Mlha- a uz si ho aj odskusal?Ako funguje?Lebo ja tammam nejake plexi (ani neviem znacku) ale je to uplne na figu.Chcelo by to dorobit deflektor.Nechapem kto a na koho navrhol taketo plexi,ked ja mam 173cm a fuci mi akurat na prilbu
momul přiložený následující obrázek:
Já měl puig a rvalo mě to do přilby jak svina,tak sem pořídil givi a do 80km/h neznam co je to větřik pak už ho slysim,ale da se to vydržet jezdím max.120km/h.De mi to na hranu přilby a za mě a tam at si dela co chce to už nechám zase druhym,mam tět doma to malý základní a puig 4díru je malynko prasklý u dírky asi ho prodám
Přidám vlastní zkušenost - s plexi jsem dost laboroval, chtěl jsem něco vysokého, ať to pak nemusím nastavovat nějakým nástavcem. Po hledání na webu se mi hodně zalíbilo plexi od firmy Cee Bailyes (viz zde http://www.bmwgs....ad_id=1252), ale ta cena...
Nakonec se mi ho podařilo sehnat z druhé ruky - díky patří Lubošovi z místního fóra.
Inspirace čumákem 1150gs je víc než zřejmá, tahkle je Dakar taky víc "edvenčr"
Nefouká na mě a mouchy na helmě už neznám
Darek přiložený následující obrázek:
Ten první z dakara ano- má 3šrouby, ten druhý ne protože má šrouby 4 což znamená že je na dvousvíčku 2004+
Upravil toli dne 27.04.2012 08:58
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Ten první z dakara ano- má 3šrouby, ten druhý ne protože má šrouby 4 což znamená že je na dvousvíčku 2004+
To je zvláštní, protože tu moto jsem našla v registracích na motorkarich a je to moto roku výroby 2000. Tedy aspon je to tam tak psané.
Má někdo zkusenosti s tou z dakara???
Ted koukám že je to tam uchycený nějak jinak - z boku. Plexi na dakaru je dobrý ,pro někoho možná nezvyk že přes něj není vidět.Přes 130kmh už trochu zvedá helmu pokud má kšilt.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
To je zvláštní, protože tu moto jsem našla v registracích na motorkarich a je to moto roku výroby 2000. Tedy aspon je to tam tak psané.
Má někdo zkusenosti s tou z dakara???
Ted koukám že je to tam uchycený nějak jinak - z boku. Plexi na dakaru je dobrý ,pro někoho možná nezvyk že přes něj není vidět.Přes 130kmh už trochu zvedá helmu pokud má kšilt.
Nemám dakarku, mám klasiku GS. A kšilt nemám Moje výška 169 cm