aby se ale tato škodlivá ci-ánská sběř (dieses schädliche Zigeuner-Gesindel) co nejdříve právu dodána a úplně vyhubena býti mohla, tedy se všechněm obyvatelům vůbec, vrchnostem, úředníkům a rychtářům ale zvláště pod dole uvedenými tresty přísně poroučí a nařizuje, aby tuto sběř, kdyby jí někde, jmenovitě ale v lesích postihli, ihned nejbližším úřadům udali, ji schytati a právu odevzdati pomáhali. Kdyby ale některá vrchnost, některý úředník, rychtář neb kdokoliv jiný dle výkazů těchto nejednali a ci-ánům při jich potulování se jakýmkoliv způsobem pomáhali, propadají následujícím trestům: osoby zámožné zaplatí 100 dukátů; nemají-li po ruce peněz, zabaví a prodá se jejich majetek. Osoby chudé jiným způsobem se potrestají.

RadovanGS
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 14:48

To prouky:clap. to je přesně ono.thumbs up Cisař Kare VI by byl v dnešní terminologii hnusnej rasistaGrin

barokar
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 15:25

To bylo řešení pro 18. století, dnes jsme trochu dál. Otázkou zůstává, zdali jsme vyrazili správným směrem.

RadovanGS
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 15:33

prouky napsal:
To bylo řešení pro 18. století, dnes jsme trochu dál. Otázkou zůstává, zdali jsme vyrazili správným směrem.

Trochu dál jsme to ano už nekradou slepice ale loupí,vraždí,přepadávají atd.

Alda
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 15:37

RadovanGS napsal:
Alda napsal:

Děláš si srandu???? nebo jsi policajt???Přijed se po setmění nebo jen na večer projít po Mostě a přejdou tě ty řeči o hodnejch cikánech.Já bych řekl že nejhorší jsou ty loupeže a přepadačky a ne pár šutrů na fízly.

Nepotrebuju, mam to tady.
Smyslem demonstraci bylo ukazat, ze jsme slusni, vychovani a chceme tu i slusne a vychovale zit.
Proto na prvni demonstraci sli uplne vsichni - duchodci, matky s detma apod.
Ted uz to nejde. Chapu, ze davem adrenalin stoupa, ale vysledek je takhle jen horsi a media muzou o to vic vyzdvihovat utiskovany cerny chudinky.

Vjetrnik
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 16:02

Registrace: 09.10.07
Nevadí mi černoši, nevadí mi vietnamci, nevadí mi muslimové (Hicks žasne a křižuje se).....ale nesnáším cikány....jsem rasista?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

hicks
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 16:54

Registrace: 09.07.08
Vjetrnik napsal:
Nevadí mi černoši, nevadí mi vietnamci, nevadí mi muslimové (Hicks žasne a křižuje se).....ale nesnáším cikány....jsem rasista?

...to je proto, ze o islamu vis kulovy Wink.. ja nezasnu vubec, ja to vedel i predtim.

Radsi tisickrat cikany nez hardcore muslimy (tedy ty, co uprimne dodrzuji koran a sunnu), pro ktere jsme ksindl jen proto, ze neverime ze ten jejich uchyl byl Posledni akcni hrdina.
Upravil hicks dne 12.09.2011 17:05
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Vjetrnik
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 17:05

Registrace: 09.10.07
Kubo, tohle vykřikuj v Mostě, v Tanwaldě, ve Warnsdorfu....by Tě ten Tvůj islám přešel...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

Pavel Vesely
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 17:23

Registrace: 22.07.11
Ahojda přečetl jsem všechny názory a pořidám svůj-pokud budou naši mocipáni jen přihlížet a nic neudělají aby ta pakáž šla makat,nebo alespon pomocné práce pro město a neustále je budou dotovat z našich daní,tak to dojde tak daleko,že tady budem v menšině a budem se bát vyjít na ulici.
Upravil Pavel Vesely dne 12.09.2011 17:25

Medik
a takhle si tu žijem
Přidané 12.09.2011 19:30

Registrace: 04.05.08
Pavel Vesely napsal:
Ahojda přečetl jsem všechny názory a pořidám svůj-pokud budou naši mocipáni jen přihlížet a nic neudělají aby ta pakáž šla makat,nebo alespon pomocné práce pro město a neustále je budou dotovat z našich daní,tak to dojde tak daleko,že tady budem v menšině a budem se bát vyjít na ulici.

NeozbrojeníGrin
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Strana 1 z 5:   1    2    3    4  ...  5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 55
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.80 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI